IZVIRNO SPOROČILO: Yassy
kar se pa G tice, pa sem pisala za G v Egiptu, ker sem do sedaj zivela tam, v ponedeljek pa grem prvic na pregled tu k svoji zdravnici,
kako pa si ti?
Aha, pol sem pa malo površno brala. Ojej, pol so pa v Egiptu par svetlobnih let za nami kar se tiče ginekologije in nosečnosti. Pa želim ti, da bo tvoja izkušnja z G v slo čisto drugačna in se bodo posvetili tebi in pikici več kot 100%.
Uh, jst imam pa toliko dela, da ne vem več kje se me glava drži in če pikica ne bi tolk brcala sploh vedela ne bi, da sem noseča.
IZVIRNO SPOROČILO: spps
mali princ je zdrav?
Mah ni, ne!

Najprej je skoraj teden dni mene bolelo grlo, pa mal mi je iz noska teklo. Ampak ta nos mi že tako ali tako nagaja vsako nosečnost - da ne omenim, da mi kr naprej iz njega teče kri. Ampak ko nisem noseča je z njim vse ok. No, potem je pa sedaj že 3-4 dni prehlajen naš mali princ. Ponoči kašlja kot en star kadilec, pa iz noska mu teče (no, vsaj teče mu, da nima smao zabasanega), pa ga kr naprej mažem kar z Labelo spodaj, da nima preveč vneto in rdečo pod noskom. Sam on bi Labelo kr jedu in morm full pazit, da mi jo ne odgrizne.
Danes sta moja dva še prinesla Miklavža, pa je moja mami ugotovila, da se mu nič ne pozna, da je kaj prehlajen, ker je tolk živ, pa da je čedlaje večji živc in nagajivec. Oh, men se zdi, da je že od rojstva tak.
< Sporočilo je popravil =jasna= -- 6.12.2008 22:39:38 >