ojla punce, še glas od mene po par dnevih...
pupa7 zate pošiljam polno pikapok, naj pikica počaka v trebuščku do marca, ti pa zdrži še teh nekaj dni
tasa_m - vse najboljše za četrt stoletja, lepo praznuj
Jaz vas vsako tolko še uspem prebrati, ampak mi pol zmanjka cajta za kaj napisat. Počasi se spet navajam na službo, je kar lepo, pa tiste 4 urce ful hitro minejo, tako,da ni panike. No, vprašite me čez kake dva tedna,če bom še enako razmišljala.
Ta teden je bila Taja doma, je kar en dan zakuhala,ko je prišla iz vrtca
, pa je moj vzel bolniško,ker meni zdaj malo komplicirajo,mora iti vsaka stvar na komisijo, tudi,če bi slučajno dobila gripo, mi mora komisija odobriti bolniško.
Zdaj pa pečem kruh, moj je pa zjutraj francosko naredil...se zvečer dobimo s kolegi, pa bo vsak nekaj prinesel za jest, pa Activity bomo igrali...spet bo smeha,sploh danes,ko nas bo malo več.
Vozički - ma nimam kaj dosti za komentirat, mi imamo še od prej Traxx, ko bo pa
star par mesecev, pa bo imel Buggsterja (ga imam Taja zdaj), tako,da bomo tale nakup izpustili. Vem pa,če bi kupovali novega, bi sigurno vzeli Jane slalom pro.
Mi smo pa trenutno v polnem iskanju novega fotoaparata...izbira je pa taka,da se nam kar meša že...no, mislim,da imamo zmagovalca...bomo videli.
to bo zaenkrat od mene...aja,slikico bušija še nismo naredili, bomo kmalu, obljubim, moj bo verjetno med tavečjimi
,sem se cela tako razširila,da kar ne morem verjeti, se mi zdi,da še v riti nosim enega bejbija