cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2. del

clock-img

05.12.2008, 14:18

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

tasa - ne bo tak bav bav s to sladkorno, ha. Men tudi ne bi škodlo mal diete, ker non stop jem in nisem nikoli sita...

Ma vseen bolš, da dežuje, kot pa da sneži...sam na sprehod pa ne morem...zato mam pa vas...

clock-img

05.12.2008, 14:24

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

clock-img

05.12.2008, 14:30

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

tasa - ne bo tak bav bav s to sladkorno, ha. Men tudi ne bi škodlo mal diete, ker non stop jem in nisem nikoli sita...

Ma vseen bolš, da dežuje, kot pa da sneži...sam na sprehod pa ne morem...zato mam pa vas...

user posted image user posted image  sma že dve.. samo za razliko ti si lahk kak kebab privoščiš al pa lepinjo, jaz pa jogurt pa zraven na ekranu od rač. pogledam slikico hamburgerja pa si predstavljam da ga papacam. user posted image   Saj počasi se bom navadla..saj da mi gre kak kg dol pa tud nebo nič narobe..

Ko sem šla od G. sem srečala taščo pa sem se ji mal potožla, da nebo nič več z sladkim, razen če bo začela delat polnozrnato pecivo ob nedeljah.  Mi je v smehu dejala, da bo probala naret polnozrnat tiramisu, ker je mislila tiramisu za v nedeljo naret.. user posted image  bljek, to pa bi res moglo bit nagravžno..

Naša mala pa dans tak binca user posted image , da me kr boli že vse.. očitno ne najde pravega prostora. Bom mogla na kavč user posted image

clock-img

05.12.2008, 14:37

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

jaz sem se tak najedla da bom počla, je moj dans tko dobr skuhal njamiiii, mesne kroglice pa krompirček pa solatko njamiiiii

tak da zdaj kot vedno popoldanski spanec, samo ne preveč pisat da bom lahk spet sledila čez kaki dve uri...

tasa zdaj maš že tu na RR anketo o kmetih hahahahahaha

clock-img

05.12.2008, 14:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

PUNCE MOJE ZLATE.. za vse ki ste včeraj potolažle in mi zaželele, da bi bilo vse ok vam pošiljam tole....

user posted image

clock-img

05.12.2008, 14:53

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz pa grem počasi domov--iz sslužbe...sem se danes ful nadelela...user posted image
Čez vikend bom bolj malo na RR, zato vas prosim, da ne napišete preveč! Hvala za raumevanje! user posted image
Papa

clock-img

05.12.2008, 14:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz pa grem počasi domov--iz sslužbe...sem se danes ful nadelela...user posted image
Čez vikend bom bolj malo na RR, zato vas prosim, da ne napišete preveč! Hvala za raumevanje! user posted image
Papa

kokica saj veš da je ponavadi med vikendi pustinja pri nas user posted image  na RR.

clock-img

05.12.2008, 15:02

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

tasa ne govor prekmal, bom mela jst monologe hahahahaha

clock-img

05.12.2008, 15:19

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

sej ste vse gor, kam ste se pa skrile?

jaz ne morem spat, me mali preveč brca... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 15:35

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Nivea - jaz sem dobila darilo od Nivee, ker sem se naročila na Vodič po nosečnosti - naročiš se na njihovi spletni strani, oz. videla sem, da imajo reklama na RR, tako da samo en klik...heh
Naročite se na vodič po nosečnosti in dobite prvo škatlico, ki je na sliki. Neke 3 stvari so notri in medvedek. Nimam pri sebi...se mi zdi, da je šampon, lotion in kremivca za mraz + medvedek.

jaz sem se zdaj naročila na ta vodič. Ma, ni kaj ni na kaj še nisem naročena..user posted image

evo, sva že dve...moj se že tut pritožuje, da nama zmanjkuje prostorauser posted image user posted image user posted image  

clock-img

05.12.2008, 16:36

clock-img

mihaela01

pencil-img

125

Punce pazite danes, da vas ne bo parkelj odneseluser posted image user posted image .

Lep vikend

clock-img

05.12.2008, 16:45

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ja ki pa se zdaj potepaš?? user posted image  

da nisi kje z mislimi v Ljubljani. Srečanje se je prestavlo na drug teden user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 17:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Naja tvoja pupa je tok luškana! user posted image

Ta slikca je od lani. Letos je še nisem slikala.user posted image

Pupa, sej vem, da si napisala iz knjige. Samo dopisala sem, da v praksi ni nujno, da krvaviš. Sej sploh nima smisla, da se s tem ukvarjamo. user posted image

tasa, tud če si na dieti, se najde marsikaj za posladkat, kar lahko poješ. user posted image  Res ni tako sladko kot ponavadi, pa vseeno. Se navadiš.

clock-img

05.12.2008, 17:02

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

ja ki pa se zdaj potepaš?? user posted image  

da nisi kje z mislimi v Ljubljani. Srečanje se je prestavlo na drug teden user posted image user posted image

evo mene, jaz sem z mislimi itak full pogosto v lj hahahaha

clock-img

05.12.2008, 17:14

clock-img

Yassy

pencil-img

212

ojla cvekice,...kako smo danes? evo se vam se jaz malo pridruzim,.....dez grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nc lepega, sploh ce mores vn v takem s....u.Nisem sploh nic za nazaj brala ker ste toliko naklanfale, da bom do jutri brala,...
tesa_m- je bilo vse ok pri zdravniku,...sem tiscala pestke,...:D

clock-img

05.12.2008, 17:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pupa, tebe pa zdaj ne bo v Slo, ne? Kdaj imaš pa G?

clock-img

05.12.2008, 17:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

tasa_m- je bilo vse ok pri zdravniku,...sem tiscala pestke,...:D

je blo ja user posted image

ah, sem zdaj brala na forumu za eno ki jo partner tepe. Mislim haloo pol pa še napiše saj drugače je on vredu oseba user posted image  mislim...

Mogla bi v trgovino po mleko, da bomo jutri lahko pili zjutraj mlekec pa mi v tem vremenu sploh ni ven za it.. pa še tak je mrzlo..brrrr user posted image . Sicer imam mleko 3,2 ampak bom začela pit zaj 1,6 al pa 0,5.
Najaa saj mleko lahko pijem ne?? Če mi moja G. nič kaj dost ni povedala, do srede pa še je daleč..

clock-img

05.12.2008, 17:43

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pupa, tebe pa zdaj ne bo v Slo, ne? Kdaj imaš pa G?

najaa kot kaže me ne bo vse do julija 09 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... G pa mam 11.12.--  

clock-img

05.12.2008, 17:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

najaa kot kaže me ne bo vse do julija 09 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image  saj bo tudi julij hitro. Počakaj do marca pa tak neboš imela časa razmišljat kdaj bo julij.. 1,2,3 pa boš že pri nam v sloveniji user posted image

clock-img

05.12.2008, 17:50

clock-img

Yassy

pencil-img

212

tasa_m,...me veseli da je vse ok,...super

clock-img

05.12.2008, 17:56

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ma ki ste vse? Da vas ni parkelj odnesel?? Saj pa ste ble pridne ali ne? user posted image

jaz sem sama doma pa mi je dolgčas user posted image  moj je na službeni večerji al čagi al kakorkoli pač že se imenuje.. user posted image

clock-img

05.12.2008, 18:00

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

najaa kot kaže me ne bo vse do julija 09 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image  saj bo tudi julij hitro. Počakaj do marca pa tak neboš imela časa razmišljat kdaj bo julij.. 1,2,3 pa boš že pri nam v sloveniji user posted image

draga hvala za tolažbo, samo bo dolga ni kaj hahahaha

clock-img

05.12.2008, 18:05

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

pupe pa kaj je to za eno zatišje dio povero, dejmo pisat, ne bo šlo tkole do 3 dela marčevk... user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

05.12.2008, 18:06

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

pa ne se delat da ne slište, ko vas vidim vse user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2008, 18:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

draga hvala za tolažbo, samo bo dolga ni kaj hahahaha

saj tvoji bodo pa verjetno prišli k tebi, ko boš rodila a ne? user posted image

hjojj še vedno mi je tečno!!! Za ležat mi ni, po TV nič pametnega, tu pa se nič ne dogaja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem