jasnica, dobrodošla nazaj....sem se tudi jaz spraševala kako je s tabo. Veš hormončki tudi delajo svoje, in sploh ne razmišljaj preveč kaj bo, če bo in če ne bo...sama sem tudi takšna in se včasih malo napsihiram...nisem ravno flegmatik in znam komplicirati
....uživaj v nosečnosti...boš videla, da boš potem po porodu kar malo pogrešala premikanje in brcike v bušiju. Tudi pri meni je bilo tako...
Jaz pa ležim, inhaliram , skratka počivam, in se nalivam s čaji... čez eno urco pa grem do svoje zdr.ker kašljam in ful obremenjujem že mojga miškolina s tem, se mi zdi....me zvečer in ponoči vse boli.
Samo ne vem če mi kaj sploh upa dat. Namreč sem še vedno pri šolski zdr (
, ker mi je ful fajna...moja soseda skoraj) in me že porivajo na druga vrata...mislim da nima ravno ful izkušenj z nosečkami, bom pa vztrajala s krvno sliko, da se vsaj znamo pogovarjat, kaj mi je...ker tole izpljuvanje raznobarvne mi niso nič všeč, glede na zdr.stanje moje male sem čist možno kaj od nje pokasirala, ona pa je imela AB,,,,
no ne bom spet o tem,...drugače pa, hm, kosilo, mi je moja mala prej delala musako, zdej se peče...ves krompirček je lepo zložila spodaj in zgoraj, jaz sem le meso dala gor...pridna, ful rada to dela.karkoli, samo da pacamo v kuhinji...
zvečer imam še pedikuro v Kamniku ob 19.ih pa še ne vem koga naj s sabo vzamem, ker se mi ne da sama jit. Bom nečakinjo nafehtala, da mi družbo dela...moj
ima danes 1.zabavo...pa že ob 18ih začnejo...tko da bom sama, in vam bom zvečer še mal težila,..
ej eno fajn sladico, s pomaranč imam recept, vam jo pol zaupam, če katero zanima...brez peke...fuuuul fino..sem se jo najprej v nedeljo branila pri tašči, potem pa mljask....mmmm...
ej, lepo bodite...
pa dober tek, za tiste ki še niste pojužnale...