cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2. del

clock-img

07.12.2008, 10:08

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

pojma nimam, bo treba šefa kuhne prašat, pa ga še zmer ni... 

clock-img

07.12.2008, 10:10

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz bom pa danes skuhala pire,spekla rebrca,pa zeljno solato zraven naredlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:10

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Jutro,

kako smo kaj danes? Nedeljsko razpoložene?
No, mi smo že zajtrk pojedli sedaj pa počasi že priprava za kosilo; zdaj pa grem veselo med cunje - pranje, pobiranje suhih in likanje....sej tega nikoli ne zmanka....

Za nazaj pa bom šla več ksno brat; da vidim če je treba kej pokomentirat.

Uživajte v nedelji, pri nas je sonček user posted image

clock-img

07.12.2008, 10:11

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro,

kako smo kaj danes? Nedeljsko razpoložene?
No, mi smo že zajtrk pojedli sedaj pa počasi že priprava za kosilo; zdaj pa grem veselo med cunje - pranje, pobiranje suhih in likanje....sej tega nikoli ne zmanka....

Za nazaj pa bom šla več ksno brat; da vidim če je treba kej pokomentirat.

Uživajte v nedelji, pri nas je sonček user posted image

mamaM danes je NEddelja,za to se nikar preveč ne matrajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:12

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: spps

jaz bom pa danes skuhala pire,spekla rebrca,pa zeljno solato zraven naredlauser posted image

pa kaj me zaje... user posted image jaz bi tudi kaj takega domačega user posted image user posted image user posted image lahko se povabim ??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

men pa naša beba moje rebrce prestavljauser posted image user posted image user posted image ka mi je smešnouser posted image user posted image user posted image pa mi kr neki telovadiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: spps

pa kaj me zaje... user posted image jaz bi tudi kaj takega domačega user posted image user posted image user posted image lahko se povabim ??? user posted image user posted image user posted image

ti kruser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:14

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

DAN

PUPA, Te UTEŽI si kupila v slo, v lekarni. HALO sm tri mesce, jaz bi mela porodniško tri leta, no ko je bil star 10mescov sem nekako bila pripeavljena it delat. Pa nimajo namena podalšat?

Kosilu nedelsko sm brez juhe-

clock-img

07.12.2008, 10:14

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

mamaM ma spps prav, nikar ne pretiravaj raje malo počivaj pa izkoristi sonček user posted image

clock-img

07.12.2008, 10:15

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN

PUPA, Te UTEŽI si kupila v slo, v lekarni. HALO sm tri mesce, jaz bi mela porodniško tri leta, no ko je bil star 10mescov sem nekako bila pripeavljena it delat. Pa nimajo namena podalšat?

ja v slo.. ti pošljem ZS

clock-img

07.12.2008, 10:17

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

mi bomo tud brez župeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:18

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

JA prosim hvala

clock-img

07.12.2008, 10:23

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Živjo!!!!

Vidim, da ste v polnem zagonu.user posted image user posted image user posted image

spps jaz imam tudi probleme z kislino,predvsem kadar jem slatko-čokolado ali pa kot sem včeraj ugotovila špehovko.user posted image Katastrofa kak je to ogaben občutek.

Midva greva kar k tašči na kosil, sicer je že čas za pospravljanje stanovanja, sam to raje jutri, se mi danes ne da, pa še zgleda da celo mogoč ne bo danes deža, pa grem lahk malo okol.user posted image

clock-img

07.12.2008, 10:24

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Ma men pa še kar piše 2 meseca 4 tedne 1 dan.user posted image

clock-img

07.12.2008, 10:25

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Vidim, da ste v polnem zagonu.user posted image user posted image user posted image

spps jaz imam tudi probleme z kislino,predvsem kadar jem slatko-čokolado ali pa kot sem včeraj ugotovila špehovko.user posted image Katastrofa kak je to ogaben občutek.

mene je najprej kislina zaj... zarad čokolade,zdaj pa ni važno kaj pojem,ko me zagrabi,mi ni spasauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:27

