IZVIRNO SPOROČILO: sončika84
Uf,živci ja. tut meni popustijo. ko vem,da mu nič ne manjka(da je sit,previt...) ga dam v postlo,zraven zajčka plišastega in grem v kuhno in kej počnem ter ga provam preslišat. pa ga tut pol ure pustim jokat. grem vmes mu dat dudo parkrat. sej pol zaspi. boste rekle,da sem kruta,ker gapustim. ma ne, jaz sem tudi mišljenja,da dojenčki že zgodaj uveljavljajo svojo voljo. in ker vem,da kšnkrat joče,sam da bi bil po rokah ga pač pustim,naj se navadi bit sam in se zabavat. pa ne zdej razumet kot da ga nimam nič pri sebi. ga imam tut v naročju dost,sam kadr je pa preveč je pa preveč. pol se ti pa navadjo in nikokr ne morjo brez tebe. razvajenost. joče ap predvsem kadar je zaspan in se mora obvezno prej skregat. al pa kokr se m že rekla,da bi bil sam an rokah.
Koliko pa je star tvoj otrok?
Jaz bi rekla samo to, zdaj ko imam že "večjega" otroka, šest let pa pol je star. Crkljajte, crkljajte in še enkrat crkljajte, stiskajte k sebi otročke, vsak dan jim povejte, kako jih imate rade, .....ne malih otrok pustit jokat, saj ne vedo, kaj jim ne paše, radi bi bližino, mamo, ki ga bo stisnila, da jo začuti in zavoha ob sebi. Je prvo leto težko, ne rečem, da ni, tudi meni ni bilo vedno na izi, samo mi ni pa zdaj niti za sekundo žal, da sem ga toliko precrkljala, ker se mi zdi, da mi je kar ratalo vse skupaj. Zaenkrat in seveda trikrat trkam....Ko pap pride kapo di banda domov, pa otroka njemu v roke, ve pa na zrak za pol ure, da se zluftate.
meni tudi popustijo zivci in takrat v sebi cutim ful neko jezo na otroka. ampak vseeno ga nikoli ne bi pustil jokat za dalj casa...ga vsaj trepljam al pa kej, da ve da sem zraven. sem pac mnenja, da ni dobro pustit jih same jokat :)
ponavadi vse kar rabim je, da se enemu spovem, vcasih pa se kar zjokam, pa je...sploh kadar joka zaradi krcev in mu ne morem pomagat...takrat se se jaz zraven cmerim pa imava duet :) sicer pa je najboje res, da ga v takih tezkih trenutkih komi predas, ce le imas moznost.
pa jaz si skozi govorim (moja mantra) "slej ko prej bo zaspal" :) "tudi to bo minilo" :) pa kr gre
volga, moj mali ima dobre 4 mesce. Sej vem,da me boš zdej napadla,pa še kšna druga zravn, da če sem nora,da ga pustim jokat. ampak, vem,kdaj ga lahko pustim jokat in kdaj ne. seveda ga tudi cartam in ljubkujem in vse, ampak ne bom dopustila,da bo pa skoz na rokah. poznam primer,ko ga je vedno dvignila k sebi in bla skoz z njim,zdaj pa je mali razvajen in ne zna brez mame. jaz to ne bom dopustila. saj če že res hudo joka,pol grem mal zravn in ga božkam po rokici, ampak vzela ga pa ne bom,ker točno vem,da samo to hoče. ali pa ko je zaspan, naj se joče ker če ga bom dvignila bo prec gledal okoli in se prečul.
Jaz imam tri pa nimam problemov z živci
Ja, sej, ko bom jaz mela ta tretjega, tud nam tok komplicirala

(svaka čast ninini).
Bom pa zihr še vedno živc in kolerik, pa kaj morem, če sem pač ful čustvena oseba - velik ljubezni, crkljanja, lupčkanja, objemanja, delanja neumnosti, igranja,... pa hkrati tudi hitra jeza. Še dobr, da je fotr čist skuliran
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!