writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2. del

clock-img

09.12.2008, 21:43

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta user posted image

še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko...

to bo po mojem potem njen prevzeluser posted image user posted image

joj še to ja. user posted image  Je moj rekel da bo prvo njega spoznal pol pa vse  ostale... To bo še lušno ja..
spps mislim da še malo pa se bo tvoja pupa tudi zaljubla. Jaz sem se prvič v 1. razredu OŠ user posted image

si bla pa hitra....jst sm v 2.raredu domov iz šole laufala k mi je hotu sošolc dat lupčka....in sm kr v copatih ucvrla dam.....dobr da sm bla blizu doma....takrat sm prvič prešpricala 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2008, 21:46

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

pupe moje tudi jaz grem u mižule, sem že čist hin od tipkanja celodnevnega hahahahah

lepe sanje pa ne pretiravajte do jutriuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2008, 21:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša
si bla pa hitra....jst sm v 2.raredu domov iz šole laufala k mi je hotu sošolc dat lupčka....in sm kr v copatih ucvrla dam.....dobr da sm bla blizu doma....takrat sm prvič prešpricala 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si pa hitro špricat začela user posted image  ampak verjetno si mela upravičeno, ko si pravi vzrok povedala. user posted image
Jaz sem se z mojim prvim fantom v prvem razredu celo poročilauser posted image . Jaz sem prišla v kiklici od obhajila, on pa je mel na skrivaj kravato v torbi.. poročila pa sva se med uro likovne.. Joj, tega nebom nikol pozabla. Se večkrat spomnim, ko od sošolca mamo srečam..on je na žalost malo nizko padel user posted image

clock-img

09.12.2008, 21:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pupe moje tudi jaz grem u mižule, sem že čist hin od tipkanja celodnevnega hahahahah

lepe sanje pa ne pretiravajte do jutriuser posted image user posted image user posted image

nočkaaa, te jaz nadomeščam...sem tud rekla da bom šla pa sem še tu..

clock-img

09.12.2008, 21:51

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

ti si pa hitro špricat začela user posted image  ampak verjetno si mela upravičeno, ko si pravi vzrok povedala. user posted image

user posted image user posted image si bla pa res hitra.....jst sm bla pa pr teh letih bl sramežljiva.....sm se šele pr 24-ih letih poročilauser posted image user posted image
Jaz sem se z mojim prvim fantom v prvem razredu celo poročilauser posted image . Jaz sem prišla v kiklici od obhajila, on pa je mel na skrivaj kravato v torbi.. poročila pa sva se med uro likovne.. Joj, tega nebom nikol pozabla. Se večkrat spomnim, ko od sošolca mamo srečam..on je na žalost malo nizko padel user posted image

clock-img

09.12.2008, 21:52

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

user posted image user posted image a se da kej razbrat.....

clock-img

09.12.2008, 21:52

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

jaaaa, znam marko skače, To je blo vse kolko sem se uspela naučit v pol leta user posted image

še kak bodo skakal okol tvoje Lije...pa ne sam Markoti...ti jim boš pa "zašpilala"...sam ne na harmonko...

to bo po mojem potem njen prevzeluser posted image user posted image

joj še to ja. user posted image  Je moj rekel da bo prvo njega spoznal pol pa vse  ostale... To bo še lušno ja..
spps mislim da še malo pa se bo tvoja pupa tudi zaljubla. Jaz sem se prvič v 1. razredu OŠ user posted image

zdaj imamo miruser posted image user posted image v vrtcu so bili trije aktualniuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 21:53

clock-img

felix7

pencil-img

6099

I'm back user posted image  si je moj za 10 minut notebook sposodil, pa ste takoj 3 strani naklofale.

Aja, Kokica, tudi jaz želim vse najlepše in pošiljam en veeeeeeeeeeeeelik user posted image

clock-img

09.12.2008, 21:54

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 21:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image user posted image a se da kej razbrat.....

če se mal pomatraš ,se vse dauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 21:55

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

I'm back user posted image  si je moj za 10 minut notebook sposodil, pa ste takoj 3 strani naklofale.

Aja, Kokica, tudi jaz želim vse najlepše in pošiljam en veeeeeeeeeeeeelik user posted image

a bejž bejž.....ja tole je pa res katastrofa....spat ga pošl da boš mela mal miru....user posted image

clock-img

09.12.2008, 21:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ni panikeuser posted image user posted image user posted image al pa?user posted image user posted image
nočkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 21:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

kaj ga pa daš od sebeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 21:57

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

men bo trebuh raznesl.....ful sm sita pa še user posted image ful nabija.....

clock-img

09.12.2008, 21:58

clock-img

felix7

pencil-img

6099

ma ja, me je izučil, zdej bom tale računalnik kr nase privezala, drugač preveč zamudim user posted image

clock-img

09.12.2008, 22:00

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image user posted image user posted image jaz sem tud dve mandarini pojedla,pa telovadba  v trebuhu se je tud zaćelauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

ja to pa le paz da preveč ne zamudiš ker pol rabš kr lep cajt da vse prebereš

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

ma ja, me je izučil, zdej bom tale računalnik kr nase privezala, drugač preveč zamudim user posted image

če hočeš bit na tekočem,ti ne preostane drugegauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 22:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Punce, ste pa hitre. user posted image  V samo dveh urah toliko strani! user posted image

Jaz grem spat. Lahko noč.

Pocka, jutri prilepim sliko naše Lili. user posted image

clock-img

09.12.2008, 22:02

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

če hočeš bit na tekočem,ti ne preostane drugegauser posted image user posted image user posted image

Ena bi mogla obnove pisat. user posted image

clock-img

09.12.2008, 22:02

clock-img

felix7

pencil-img

6099

user posted image user posted image user posted image jaz sem tud dve mandarini pojedla,pa telovadba  v trebuhu se je tud zaćelauser posted image user posted image

samo dve? ko jih jaz zagledam, jih pade vsaj 10 user posted image user posted image

clock-img

09.12.2008, 22:03

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

se strinjam in določim spps, ker itak največ natipka user posted image

clock-img

09.12.2008, 22:03

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

se strinjam in določim spps, ker itak največ natipka user posted image

Sam ona ponavad niti ne bere nazaj, se mi zdi. Se sam priklopi in nadaljuje, kjer je ostala. user posted image

clock-img

09.12.2008, 22:06

clock-img

felix7

pencil-img

6099

potem pa Dali, reva mora itak vse prebrat, da ažurira našo "tablo" user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 9.12.2008 22:07:12 >

clock-img

09.12.2008, 22:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

potem pa Dali, reva mora itak vse prebrat, da ažurira našo "tablo"

Ja, to bi šlo, ona je na tekočem. user posted image

Dali, se strinjaš?

Ej felix, zdajle naju ziher na msn-ju obirajo! user posted image user posted image

No zdej pa res - lahko noč. Bom ziher fajn spala, ko sem se še tukaj mal narežala. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 9.12.2008 22:08:08 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem