writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2. del

clock-img

06.12.2008, 11:57

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

ma o kaki nagradni igri ti to hahahahaahaha

clock-img

06.12.2008, 11:59

clock-img

spps

pencil-img

14046

yassy,kakšen pa imaš Rh -faktor ?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:00

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

NE BI VEDLAuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:01

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ma kaj se dereš hahahaahaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2008, 12:04

clock-img

Yassy

pencil-img

212

spps-pojma nimam,...krvi sploh se nismo pregledali, ko sem klicala sestro tu v slo, se je sam za glavo prijela, pa rekla ja kaj a so iz marsa al kaj,...zgleda da ja

clock-img

06.12.2008, 12:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

spps-pojma nimam,...krvi sploh se nismo pregledali, ko sem klicala sestro tu v slo, se je sam za glavo prijela, pa rekla ja kaj a so iz marsa al kaj,...zgleda da ja

sej te bo jutr dala na odvzem-tud zarad rh skupine,da če si negativna,da dobiš v 28.tednu injekcijo v ritouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ma kaj se dereš hahahaahaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker imam časuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:08

clock-img

spps

pencil-img

14046

dam vodo za kavo gor zavret,....pa sem cist pozabla na njo,...evo je ze vse vn povrelo pa se loncek sam kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image bravo moji mozganiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tud  to se zgodiuser posted image user posted image user posted image

ps.: oa nisi edinauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:10

clock-img

Yassy

pencil-img

212

spps- jupi,...se bojim da jo bom ugriznila, ce mi da enekcijo v ritouser posted image user posted image user posted image ze ko so mi kri vzeli ko sem bla mlajsa me je 7 medicinskih sestr drzalo da je blo sploh mogoce vzet kri,...hehehehehehehehehheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2008, 12:12

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps- jupi,...se bojim da jo bom ugriznila, ce mi da enekcijo v ritouser posted image user posted image user posted image ze ko so mi kri vzeli ko sem bla mlajsa me je 7 medicinskih sestr drzalo da je blo sploh mogoce vzet kri,...hehehehehehehehehheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz sem med tistimi,ki morajo dobit injekcijouser posted image user posted image  
se pa spomnim,ko sem v prvi nosečnosti šla po injekcijo,pa si začnem rokav  zavihovat vZD,pa mi sestra reče,ne v rokav,hleče doluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:12

clock-img

Yassy

pencil-img

212

pupa- sem pozabla,...lusna slikice,...mas lepga busija

n sej vem da me ene ze kur.... da nej se jst kako slikco pokazem,...evo bom rekla danes sestri da me poslika, pa bo net mojster spps al pa katera druga mojstrica dala gor slikice,...prosim se manjka zravenuser posted image

clock-img

06.12.2008, 12:13

clock-img

spps

pencil-img

14046

zdajle se pa moje ime mal precveč ponavlja.bo že menda čas.da se spakiram vstran od compauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:14

clock-img

spps

pencil-img

14046

n sej vem da me ene ze kur.... da nej se jst kako slikco pokazem,...evo bom rekla danes sestri da me poslika, pa bo net mojster spps al pa katera druga mojstrica dala gor slikice,...prosim se manjka zravenuser posted image

ni problemauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:14

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha
pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha

jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha

clock-img

06.12.2008, 12:15

clock-img

Yassy

pencil-img

212

spps-ja moja svakinja je nardila enakouser posted image user posted image ce se prav spomnim, ko sem bla na krvodajalski, da mi je rekla da imam skupino A rh pa naj bi bil +, ce je to to, ce me seveda spomin ni zapustil

clock-img

06.12.2008, 12:15

clock-img

novo

pencil-img

2871

Lep sobotni dan!
Kak fajn, da je vikend, da lahko malo poklepetam.user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

06.12.2008, 12:16

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps-ja moja svakinja je nardila enakouser posted image user posted image ce se prav spomnim, ko sem bla na krvodajalski, da mi je rekla da imam skupino A rh pa naj bi bil +, ce je to to, ce me seveda spomin ni zapustil

boš jutri vse izvedelauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:16

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Lep sobotni dan!

oooooooo.zgublljena,kje se skrivaš?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:17

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

se že to. Šla sem po smetano ja, pa pridem gor pa mi reče, da ni vedo da ni gobic. user posted image  nisem šla več dol, sem se nardila koda ne slišim in hop na RRuser posted image

spps- juhuhu, bomo čvekali.user posted image Samo da so ti podaljšali. Zdaj pa držimo še pesti za helimašo pa smo popolne, no pol pa pridem jaz na vrsto. Mam do 12. bolniško. Sicer pa naj se ne špilajo, ker se bom jaz tud začela DRET pa bodo vidli ki je user posted image  doma! hehe

Moj pa veselo kuha, taak diši, ampak kak kos tortice od mame_milchy bi mi tud zapasal.. user posted image  

clock-img

06.12.2008, 12:17

clock-img

Yassy

pencil-img

212

pa sej ves da so vrata vedno odprta za kafe,..za vse cvekice, dobrodosle,...pa kr hitr da zaprem k je mraz,...me zebe,...
Pupa- tud ce me spomnes ne pomaga, morem vmes se kej nardit, pol pa pozabm tud na to da si me spomnlauser posted image user posted image user posted image ,..prav nasa mami ce se sploh se spomnem da glavo na ramenih nosm,...sem rekla da ne nism cist 100%, bom pa preverla

clock-img

06.12.2008, 12:18

clock-img

spps

pencil-img

14046

yassy pazi se krvosesov v ponedeljek hahahaha mal te strašim, pezdelca, pa sej ni nč tazga hahahahaha
pa če bi mene na kafe povabla bi te spomnla da že vre hahahaha

jaz pa sem ta cajt zašila mojmu luknjo v žepu, da ne bo veš drobiža po štumfah iskal hahahahahahahahaha

kk si žlehtuser posted image user posted image user posted image

jaz mojmu ne bi zašila-bi točn vedla.ke bi morala kaj drobižapoiskat-v nogavicahuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

yassy hvala moj pravi da sem orka acca kit ubijalec hahahahahaha ponoč hahahaha ko mui kak krak stegnem čez trebuh hahahahahaha

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Lep sobotni dan!

ti se kr vkluči v debato user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

yassy hvala moj pravi da sem orka acca kit ubijalec hahahahahaha ponoč hahahaha ko mui kak krak stegnem čez trebuh hahahahahaha

povej tvojmu možu-da so zadnji trije meseci najbolj fini za pridobivanje teže-kako ti bo pa potem rekeluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.12.2008, 12:19

clock-img

novo

pencil-img

2871

mene čaka poln stroj perila, za obesit, oprat, bla, bla. Kot da ne veste.
Vsak dan me pa vedno bolj panika, ker sam čakam, kdaj bodo brcike. Sm čez dan skoz aktivna, tak da zvečer, ko se umirim, nekaj dni ni bilo nič.
Pa pol jutranjo presenečanje, preden vsako jutro grem v službo (se mi ne da več) polna aktivnost. Bi kr ležala in uživala ob akrobacijah, a še za enkrat dolžnost kliče.

Upanje in želja ter sreča

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem