writing-img

RE: Februarčice 2009 - 3.del...

clock-img

05.12.2008, 12:22

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

dajte mir z merami, sploh se niso zunaj pa so ze ma merah...user posted image  ane kayica?;))

dajte rajsi povedat, ce ste ze kaj okrasile, kaj boste dobrega pekle, ce boste? aja pa ce ste ble pridne al boste jih danes po riti doble? jaz sem bila cisto malo poredna, me bo mozek cisto malo naseskaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nič nisem še okrasila-bom pa kmalu začela,pečt ne znam prav dobro,sem bila pridna čeprov učasih tudi šeškanje pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da sem na vse odgovorilauser posted image

clock-img

05.12.2008, 12:23

clock-img

akvalina

pencil-img

454

dajte mir z merami, sploh se niso zunaj pa so ze ma merah...user posted image  ane kayica?;))

dajte rajsi povedat, ce ste ze kaj okrasile, kaj boste dobrega pekle, ce boste? aja pa ce ste ble pridne al boste jih danes po riti doble? jaz sem bila cisto malo poredna, me bo mozek cisto malo naseskaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva z žanom sva dones sama ker ma mož žurko-službeno. žan je že ves nestrpen komaj čaka da pride iz vrtca da bova krasila. vrjetn bova povabila še njegovo najboljšo prijateljico hano da bo bolj zabavno!!user posted image user posted image user posted image

poredna- jaz nčuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 12:25

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Hm..Jaz pa ko sem zdaj gledala vse te mere,ki jih mam zapisane..Pa sem ugotovila nekaj drugegauser posted image

Moja mala je itak skoz manjša za 1 teden..Ampak ok..Je pač manjša...In glede na porst od enega pregleda do drugega je vse lepo zrastlo, v skladu z pravili(beri....Za en teden manjša....), le BPD je za 2 tedna bil manjšiuser posted image user posted image user posted image

To je presek glavice al kako,ne????

Hm....

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

05.12.2008, 12:27

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Glede današnjega Miklavža pa...Za mene bi mogli prit kaki 3 parkeljciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 12:27

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

žan je že ves nestrpen komaj čaka da pride iz vrtca da bova krasila.

A vi boste že danes postavili jelko????

clock-img

05.12.2008, 12:28

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

ccccc.....vse v fazi zanikanja....same pridniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa brskam po kulinariki in iscem recepte, kaj bom pekla....tak je lusno, ko diisi po pecivu doma. Pa snezinke bom rezala iz papirja, pa na okna lepla.....komaj cakam da bom skupaj z nasim detetom to pocela....sem ze dalec bimbo jazuser posted image

clock-img

05.12.2008, 12:29

clock-img

akvalina

pencil-img

454

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hm..Jaz pa ko sem zdaj gledala vse te mere,ki jih mam zapisane..Pa sem ugotovila nekaj drugegauser posted image

Moja mala je itak skoz manjša za 1 teden..Ampak ok..Je pač manjša...In glede na porst od enega pregleda do drugega je vse lepo zrastlo, v skladu z pravili(beri....Za en teden manjša....), le BPD je za 2 tedna bil manjšiuser posted image user posted image user posted image

To je presek glavice al kako,ne????

Hm....

ne vem sem šla zdaj še jaz gledat in najprej sem mela 65 potem 45 nazadnje pa 57user posted image user posted image user posted image  nimam pojma kaj to pomen ampak če G nč ne reče je vrjetn vse ok!

clock-img

05.12.2008, 12:29

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

aha kayica bo pa seskanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 12:31

clock-img

akvalina

pencil-img

454

v bistvu bomo krasil stanovanje, smrekico pa 24.12.user posted image

clock-img

05.12.2008, 12:31

clock-img

Deja

pencil-img

669

Majchy - AC - obseg trebuha skoraj 29.teden - 260
                                              V 22.tednu je bil 170

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

clock-img

05.12.2008, 12:32

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

akvalina superca.....zan pa hana mata dekoracijo preko, mama pa ma fraj za cvekanje tuuser posted image

clock-img

05.12.2008, 12:33

clock-img

akvalina

pencil-img

454

IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

v bistvu bomo krasil stanovanje, smrekico pa 24.12.user posted image

ja pa stranišče mormo okrasit a ne k sem stalni gost wc pokrova!user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

05.12.2008, 12:34

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kayica.....hvala za pušenjaka.....sej prej itak ne bom vedela kot v petek
punce hvala ker ste napisale svoje podatke samo vidite da imamo res manjši trebuščekuser posted image

Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš... da ti še on pove svoje mnenje? Jst bi ga že vprašala....

clock-img

05.12.2008, 12:35

clock-img

akvalina

pencil-img

454

akvalina superca.....zan pa hana mata dekoracijo preko, mama pa ma fraj za cvekanje tuuser posted image

nimam šans da bi me pustila na miruser posted image user posted image user posted image , sta oba naspidirana in skoz hočta da sodelujemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 12:38

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Punce, bodite prijazne pa mi napišite mere vaših BPD-jev na zadnjih in/ali predzadnjih meritvah..Pleaseuser posted image

clock-img

05.12.2008, 12:41

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

komaj cakam da bom skupaj z nasim detetom to pocela....sem ze dalec bimbo jaz

Vesnozaver jaz sem tudi mojemu zadnjič pravla, da komaj čakam snegeca takrat, ko bo naša pupa že tolko velika, da bo lahko gledala snežinkice in se bo taaaak razveselilauser posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 12:42

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Majchy - AC - obseg trebuha skoraj 29.teden - 260
                                             V 22.tednu je bil 170

nopri meni je v 28t 218!

clock-img

05.12.2008, 12:42

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš.

Kako pa se pride do Pušenjaka???

clock-img

05.12.2008, 12:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kayica.....hvala za pušenjaka.....sej prej itak ne bom vedela kot v petek
punce hvala ker ste napisale svoje podatke samo vidite da imamo res manjši trebuščekuser posted image

Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš... da ti še on pove svoje mnenje? Jst bi ga že vprašala....

sem že razmišljala ja in ni 2x za rečt da ga ne bom

clock-img

05.12.2008, 12:44

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Majchy zakaj sama tud Pušenjaka ne vprašaš.

Kako pa se pride do Pušenjaka???

tukaj

clock-img

05.12.2008, 12:46

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Punce, bodite prijazne pa mi napišite mere vaših BPD-jev na zadnjih in/ali predzadnjih meritvah..Pleaseuser posted image

14.10.-50,2.12.-70

clock-img

05.12.2008, 12:53

clock-img

reckova

pencil-img

130

Jaz pa sem bila danes na CSD pa na Zpiz-u....kaka papirnata vojna bo še to. Upam, da bom lahko vse rešila že takoj po 15.12. ko dobim potrdilo o porodu. Sem se danes kar zamislila....kolegica je imela rok 1.1.09 pa jo je malo prehitelo in je zjutraj rodila Miho. Tak, da moram imet vse urejeno....že do 10.1.09.
No, punce ne se sekirat...čeprav moje kolegice ki so tudi noseče imajo vse neke težave. Npr. ena, ki je v 21. tednu se mora full pazit ker ima otroka full nizko in je samo 3 cm od porodnega kanala. Druga, ki je v 32. tednu pa je že 10 dni v bolnici, ker ji baby pritiska dol pa še neko vnetje so ji našli.
Tak, da se jaz bolj doma držim, pa počivam. Me je kar groza če bi mogla zdaj iti v bolnico.
Lp

P.S: Jaz kuham lazanjo....
P.S: Komaj čakam večer in da mojemu dam malo darilo za miklavža. Sem se komaj zadržala, da mu nisem dala že prej. dobi pa lego kocke...vem ja veliki otrok

clock-img

05.12.2008, 13:03

clock-img

Pupka

pencil-img

998

BPD= Biparietalni diameter - premer glave.

sicer mam pa vpisan za 22 t
AC- 180,2 (=22 5/7)
HC-205,5 (22 5/7)

Tak da za slab teden več kot je običajno... Ampak sva tudi midva oba recej visoka, jaz 184, moj pa ene 3 cm več

Sicer boste pa res dobile priznanje za čveke leta...

Mi smo v pričakovanju Miklavža... Ma od sestre fantprav obleko in pol prideta s parklom vsako leto... Tak da je to pi nas posebno doživetje.

Sem hotela da bi z sinkom kaj spekla za Miklavža, pol ob 17.00 ma plavalni tečaj, ob 18.00 je Miklavž pred eno tgovino, in pol okrog 20.00 pride še k nam domov!

Tak da bo pestro popoldne!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

clock-img

05.12.2008, 13:04

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

reckova........sem vesela za kolegico ki je rodilauser posted image user posted image user posted image žal mi pa je da imata drugi dve kolegici take težave-to nobenmu ne privoščimuser posted image user posted image user posted image
jaz sem mojmu že dala darilo za miklavža-vlakec ki se bo vozil pod smrekico......tudi moj  je še pravi otrokuser posted image

clock-img

05.12.2008, 13:06

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

pupka....res boste imeli pestro popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image a kej veš kaj pomeni IUGR?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem