writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 7. del

clock-img

05.12.2008, 10:12

clock-img

Janey

pencil-img

4341

evo sem klicala in je rekla da naj pridema se pokazat...ma ziher je ziher...sicer pa če kličeš tu pri moji da ima mozolček ona reče naj pridemo se pokazat...že iz varnosti. itak sem pa s sestro govorila. bomo videli...poročam potem

clock-img

05.12.2008, 10:15

clock-img

ella79

pencil-img

4871

bajsa no potem pa kava ko shodiš user posted image user posted image user posted image sam da ne bo Zala prej user posted image  user posted image user posted image user posted image pa super za drugi krog user posted image user posted image user posted image sam jaz sem že pozabila kam si šla na razgovoruser posted image

listek v city se mi pa sploh ne da user posted image itak morm neki zavit nest, pa bi spotoma ena kava še pasala user posted image jaz bi izbrala pravo user posted image sem ti kej pomagala user posted image

janey res je boljš se pokazat, boš vsaj vedla da si naredila kar lahko in da boste imeli mirn vikend user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

clock-img

05.12.2008, 10:16

clock-img

itata

pencil-img

2382

janey: naš tud bolj mehko kaka pa to 2x na dan pa nisem nikol razmišljala da bi bla to driska. po mojem ni no če sam enkrat na dan kaka... za vsak slučaj pa bolš da P pokličeš verjetno...

www.pravni-nasvet.si

clock-img

05.12.2008, 10:24

clock-img

listek1

pencil-img

834

ella - a si hotla rečt prvo al pravo user posted image  
Če bo kava v torek, upam, da nama rata pridt user posted image

clock-img

05.12.2008, 10:25

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

dober dan oz. dobro jutro,

včraj smo imeli službeno zabavo... prav luštno je bilo... domov sem prikravsljala ob 2, ob pol sedmih ta malga postregla s flašo in ga predala atiju, jaz pa nazaj v mižule do zdaj user posted image user posted image user posted image

Listek meni sta obe ffuuuuuuuuulllllll lepe, mogoče celo bolj druga.

Janey upam, da ni nič hujšega

Bajsa user posted image user posted image user posted image za drugi krog

Toliko za zdaj... šibam ker se me nekaj loteva pa sem čisto adijo... si grem čajček skuhat... pa danes se dobim s frendicami... no dežuje že zdaj tako da dežja ne bomo priklicale user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 10:30

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Dan z oblačnega severa user posted image

Listek, meni je 1. super všeč in moram pohvalit tvojo kuhinjo user posted image  user posted image  user posted image
Naša noč spet bolj  čudna, z 2 budnicama in spanjem v naročju, ampak bo bolje, kmalu user posted image  Moram pa priznat, da nisem kaj zlo podrta, pa ne vem al bo to za mano prišlo al kako  user posted image  No, sej ni treba user posted image

Sem brala kolk vaši zvečer pojejo. Naša je prej pred spanjem dobila moje načrpano mleko po flaški (od 60 - 80 ml je spila), od kar me je pa 1. vgriznila in si nisem mogla črpat na eni strani, sem ji pa Aptamil ponudila in ga tudi spije, potem pa moje zize čez. Zdaj spije zvečer od 100 - 130 ml aptamila, potem pa še zize, tko da se mi zdi, da  kar veliko poje user posted image  user posted image  V razvoju je pa tudi že malo napredovala, zdaj skledce dela in rit v luft dviguje, ker ji je zgleda plazenje že dolgočasno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

05.12.2008, 10:38

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Aja Ella, za revijo pa ne vem, zato sem pa spraševala user posted image  Kje je pa mama Jencili user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

05.12.2008, 10:41

clock-img

ella79

pencil-img

4871

listek prva je prava user posted image user posted image user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image za uspelo zabavo, pa še danes se mejte babe fajn user posted image

dolenjka pomoje nisi podrta, zato k ti ravno to nočno vstajanje daje energijo, k jo lahko stisneš k sebi user posted image zdej more še mal roke natrenirat user posted image

Sončku je ime Zoja.

clock-img

05.12.2008, 10:43

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Joj kolk mam jst dela s temi slikcami, to mi pa res ne gre.
No upam da mi je ratal narest album.....poskusimo:

http://ursulau2.shrani.si/?novoletna dekoracija

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

05.12.2008, 10:44

clock-img

larisa

pencil-img

1850

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Joj kolk mam jst dela s temi slikcami, to mi pa res ne gre.
No upam da mi je ratal narest album.....poskusimo:

ful mi je ratal user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponovi vajo

ponovi vajo 2 user posted image

http://ursulau2.shrani.si/?Nerazporejeno

< Sporočilo je popravil larisa -- 5.12.2008 10:50:40 >

clock-img

05.12.2008, 10:52

clock-img

ella79

pencil-img

4871

larisa ful dobr user posted image user posted image user posted image una fora na omari mi je dobra, k cunje visijo user posted image sam snežak je na balkonu, ne na šipi user posted image user posted image user posted image super lepo

