writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 7. del

clock-img

18.11.2008, 11:18

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Blaža, vidim, da se po istih temah paseva

dolenjka

Pa kaj me zasleduješ?!user posted image
user posted image user posted image user posted image

treniram, ker bi rada dala prošnjo za službo pri CIA-i user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

18.11.2008, 11:20

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

ja, v supernovi je res tudi igralnica v 1. nadstropju. pa jaz moram tud po nakupih. sicer pa kjer se boste zmenile, lahko pridem.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

18.11.2008, 11:21

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Vidim jauser posted image user posted image . ej jaz pa sploh ne gledam kdo je gori, pa tudi vseeno mi je, če vidijo kje sem, samo, ko grejo pa kake, ko niso februarske tle gor pauser posted image . Jaz nikoli ne brskam po drugih takih forumih.

clock-img

18.11.2008, 11:21

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ej dolenjka, kam se pa seliš?

< Sporočilo je popravil blaža -- 18.11.2008 11:22:08 >

clock-img

18.11.2008, 11:24

clock-img

misar

pencil-img

1892

kar se srečanja tiče je načeloma tud men vseenouser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

18.11.2008, 11:24

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

v Bruselj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

18.11.2008, 11:25

clock-img

misar

pencil-img

1892

še devet sporočil pa dobim novo zvezdico user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:27

clock-img

misar

pencil-img

1892

no pa da ne bom samih neumnosti kvasila napišem kaj bo mela naša bejba danes za kosilo:

na olivcu popečen porček + korenček + zelje + koleraba, zalijem z vodo in malo jušne osnove (dve zmrznjeni kocki), zraven še mal meseka in rižek

upam, da ji bo všeč

< Sporočilo je popravil misar -- 18.11.2008 11:28:06 >

clock-img

18.11.2008, 11:28

clock-img

blaža

pencil-img

8795

v Bruselj

Kaj res al se hecaš?!

clock-img

18.11.2008, 11:28

clock-img

blaža

pencil-img

8795

No pa sej comp. boš vzela s sabo!user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:29

clock-img

misar

pencil-img

1892

v Bruselj

Kaj res al se hecaš?!

no ti pa ne slediš ravno preveč našemu čveku...zato se jutri tako množično dobimo, ker jo izgubimo, to našo dolenjko...no virtualno bo menda več kot prisotna user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:32

clock-img

putina

pencil-img

101

Joj punce,..

moja udeležba na jutrišnjem srečanju je pa tudi pod ogromnim vprašajem .. mi je Tamari v nedeljo zvečer zakuhala pa sem mislila da bo ok, pa ni. Ima še danes vročino. Tako da tudi če bo jutri že brez ne vem če bi jo peljala ravno v šoping center, pa še med ostale februarčke. Po moje ima virozo. Pri P še nisva bili. Bova šli jutri če temp. ne pade ..user posted image

Veste kaj me še zanima .. kako jim zbijate temp. Jaz ji, če ima nad 38,5, zbijam s paracetamol svačkami .. me pa zanima, kako jih iamte potem ponoči, kadar imajo temperaturo napravljene oziroma pokrite. Tamara ponavadi ima oblečen bodi DR in žabice s stopalci, pa spi v spalni vreči. Zdaj, ko ima p vročino, pa če se mi zdi da je ful vroča ponoči jo dam kar ven iz spalne vreče ... amislite, da je to ok??

clock-img

18.11.2008, 11:36

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

Zdravo punce,

jaz imam tudi februarčka, fantka Vala. Nekajkrat sem spremljala vaše pogovore.... priznam user posted image , se pri tem marsikaj naučila user posted image , dobila potrditev, no zdaj bi pa se vam pridružila.

Me sprejmete medse?

clock-img

18.11.2008, 11:37

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Zdravo punce,

jaz imam tudi februarčka, fantka Vala. Nekajkrat sem spremljala vaše pogovore.... priznam user posted image , se pri tem marsikaj naučila user posted image , dobila potrditev, no zdaj bi pa se vam pridružila.

Me sprejmete medse?

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

18.11.2008, 11:37

clock-img

misar

pencil-img

1892

absolutno Blacky...dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:45

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Blackyuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:48

clock-img

jencili

pencil-img

3103

Zdravo punce,

Me sprejmete medse?

več nas je, boljše je...
dobrodošla Blackyuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

clock-img

18.11.2008, 11:50

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Zdravo punce,

Me sprejmete medse?

sprejmemo, ampak moraš ju3 priti na srečanje user posted image  user posted image

clock-img

18.11.2008, 11:57

clock-img

misar

pencil-img

1892

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zdravo punce,

Me sprejmete medse?

sprejmemo, ampak moraš ju3 priti na srečanje user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image točno tako user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2008, 12:00

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

Berem, da vas bo ju3 kar nekaj na srečanju. Ja nič... potem morava prit.

Dolenjka... mi tudi hodimo na plavanje ob četrtkih... ob 12:00 user posted image

clock-img

18.11.2008, 12:04

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

Hvala vsem za dobrodošlico

clock-img

18.11.2008, 12:42

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

user posted image user posted image kosilo se kuhauser posted image danes bo ješprenj z zelenjavo, zraven pa mal pire krompirčka in bo super njamiuser posted image upam da tud za Larisouser posted image

Maj78 a ti prideš jutriuser posted image saj nimaš dalečuser posted image

Kako bo fletno jutriuser posted image jest že komi čakamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

18.11.2008, 12:58

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Evo, če se keri poje danes, naj si zapoje eno malo starejšouser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Otd93XuN6V0

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

18.11.2008, 13:10

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

IZVIRNO SPOROČILO: putina

Joj punce,..

moja udeležba na jutrišnjem srečanju je pa tudi pod ogromnim vprašajem .. mi je Tamari v nedeljo zvečer zakuhala pa sem mislila da bo ok, pa ni. Ima še danes vročino. Tako da tudi če bo jutri že brez ne vem če bi jo peljala ravno v šoping center, pa še med ostale februarčke. Po moje ima virozo. Pri P še nisva bili. Bova šli jutri če temp. ne pade ..user posted image

Veste kaj me še zanima .. kako jim zbijate temp. Jaz ji, če ima nad 38,5, zbijam s paracetamol svačkami .. me pa zanima, kako jih iamte potem ponoči, kadar imajo temperaturo napravljene oziroma pokrite. Tamara ponavadi ima oblečen bodi DR in žabice s stopalci, pa spi v spalni vreči. Zdaj, ko ima p vročino, pa če se mi zdi da je ful vroča ponoči jo dam kar ven iz spalne vreče ... amislite, da je to ok??

škoda... user posted image ampak mogoče bi blo res boljše, da ostaneta doma. pa sej bo še kakšna prilika, da se vidimo. sej tud dolenjka prileti pred novim letom v slo.
jst mojga škrata ko ma vročino ponoč vsako uro kontroliram, ker mu ful hitro zraste. kako je pa oblečen je pa odvisno od tega al mu raste al mu pada. pač tko, da mu je čim bolj prijetno. pa da ga je čim lažje slečt, ker se morva kar nekajkrat preoblečt.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

18.11.2008, 13:13

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

punce, jst mam pa kr mal tremo za jutri... k vas bo tolk , ki jih še ne poznam, pa mam ful probleme z imeni. že nicke mi je težko prpopat na osebo, pol si je treba pa še ta pravo ime zapomnit user posted image
kva če bi si prpopale z broškicam listke z imeni?user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem