Dober večer, sem se komaj prebila do zadnje strani, sem zdaj 1uro in pol brala
! Bom na hitro kaj napisala,pol grem pa en film gledat, bo ena romantična komedija...
Zadnje čase sem bolj na tesno s časom, po službi pojem kosilo,se malo uležem,pol je pa že Taja doma,pa se z njo ukvarjamo, tako,da mi samo še zvečer uspe priti na RR.
Danes smo hoteli narediti jelko doma, pa smo ugotovili,da lučke ne delajo, smo pa glih iz trgovine prišli,pa se nam ni dalo nazaj v dolino vozit po nove. Bomo jutri dokončali.
pupa7 -
lepe slikice si ustvarila, bravo!
brcike - mene pa na trenutke tako spodaj brca,da se mi zdi,da mi bo kaj ven pogledalo. Včeraj zvečer me je prav bolelo že vse skupaj.
trgovina sonček - mi smo preko njih nabavili že kar nekaj stvari od vozička,do avtosedežev....in smo super zadovoljni, dobiš pa v 2 dneh, pa še ,če ti karkoli ni všeč, lahko brez težav vrneš
posteljnina - mi smo jo za Tajo nabavili v bivšem Arielu,je bila pol cenejša kot je v BC, ker tam so res nore cene, ampak zdaj je pa BC prevzel Ariel, tako,da ne vem kaj imajo...
to sem pa že jaz pred par dnevi spraševala, pa ni bilo nobenega odgovora
najaa - a si končala punčko, me firbec matra, kakšna je, pripopaj slikico prosim,ko bo končana
dolžna sem še slikico mojega velikega bušija, če bo katera imela čas, naj jo prilepi na seznamček, hvala
nič punce, uživajte...grem film gledat