Sončku je ime Zoja.

clock-img

05.12.2008, 10:56

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Ella, ja, sej sem hotla še komentar zraven dat, da to ni folija, ampak zgleda ni ratal user posted image  

clock-img

05.12.2008, 10:58

clock-img

misar

pencil-img

1892

ej men tud un snežak ni jasen...je taprav al ne...zgleda žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

05.12.2008, 10:58

clock-img

misar

pencil-img

1892

aha, sem že vidla odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

05.12.2008, 11:08

clock-img

listek1

pencil-img

834

larisa - kok je pa toleee hudddoooo dobr user posted image  Jest bi tud mela te zadeve po stanovanju, ampak to tok košta. Sva hotla dat še v kopalnico neki, pa v spalnico, ampak ne gre user posted image

dolenjka - hvala hvala user posted image  Pa bravo za carico, ko je začela sklece delat user posted image  Tud jest sem že spraševala kje je mama Jencili, ampak po moje se stiska, ker je ata jencili doma user posted image

blacky - user posted image  za zabavo, pa atija, da je je Vala pomerkal, da si se ti lahko naspala. Pa še enkrat sori, ker sem preimenovala tvojga sina. Aja, a mi boš prosim poslala slikce. hvala hvala

clock-img

05.12.2008, 11:15

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Larisa user posted image  user posted image  user posted image  Noro dobro!

Ko se mama Jencili najde, naj me plis kontaktira, magari na ZS user posted image

clock-img

05.12.2008, 11:16

clock-img

ella79

pencil-img

4871

clock-img

05.12.2008, 11:23

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

A mene pa nobena ne pogrešauser posted image že prav, že pravuser posted image

Listek, meni je tud prva boljšauser posted image
Larisa, ful ful lepouser posted image user posted image

Evo, a pride kera na kavo? Ponudim še nekaj zravenuser posted image ne, nisem jaz peklauser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

05.12.2008, 11:24

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, a pride kera na kavo? Ponudim še nekaj zravenuser posted image ne, nisem jaz peklauser posted image

user posted image

MMMM, dej zmrznit, pridem čez dobrih 14 dni user posted image

clock-img

05.12.2008, 11:28

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image

MMMM, dej zmrznit, pridem čez dobrih 14 dni user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

05.12.2008, 11:33

clock-img

listek1

pencil-img

834

user posted image

njami njami user posted image  Tole zgleda pa zelo slastno, pa dobr tud verjetn. Bi takoj pršla, sam mi david lih spi, pol pa via LJ.

clock-img

05.12.2008, 11:36

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Listek, sej vem kako je s cenami. Ful pretiravajo eni. Zato sva midva testna zajčka in imava včasih tud kej k ima napako, pa itak laično oko tega ne vidi in pol mava filing kot da skos pohištvo menjava user posted image

Februarka, zorganiziraj srečanje, da tole pojemo. user posted image  Ker če boš sama vse pojedla, bo ta zadnja trpela user posted image user posted image

Dolenjka, pogrešam najine dopoldanske telefonske čveke, zato pričakujem kaj za prebrat kdaj user posted image  

clock-img

05.12.2008, 11:43

clock-img

ella79

pencil-img

4871

uuu februarka jaz bi kej od tega user posted image user posted image bi res neki sladkega pasal, sam zdele gre Zoja spat user posted image ti že veš kdaj vabit user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

clock-img

05.12.2008, 11:57

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: larisa
Februarka, zorganiziraj srečanje, da tole pojemo. user posted image  Ker če boš sama vse pojedla, bo ta zadnja trpela user posted image user posted image

user posted image user posted image nič ne bom sama pojedla, ker jaz 2 pojem pa mi je že slabouser posted image hvala boguuser posted image ajde, pridite...

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

uuu februarka jaz bi kej od tega user posted image user posted image bi res neki sladkega pasal, sam zdele gre Zoja spat user posted image ti že veš kdaj vabit  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sej ne bo cel dan spalauser posted image

Larisa je šla tud glih spat, zdej pa rokave zaviham da kaj naredim... mam ful ful delauser posted image upam da mi zneseuser posted image pridem še kaj F5 stisnit... za to si bom pa že vzela časuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

05.12.2008, 11:59

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Larisa, a imaš ti Skype mogoče montiran?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem