ojla pupe, komentirala bom bolj malo ,ker se spet preeeveeeeččč čvekale, jaz ne folgam več brat
Pregled sem prestala v redu, baje bom spet slišala, rezultati na prizkusu sluha so zelo dobri, tako,da bo počasi boljše. To pa tudi pomeni,da grem v ponedeljek v službo, joooj kako se mi ne da, sem se tako lepo navadila biti doma, zdaj pa spet vstajanje ob 5.30,brrr, no saj tiste 4 urce na dan bom že preživela.
pupa7 - čestitam za novi avto, pa srečno vožnjo
piruri - hvala ti glede tistega vatelina, se bomo zmenili, ko prideš na naše konce, saj ti moram pa itak še poslat mojo št. na ZS, ker je še vedno nisem. Glede peke peciva ti pa nič ne zavidam,da boš morala tako količino speči. Imam pa tudi jaz v planu za božič spet delati tole pecivo, ker so bili vsi ful navdušeni, mi pa verjetno ni niti treba razlagat,da sta samo še dva koščka ostala, po večerji prideta na vrsto.
bušiji - lepe lepe bušeke imate, jaz bom mojo slikico pripopala, ko se bom kaj poslikala, bo kmalu, obljubim
cita - ti si pa pridna v peki, lahko kaj k nam pošlješ, ker nam bo ravnokar zmanjkalo sladkega
dali -
za uspešno opravljeno morfologijo, super,da se je tako lepo vse videlo.
Ste prej nekaj o kg govorile, jaz sem zdaj na 66 kg pri 172 cm, v prvi nosečnosti sem štartala iz 54 kg in prilezla do 71, po porodu sem shujšala oz. shirala na 51 kg in jih pol spet pridelala, tak,da sem zdaj štartala iz 58, ampak vseeno upam,da ne bom šla čez 70, kar pa dvomim glede na mojo lakoto, sploh ob večernih urah.
Aja, dali, lahko mi popraviš na seznamu na +8 kg, obseg bušija pa je 93 cm.
Saj je bilo sigurno še kaj kar sem hotela pokomentirat, ampak sem pozabila...