urssyy držim pesti, da kmalu pogruntajo, kaj pesti malo Viv
sunny super torta
. Vidim, da ste lepo praznovali
. Čim lepše se imej jutri v službi
vaney držim pesti, da bo Anže še naprej lepo sprejemal vrtec in si bo našel kaj "normalnejšega" za grickanje
Mi smo opravili z misjo nakup pancarjev...kar je bilo dosti težje, kot sem si mislila, ampak ne zaradi Mance, ampak zato, ker nimajo tako majhni številk oziroma so jih imeli pa jih zadnji mesec nimajo več

. Skratka štaratli smo optimistično v Hervisu, po tem šli v halo A v Alpino in Sport 2000, od tam v Giga sport in po tems smo šli že skoraj domov, pa smo naredili še ovinek do Forma + na Šmartinski, kjer so pa celo imeli še dvoje pancarje št. 26, tako da je zdaj Manca ponosna lastnica fensi šmenski belih pancarjev z rožicami, metuljčki in ptički...me skrbi, da bo treba Maticu čez dveleti vseeno kupit nove...
....sem pa zgrožena nad tako imenovanimi razprodajami...sem ugotovila, da so več kot pol stvari umaknili s polic in sploh niso na razprodjah

, v S'Oliverju manjka pol otroške zimske kolekcije,...enako tudi v IANA...
...moram v naslednjih dneh še malo v Okaidi vrečt oko, mogoče dobim kakšno bundico ali plašč za naslednjo zimo...lani sem tako kupila za Manco za letošnjo sezono in se je super obneslo
No zdaj pa samo upam, da ne bo hotela Manca v pancarjih še spat