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

čebeica nč nemisljo podaljšat porodniške, jst sm bla čist paf, no pa sej so švicarji za luno če so ženske dobile volilno pravico 1980 jih pač s tako porodniško prisilijo da pustijo službe in so doma gospodinje... res no comment...

si dobla ZS?

clock-img

07.12.2008, 10:28

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ma men pa še kar piše 2 meseca 4 tedne 1 dan.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sej si ti kr za manouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:28

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

spps po hrani ne pit baje pomaga ... pa sej so ti že vse povedal, kaj čm ti še jst pametvat hahahah

clock-img

07.12.2008, 10:31

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps po hrani ne pit baje pomaga ... pa sej so ti že vse povedal, kaj čm ti še jst pametvat hahahah

nikol ne pijem takoj po hraniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:32

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

spps samo 1 dan.Ampak jaz sem se z tamalo zmenla, da 1.3 do 8.3 je dan D, seveda če bo po mami bo pa že tak lahk konc februarja.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2008, 10:33

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps samo 1 dan.Ampak jaz sem se z tamalo zmenla, da 1.3 do 8.3 je dan D, seveda če bo po mami bo pa že tak lahk konc februarja.user posted image user posted image user posted image

ne se tolažit s tem,da boš prej rodila,ker se potem vleče vse skupaj kot kurje črevouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:38

clock-img

spps

pencil-img

14046

katerra je že napisala,da si težko poreže nohte na nogah?

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.12.2008, 10:41

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

PUPA hvala. Če pa pustijo službe, dobijo kakšno podporo, al kaj jih možje živijo

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Ojla!!

Pupa7 - vidiš ,pa tudi vse.
Sem že od včeraj pri starših in bratu.Moj je šel na furo na nizozemsko ,pa mi ni sami za doma čepet ,pa sem se kar k mojim povabila.Zadnjič  se mi je zaluštalo tako krofov in moja draga mami seveda včeraj naredi krofe.Mljaska.Pojedla sem jih kar tri pol ,pa je bilo veselo ponoči.Joooj zgaga.
Danes ,pa sem seveda še na kosilu tukaj.Bo ,pa juhca,pečen piščanec ,pečen krompirček in solata.Sladice ,pa danes ne bom ker jo je bilo včeraj dovolj.

tasa_m
- se opravičujem ,ker sem tako pozna- hvalabogu ,da je s tabo vse v redu in s tvojo pikico.Ta majhen problemček boš ,pa že rešila.

spps - dobrodošla v klubu "bolniška",čestitke.Glede na to ,da delava v podobni proizvodnji vem kako ti je pri srcu ,če bi morala v ta džumbus.Pa mislim ,da smo sedaj tako daleč,da nam to ne bo več potrebno.Jaz niti ne pomislim ,da  bi šla delat.Skoz sem rada delala ,če glih so me psihično uničevali,sedaj ,pa res ne bi tvegala ,da me pokončajo in hkrati mojega otroka.

tasa_m - kaka je zdaj tota tvoja frizura ,si gola ali še imaš kaj na glavi?user posted image

yassy - želim ti ,da pregled mine brez težav in da narediš vse preiskave ,kot smo jih me.

Pupa7 - želim ti ,da bi lahko čimprej vstala iz postelje ,da se postaviš na stare tire.Dihanje ,pa ti povzroča težave zato ,ker ležiš na hrbtu.Vem ,da drugače ne smeš samo ,če bi jaz tako ležala ,bi me mala dva že zadušila.Trebuh ,pa imam sedaj res vsak dan večji in vsak dan več težav glede gibanja.Danes sem neka zatečena ,tak ,da je danes na programu ležanje ,če bom le zdržala.

=jasna= - dobro je vedet ,da še dihaŠ

Sem še koga pozabila - zagotovo.No vsem skupaj želim lepo nosečnost brez težav.Da ,pa nas je večina v klubu "invalidov" ,pa itak že ptički čivkajo.Je ,pa dobro slišat,da je še kdo drug tudi zjamran.user posted image .

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

nič  punce,lepo se imejte,če se dane4s ne tipkamo.
uživajte v nedeljiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem