writing-img

RE: Menstrualna skodela

clock-img

11.01.2009, 21:56

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Urška, men stran normalno dela, ko kliknem na order online.

Meni se zdi, da so imeli zelo poceni ali pa celo brazplačno pošiljanje. se ne spomnim več, samo vem,d a je moj plačal s kreditno in da sem mu pol dala 20 €.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

11.01.2009, 22:03

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Na tej spletni strani piše, da je cena 14,99 funtov (16,71 eur) in že vključuje poštnino za pošiljanje kamorkoli na svetu.

clock-img

11.01.2009, 22:45

clock-img

urška

pencil-img

3136

pismo, potem pa ne vem zakaj meni neuser posted image

kakorkoli jaz sem dala malo manj kot 20€ s poštnino. če je zdej kej drgač pri poštnini pa ne vem.

clock-img

12.01.2009, 09:00

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Ma sej jst sem mojmu tud mende dala naokroglo znesek, k se je trudu zame user posted image . No, funte pretvorite v € pa boste vidle kolk pride cena. Saj je celo gor na strani pretvornik.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

15.01.2009, 11:13

clock-img

urška

pencil-img

3136

tako, iz www.femmecup.com so mi sporočili, da stvar normalno deluje, in da lahko skodelico naročite in jo pošljejo kamorkoli na svetu. 

clock-img

15.01.2009, 12:17

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

1 funt je trenutno samo 1,1 €. Zato taka razlika v ceni. Včasih je bil 1,50 €

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

15.01.2009, 14:25

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem jo naročila aprila lani in je bilo še vseeno 10 evrov razlike med lunettko in femmceupom

clock-img

15.01.2009, 17:37

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: urška

jaz sem jo naročila aprila lani in je bilo še vseeno 10 evrov razlike med lunettko in femmceupom

Isto.

clock-img

15.01.2009, 19:23

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ste me prepričale, sem naročila.
Pa da vidimo to čudo. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

15.01.2009, 20:33

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Pa da vidimo to čudo. user posted image

ni čudo - samo šalčka jeuser posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 18:17

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jest mam pa tole čudo dones prvič not, pa morm rečt, da je res kar vredi no....

clock-img

21.01.2009, 19:42

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

No, čudo je prišlo z včerajšnjo pošto.
Mal sem skeptična... user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

21.01.2009, 20:15

clock-img

urška

pencil-img

3136

šalčka, bumerang, šalčkaaaaauser posted image

clock-img

21.01.2009, 20:16

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

boš vidla, pri naslednjem ciklusu, ti bo že nepogrešljiva.

clock-img

21.01.2009, 20:36

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: urška

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

boš vidla, pri naslednjem ciklusu, ti bo že nepogrešljiva.

Ja, ti verjamem... Edin mal me moti, k še vseen mal ven prteče... user posted image  Sem pa sprobala, če se je čist odprla, viši gor ni šlo, zej edin, če je kej narobe k sem model2 vzela, k je kao za po porodu, sam to se mi ne zdi logično, da bi blo narobe?

Mnenje?

clock-img

21.01.2009, 20:38

clock-img

naja17

pencil-img

2696

No, čudo je prišlo z včerajšnjo pošto.
Mal sem skeptična... user posted image

Hja no, čudo je res ok... Jest sem bla ful skeptična, pa je res ok...

clock-img

22.01.2009, 06:50

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Sej če ne bo v redu bo pa za vodo v kotliček likalnika vlivat. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

22.01.2009, 07:27

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz imam vedno navadno, da si na začetku M za kako urco ali dve vstavim tampon, da "popije" tisto kar je že na "stenah" nožnice. potem načeloma nič mimo ne teče. zdej ne vem, a je tega ful, al samo tko malo, ko se pač obrišeš, ko greš na wc. jaz nimam izkušenj z različnimi velikostmi, ker femmecup ima samo eno.

clock-img

22.01.2009, 07:27

clock-img

urška

pencil-img

3136

Sej če ne bo v redu bo pa za vodo v kotliček likalnika vlivat. user posted image

če ne prej, ti bo čez sedem let prou prišla. vsaka stvar čez sedem let prou pride.user posted image

clock-img

22.01.2009, 07:28

clock-img

naja17

pencil-img

2696

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jest sem tud na to pomislila... sam ****, draga šalčka za likalnik, jo bom kar v tamalo tlačla do nadljnega user posted image

clock-img

24.01.2009, 07:41

clock-img

punci

pencil-img

146

jaz se tudi odločujem, da bi počasi iz tamponov presedla na tole skodelico, pa me zanima. Jaz kadar imam tampon, vedno ko grem na vodo, si ga zamenjam. Kako pa je s to skodelico? Si jo moraš tudi vedno takrat ven vzet al jo lahko pustiš notri? malo nerodno vprašanje saj vemuser posted image ampak ni mi jasno

clock-img

24.01.2009, 09:23

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ne , ne, ni ti treba vsakič ven vzet skodele... No, jest sem še frišna v tem, tak da nej ti druge o tem pišejo... In meni naj napišejo, kolk časa se matrate, da to čudo ven dobite, ker predn jest ujamem to skodelo s temi mojimi čevapčiči (do zdej sem mislila, da imam dost velke prste user posted image ), že živčni zlom dobim... Sama skodela pa user posted image .

clock-img

24.01.2009, 10:29

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz imam zelo majhne prste, tako da sem imela težave pri igranju kitare in klavirja, pa jo komot ven dobim. Se pa doma usedem na bide in jo dobim čist komot ven.

Ni treba menjat, kadar greš na malo potrebo. Edino ko greš na veliko, zna malo motit ja.

clock-img

24.01.2009, 16:57

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ojojoj, predvčerajšnjim sem malo vadila. Ampak mene to tlačenje notri boli, je tako groba... po moje bi morala naročiti manjšo številko. Tole je gromozansko.
Da o tem, kako sem jo ven vlekla, ne govorim, še pol ure sem hodila kot da bi dva dni jahala.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

25.01.2009, 16:59

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Bumerang, pri vstavljanju jo zloži v strehico in predhodno malo zmoči. Primi čvrsto, ker če se ti sunkovito razpre ko jo maš na pol notr, boli. Believe me. Nato mišice napni (kot da bi šla na veliko potrebo) in počasi začni z vstavljanjem. Vstavi dost globoko, preveri s potegom za pecelj (tako se ustvari vakum), razprtost pa lahko preveris s prstom. Sporoči, če je šlo. Jaz jo uporabljam že nekaj časa (z manjšimi prekinitvami zaradi posega).
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem