ančika,
za peti zobek.
katarinas,moj Klemen ima zraven sranja še hripav glas in sem mu šla v dežurno lekarno po slezov sirup,tako da mislim,da to ne bo od zob.Vsaj pri nas ne.Ritko pa ima od kakanja vso vneto,tako da mažem s praško pasto,če bo pomagalo pa ne vem.Upam,da ima tvoja Lara tole od zob ali od mleka,samo da ne zboli.Jaz upam,da bo Klemen jutri že boljši.Sem gledala na Pop tv,da je zelo veliko otrok bolnih in naj se izogibamo večjih nakupovalnih središč,tako da mi se itak bomo,ker smo že bolni.
majra,upam,da so zdaj pa sosedje znucali vso municijo in da jutri ne bo še enega silvestrovanja.Pri nas je vse mirno.
No,Klemen kaka pogosto,o kaj več zobkih pa še ni ne duha ne sluha,tako da mislim,da ni to.
Pri nas pa ni šans,da Klemen zaspi na rokah,malo sem žalostna zaradi tega,ker bi rada da se malo več pocarta,čeprav se zdaj bolj carta kakor prej,včasih pa sem kar vesela,ker mislim,da ima kakih 11,5 kg in bi moje roke trpele po dveh minutah.
Tudi Klemen se mene drži kakor klop in bog ne daj,da bi šel h komu drugemu,razen domačih,tujci sploh ne pridejo v poštev,kar cmiha,sploh zdaj ko se ne počuti preveč dobro.Če pa že h komu gre,pa že po 3.sekundah steguje rokice k meni in pravi mama,mama.Tudi prav,zdaj ga tole drži,bog ve kako dolgo še.
urssyy,Klemnu tudi jaz umijem prej zobke in se tolažim s tem,da mu jih vsaj umijem,je bolje,kot da jih sploh ne bi.Ponavadi pa ima tudi on za lahko noč flaško.
klaja,lepo da si pisala za prestavitev teme,jaz najverjetneje že ne bi in bi čakala eno od vas
.Meni je itak vseeno kdaj se selimo na temo otrok, nisem čisto nič huda.
Tako,mislim,da je post spet primeren meni
,ker že dolgo nisem napisala daljšega posta.Pa lahko noč vsem skupaj.