writing-img

RE: nosečke iz Izole

clock-img

09.04.2009, 11:02

clock-img

Belen

pencil-img

2348

bia79, popolnoma se strinjam s tabo.... če jih boš uporabljala te podpiram, wsaka zbere kar želi in kar misli da je naboljše user posted image

mi boš znala powedat, mogoče pa jih bom tudi js.... user posted image

clock-img

09.04.2009, 11:14

clock-img

BIA79

pencil-img

1415

Veš da ti povem...ampak ti maš dva, se mi zdi da glih cajta za plenice prat in sušit ne boš imela, ker boš imela 2x več dela kot mi...no lahko pa ste ustvarili dva angelčka, ki bosta pridna jedla in spala in se igrala in boš imela časa na pretek! Jaz pravim, hvala bogu da imamo pralne stroje!

clock-img

09.04.2009, 11:22

clock-img

Belen

pencil-img

2348

kako že: iz twojih ust w božja ušesa user posted image ...
ma če bosta po meni in po mojemu.... mislim da bo kr pestro in weselo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

09.04.2009, 13:36

clock-img

nena30

pencil-img

326

Ja te pralne so zihr bolj prijazne okolju, pa dolgoročno gledano se tudi pri denarju prišpara! Baje "pamperske" rabijo 200 let, da se razgradijo!? Ane, kako se to grozno šliši?

clock-img

09.04.2009, 15:22

clock-img

sams

pencil-img

350

ojla, jaz vas vsake toliko preberem, ma niti nič ne pišem in niti nisem iz Izole (ampak občina Piran) user posted image . Ampak mislim, da bi vam to lahko bilo všeč, ona (Anja) vodi telovadbo za nosečnice tudi v KP in je super:

-N O V O-
*v B centru
Obrtna ulica 11, 6310 Izola*

*Vse, ki bi se mi radi pridružili vabim na DNEVE ODPRTIH VRAT
(OBVEZNA predhodna prijva na e. anjabrenko@gmail.com ali t. 040250777)

*::VADBA ZA NOSEČNICE:: *četrtek ob 18:00 - 19:00
Je miren, enostaven način vadbe, primeren za zdrave nosečnice. Sestavljajo jo vaje za moč, gibljivost, ravnotežje, koordinacijo. Vadba bo vsebovala tudi elemnte joge za nosečnice, ki pomaga pri procesu zavedanja, združitve in druženja matere z njenim še nerojenim otrokom. Z vadbo se pripravljate na naraven, fiziološki proces poroda in istočasno dajete svojemu otroku
trden temelj varnosti, notranjega ravnotežja in jasno zavedanje.*

clock-img

09.04.2009, 15:29

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Belen: ma sej prvič nisem nič vedla user posted image , pa se mi ni zdelo nič kaj takega ta MŠ. po njej, še vedno nisem nič vedla user posted image user posted image user posted image . Tista predavanja pri Maji, pa so mi bila ful dobra in koristna. Zato sem rekla, da mi je bilo malo tako v MŠ. Mogoče sem imela prevelika pričakovanja.

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

09.04.2009, 15:49

clock-img

Belen

pencil-img

2348

amaya.... ja pri Maji je baje boljše.... bolj razložijo, ben MŠ je đabe, Maja se plača user posted image

ma sej tebi po moje ne rabi weč, če imaš že izkušnje, pa dokaj sweže user posted image user posted image

clock-img

09.04.2009, 20:48

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

amaya.... ja pri Maji je baje boljše.... bolj razložijo, ben MŠ je đabe, Maja se plača user posted image

ma sej tebi po moje ne rabi weč, če imaš že izkušnje, pa dokaj sweže user posted image user posted image

ko sem jaz hodila k Maji je bilo še đabe...tipo prostovoljni prispevki,...user posted image

ja sej vem, ma jaz bi šla bolj za kompanijo, pa da koga spoznam...da se ne bom potem sama zgubljala naokoli user posted image Pa vedno zveš kaj novega...nisem vsevedna

clock-img

14.04.2009, 17:06

clock-img

BIA79

pencil-img

1415

Izola izolal..je kdo doma?

Nena kje si ti? Kako je vse ok? Če ti je kaj dolgčas se nam pridruži pod koprske nosečnice, smo skoraj vse tam!!!

clock-img

23.04.2009, 08:13

clock-img

Belen

pencil-img

2348

izolanke smo zanemarjene user posted image  user posted image  

clock-img

23.04.2009, 10:29

clock-img

supernova2002

pencil-img

170

evo da ne boste same sem anka jaz tu:)
kako ste kaj?
tuga, a? ta dež...ke palle!
danes imam pregled, že spet jih bom slišala od babice kako sem se zredila in če sem normalna...itd!!!!!

clock-img

24.04.2009, 12:19

clock-img

supernova2002

pencil-img

170

izoooooolaaaaaaa ma kje ste?

clock-img

24.04.2009, 19:57

clock-img

amaya

pencil-img

4434

v Kooooooooooooooooooooooooooopruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2009, 14:19

clock-img

supernova2002

pencil-img

170

ala šu...
koprske nosečke napredujejo...izolske pa malo manj?

clock-img

30.04.2009, 11:33

clock-img

Belen

pencil-img

2348

če nikogar ni.... user posted image
še malo nanka Bie ne bo weč.... user posted image  
bom samewala user posted image  user posted image

clock-img

04.05.2009, 15:32

clock-img

supernova2002

pencil-img

170

jaz upam da bom tud z njo v porodnišnici kmalu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem