writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 7. del

clock-img

20.11.2008, 12:00

clock-img

mesecnica

pencil-img

1413

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Februarka08 - jaz nisem dobila slikic user posted image .

user posted image sem še 1x poslala.......

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

clock-img

20.11.2008, 12:01

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

februarka - jaz tudi nisem dobila slikic user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

20.11.2008, 12:13

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

kako to, saj sem ti še na tist mail poslalauser posted image čaki, bom še enkrat...............

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.11.2008, 12:19

clock-img

Janey

pencil-img

4341

evo nas doma.

oxy ni oxy ker nima lulčka, ampak je micka ker ima šuškouser posted image user posted image tak da imamo micko...ima bolheuser posted image tak da bo zdaj par dni izolirana(v drugi sobi, stran od jakca), pa še razglistili so jo, drug teden jo gremo še cepit.

februarka hvala slike...user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 12:20

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

kako to, saj sem ti še na tist mail poslalauser posted image čaki, bom še enkrat...............

si zdaj dobilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.11.2008, 12:21

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

itata - uživaj na morčku user posted image
naš pa zdele spančka in ma mami mal časa zase. Se morm mal uštimat, glavo umit, depilirat ......

Ti si pa res srečnica,da ti dete tolk spi,da imaš čas za te zadeve.Jest sem že tolk zaraščena,da bi se moj še zgubu,če bi hotu blis pridetuser posted image user posted image user posted image
user posted image ni cajta!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

clock-img

20.11.2008, 12:32

clock-img

Janey

pencil-img

4341

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

naš pa zdele spančka in ma mami mal časa zase. Se morm mal uštimat, glavo umit, depilirat ......

Ti si pa res srečnica,da ti dete tolk spi,da imaš čas za te zadeve.Jest sem že tolk zaraščena,da bi se moj še zgubu,če bi hotu blis pridetuser posted image user posted image user posted image

jaz to zvečer pod tušem nardim, mi je čist vseeno če se v postli zbujam, al pa mal dalj bedimuser posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 12:38

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Jest tud to ponavad pod tušam na hit nardimuser posted image drugač nimam cajta...

Mene ja pa včer Fata čist fasciniralauser posted image , tako da se zdej preoblečem v njo in mal pokidamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.11.2008, 12:40

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

evo nas doma.

oxy ni oxy ker nima lulčka, ampak je micka ker ima šuškouser posted image user posted image tak da imamo micko...ima bolheuser posted image tak da bo zdaj par dni izolirana(v drugi sobi, stran od jakca), pa še razglistili so jo, drug teden jo gremo še cepit.

februarka hvala slike...user posted image user posted image user posted image

to pa je presenečenjeuser posted image
user posted image za micko.A pol ji boste vse prijateljčke pobral.Najprej gliste,zdej pa še bolheuser posted image

clock-img

20.11.2008, 12:42

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

jaz to zvečer pod tušem nardim, mi je čist vseeno če se v postli zbujam, al pa mal dalj bedimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr nas je pa zdej naravna kontracepcija,k ne pusti mami pa atija skupiuser posted image

clock-img

20.11.2008, 12:48

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

Uf,naš fant ga je pa zdele ornk nakidal-grem skidatuser posted image .

clock-img

20.11.2008, 12:48

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

si zdaj dobilauser posted image

žal ne user posted image
ti dam še enkrat mail na ZS

pa hvala za tvoj trud user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

20.11.2008, 13:02

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Tamala se je zbudila po 40-ih minutah in zdej se dere kot jesharuser posted image če sem ji včer sistem zaje**** grem kuj zdele v Savouser posted image user posted image

Bom pol še 1x za slike probala, zdej grem dalje kuhat, če mi bo rataluser posted image matr sm jezna da bolj ne morm bituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.11.2008, 13:10

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Ona ne bo več spala in to pomen, da dons ne bo šla več spatuser posted image ker njej se pač ne spi popoldanuser posted image naju ne bo več nikamor...

Zgleda ne bom nič naredila, še tist k**** krompir majim že 1 urouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.11.2008, 13:16

clock-img

Janey

pencil-img

4341

se lih nalaga album s slikami od micke. ma je zlata. sem se ji tak nasmejala, ko sma se zdaj igrale. pol se je pa pokakala in na kakec vsedla, sem jo sam v bano nesla. no kopat je nesmem da to za razglistit primeuser posted image

clock-img

20.11.2008, 13:19

clock-img

nizy

pencil-img

1993

Pr nas je pa zdej naravna kontracepcija,k ne pusti mami pa atija skupiuser posted image

pri nas to že dolgo traja , posledično je pa potrebno klomifen jest , da kaj rata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša tudi spi že 1huser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 13:20

clock-img

nizy

pencil-img

1993

se lih nalaga album s slikami od micke. ma je zlata. sem se ji tak nasmejala, ko sma se zdaj igrale. pol se je pa pokakala in na kakec vsedla, sem jo sam v bano nesla. no kopat je nesmem da to za razglistit primeuser posted image

uuufff zdaj maš pa dvojno delo user posted image , 2 dojenčka doma user posted image

clock-img

20.11.2008, 13:22

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

lepa je vaša Micka user posted image
sem že pregladala slikce

februarka - naša je tudi danes spala samo pol ure user posted image . Res so sitkasti, ko premalo spijo.

clock-img

20.11.2008, 13:23

clock-img

Janey

pencil-img

4341

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

uuufff zdaj maš pa dvojno delo user posted image , 2 dojenčka doma user posted image

ma ja, sej z muco ni tolk težko. se igrava in pol gre spat. tist wc vzame 1 minuser posted image je pa pravo veselje

clock-img

20.11.2008, 13:27

clock-img

Janey

pencil-img

4341

lepa je vaša Micka user posted image
sem že pregladala slikce

februarka - naša je tudi danes spala samo pol ure user posted image . Res so sitkasti, ko premalo spijo.

micko bi še ti imela rada...če veš kaka je...pa kr carta se, pa špila...jojuser posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 13:31

clock-img

Janey

pencil-img

4341

še malo jakca
rožica za mami
user posted image

user posted image

pa grem
user posted image

frajerčekuser posted image user posted image
user posted image

clock-img

20.11.2008, 13:42

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Janey kako je luštna Mickauser posted image user posted image no, pa seveda da Jakec tudiuser posted image

Naša tečka zdej nori v postelji, sem jo dala kar nazaj, da grem vsaj pomest lahko po stanovanju... evo, pa spet ne bo nič narejenouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

20.11.2008, 13:56

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

Janey,je pa full lušna mickauser posted image user posted image user posted image .Jakej je pa itak št.1!user posted image

clock-img

20.11.2008, 14:07

clock-img

listek1

pencil-img

834

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: itata

mesecnica: kam je treba poslati prošnjo za podaljšanje porodniške? jaz jo bom poslala, sam mi je že P rekla, da praktično ni možnosti... probat ni grehuser posted image

Na CSD (center za socialno delo). Tam dobiš tudi vlogo. Srečno user posted image

Listek1 - saj jaz tebe že poznam in Davida user posted image . Smo se že enkrat srečali v SN. Samo si ti bolj proti koncu prišla in takrat nas nisi ravno veliko poznala. Jza imam drugače elekrtični raspirator in lekarne in sem zadovoljna.user posted image
Elma - user posted image  za Elmo in za prve korake.
Februarka08 - jaz nisem dobila slikic user posted image .

no potem me pa naslednjič pocuki za rokav, da te še jaz vidim user posted image user posted image  Kerga električnega pa imaš ti? Prosim, če mi lahko napišeš. Hvala

clock-img

20.11.2008, 14:11

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Listek, mi imamo tud el. asp.user posted image čaki, grem pogledat kako mu je imeuser posted image
mah ne vem, nič ne piše...
sem ga pa najdla na netu - http://www.asia.ru/ProductInfo/137291.html vse je neki kitajsk,user posted image ne vem kaj kej pomenuser posted image

v glavnem, mi smo bli zadovoljni, to je pomembnouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem