writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2. del

clock-img

20.11.2008, 20:27

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

meni se hrenovke luštajo pa se mi jih neda it naret...user posted image se katera javi?user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

20.11.2008, 20:27

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ja verjetno pa res. Vidim, da se nama je pridružla mama_milchy..ostale pa so pobegnile..

clock-img

20.11.2008, 20:28

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

mogoče pa že vse spijouser posted image

clock-img

20.11.2008, 20:31

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Se samo javim po prvem dnevu v službi po bolniški. Je bilo kar ok, le sedaj sem zelo utrujena. Ni šans, da danes preberem vse od včeraj popoldne - sem vidla, da ste samo danes napisale skoraj 9 strani user posted image
Čuvejte se pa še naprej bodite pridne čvekice. Se vam pridružim čim bo spet možno.

clock-img

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

nekaj sem se spomnila:zadnjič sem brala da ni priporočljivo roditi vsaj pred 20 letom starosti...user posted image nevem kaj naj si mislim-članek me je malo prestrašil...

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

meni se hrenovke luštajo pa se mi jih neda it naret...user posted image se katera javi?user posted image

izvoli user posted image  in pa še user posted image

pa dober tek..

clock-img

20.11.2008, 20:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

nekaj sem se spomnila:zadnjič sem brala da ni priporočljivo roditi vsaj pred 20 letom starosti...user posted image nevem kaj naj si mislim-članek me je malo prestrašil...

zakaj pa nebi bilo priporočlivo ?
Ma nima te bit kaj strah. Vsak se odloči za otroka, ko se mu zdi, da je pravi čas in je pripravljen..
Kaj pa prej, ko so več ali manj vse rodili pred 20 letom?
Jaz bom stara 25 in če bi imela možnost prej bi imela otroka že prej.

clock-img

20.11.2008, 20:38

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

ojla,
jaz sem mal prej prišla domov z ˝potepanja˝
zjutraj sem Žigija peljala na kontrolo sluha, spet ni dobro, mu je dala ena zdravila, čez 3tedne spet kontrola in če se ne izboljša, gre na še eno operacijo da mu neke cevke ustavijo v ušeska.
Pol sva šla po nakupih; je dobil ene take višje čeveljčke, da ga ne bo zeblo v nogice, zase pa spet nič.
Z možem sva pol šala na masažo k nam v WAI THAI center; no ta masaža za nosečnice je pa super stvarca; če bo čas grem drug mesec še enkrat.
Popoldne pa sem bla pri mojih; pa je prišu še brat in njegovew pupe tako da smo se zaklepetali.
Sedaj se pa počasi odpravljam spat, ker zjutraj moram red 5 ustat, je treba it delat; Žigca sem pa kr pri mami pustila, ker ga pelje ona v vrtec; moj možek pa dela nočno.

Vidim, da ste se danes pošteno naklepetale

clock-img

20.11.2008, 20:38

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

nič grem malo povečerjam potem pa ajo pajouser posted image
lahko noč vsem pa se slišimo jutri!

clock-img

20.11.2008, 20:44

clock-img

mihaela01

pencil-img

125

Dali in MikroD nič nista javili kako je bilo na pregledu danes.

Malo nam sporočita...

clock-img

20.11.2008, 20:45

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Pocka, a ti greš zase na ORL, ne? H kateremu zdravniku pa hodiš?

clock-img

20.11.2008, 20:47

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image

lahko noč, se beremo jutri...

Zdaj pa grem masažo fehtat, mi je mama_milchy lušte nardila..user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:03

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pupa7 - kako kaj tvoj rama, sem pozabila prej vprašat user posted image user posted image user posted image

pocka boljše je hvala user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:05

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

ciao..

ma jst se mam spet tolk za ucit..pa mojmu pomagam belit sobico..dans je ful dela pa nimam casa cvekat

pupa,kako kaj tvoja rama?

lejca boljše hvala user posted image ne skrbi, bo se pocajtala da ti nardim kar sem obljubila user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz grem pod tuš in spat. Danes sem že od 6h pokonci...
Se tipkamo jutri.

tasa_m, brez skrbi, bom še menjala slikco nazaj v copatke. Jih pogrešam. user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:32

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Najaa - hvala za info.Sem tako vestno brala za nazaj ,da sploh nisem opazla slikice.No sedaj vidim ,da me je še vid začel zafrkavat user posted image user posted image user posted image .

clock-img

20.11.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

Ve ste pa od sile... ampak je lepo, ko se zvečer vsedem pred računalnik in vas preberem. user posted image Sedaj grem za vikend na "dopust" k mojim.

Čestitke vsem za preglede, za uspešne nakupe, za nove avatarje... pa čimhitrejše okrevanje vsem bubanim (Pupa7) in tistim, ki jih muči migrena. user posted image

janaja - Čestitke za user posted image , bo pa v tretje punčka. user posted image S kg in obsegom trebuha sva pa tam nekje. user posted image Kar se pa mer tiče pa se nič ne sekiraj - odvisno je tudi koliko sta velika vidva, pa tudi naši pikci imajo neka obdobja hitrejše rasti. Sama sem bila vsa panična, ko v 1.user posted image je bil najin fant tolk mejčkn in lahek, pa je do konca vse nadoknadil

KOKICA32 - Tvoja sanje so pa res luštne! user posted image Ampak en po en bo kar dovolj.

Janjap - Dobrodošla! user posted image user posted image Čestitke za user posted image . Bodo pa marca res v večini. user posted image

pocka
- Joj, tvoje pecivo kar vabi... njami. Jaz sem pa danes delala čokoladne mafine.

mama_m - Upam, da bodo zdravila pomagala in mu ne bo treba še na eno operacijo.

Pa naj petek čimhitreje mine, pa lep vikend! user posted image

clock-img

20.11.2008, 21:40

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pupa7 - za nazaj še te pohvalim za tiste lepe stvari ,ki si jih zaštrikala.Kaj ,pa zdaj ,ko maš take bolečine še delaš a si morala dat malo v kot?
Jaz sem tudi dobila nek navdih ,da bi nekaj zaštrikala,ker sem zadnjič bila v eni trgovini in je bila res lepa volna in mislim da jo bom šla kar iskat.Je že res dolgo tega kar sem štrikala samo baje kaj se janezek nauči to janezek zna.

clock-img

20.11.2008, 21:46

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pupa7 - sva še edini tu gor ki vedrima.Bom se tud jaz poslovila za danes.Lahko noč.Če ponoči ne boš morala spat pridi gor,pa bova kako rekli,ker moje spanje je grozno.No še enkrat nočko.

clock-img

20.11.2008, 22:16

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps ali ni od danes naprej da lahko glasujejo za tiste slikice z trebuščki? ko je pokrovitelj NEOcelica?

ojla čveke!
ma ste spet naklofale straniuser posted image user posted image user posted image jasna se mi kr smili,ko bo prišla čekirat,kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m mislim,da gre glasovanje od jutri pa do 25.,nisem pa ziheruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.11.2008, 22:19

clock-img

spps

pencil-img

14046

cita,javi se marčevkam,takojuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.11.2008, 22:20

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pupa7 - sva še edini tu gor ki vedrima.Bom se tud jaz poslovila za danes.Lahko noč.Če ponoči ne boš morala spat pridi gor,pa bova kako rekli,ker moje spanje je grozno.No še enkrat nočko.

user posted image user posted image user posted image  nista,nistauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.11.2008, 22:24

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps ali ni od danes naprej da lahko glasujejo za tiste slikice z trebuščki? ko je pokrovitelj NEOcelica?

ojla čveke!
ma ste spet naklofale straniuser posted image user posted image user posted image jasna se mi kr smili,ko bo prišla čekirat,kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

tasa_m mislim,da gre glasovanje od jutri pa do 25.,nisem pa ziheruser posted image user posted image

sem preverila-podaljšali so rok za prijave do 30.11.,glasovanje pa bo prvih pet dni v decembruuser posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

20.11.2008, 22:40

clock-img

pencil-img

3845

SPPS evo takoj se javljam evo mene....user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

20.11.2008, 22:43

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: cita

SPPS evo takoj se javljam evo mene....user posted image user posted image user posted image

lepo touser posted image user posted image user posted image ma se strani čist po penzionistniško odpirajo,ker moj nalaga filmeuser posted image user posted image user posted image

kk si kaj?kaj dogaja,da si ne vzameš skor nič časa za nas?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem