writing-img

RE: eucerin - olje proti strijam

clock-img

14.11.2008, 12:57

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Jaz pa po vseh mogocih preizkusenih prisegam na 100% Caritejevo maslo od L'Occitana. Namazes se le 1x na dan, pa ostane koza do drugega dne vlazna.

clock-img

14.11.2008, 13:58

clock-img

polona5

pencil-img

188

Bjondi - si me spraševala, če sem imela že pred nosečnostjo kaj strij. Tudi sama lahko naštejem ene par strij na stegnih iz osnovne šole, saj v najstniških letih tud hormoni naredijo svoje - samo te so skoraj neopazne. Iz nosečnosti, pa zadari Mustele, nimam nobene. Lp

clock-img

14.11.2008, 16:18

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Julija in polona5 hvala...

clock-img

14.11.2008, 20:37

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: PetraSkok

Zanima me, ali katera uporablja olje Eucerin proti strijam in kakšne ima izkušnje z njim?

user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

16.11.2008, 05:46

clock-img

caligula

pencil-img

954

jaz občasno uporabljam eucerin, ko me začne srbeti koža. prej sem se ene parkrat z afroditino nočno kremo namazala. večkrat pa se oz vedno po tuširanju z navadnim niveinim lotionom za telo, ki vsebuje q10. sem v 41.tednu, nobene strije do zdaj. sestra ima čist popokan trebuh, mama je pa itak vsa spokala. sem pa na +28 s tem, da sem zgubila 3kg v zadnjem tednu. pa skor vse mi je šlo v trebuh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem