IZVIRNO SPOROČILO: vaney
nana, sploh ne čutim več bolečin
Milka dela čudeže
(sem se predozirala)
Še oddam zadnji post danes,sem po dolgem času tako pozno na RR.
dašabina,upam,da ne misliš stara koka,da si stara ampak samo zato,ker imaš tri otroke...ker drugače sem tudi jaz stara koka...saj veš

.Sem bolj stara kot ti,ampak čisto miceno.

Boš videla,da bo,vsem nam se ista žalost piše,naj te tolaži ta misel na poti v službo,da nas bo še več žalostnih ksihtov

.A kaj čemo,življenje je pač tako.Tu ni pomoči,samo ena je in ta je da imaš zelo veliko denarja,pa tvoj partner zelo veliko plačo,pa si lepo doma in skrbiš za deco. Moja usoda pa je žal drugačna in treba bo delat,pa saj tudi to včasih paše.Če druga ne imam vsaj takrat ko delam,vedno lepo frizuro

.
sani,katera druga,če ne ti ga tako poserje s piščancem za vegetarjanko

.
Meni se zdi in to zelo zelo,da Klemnu raste spodnja desna dvojkica.Bomo videli kdaj bo zunaj.
Se nobena ni javila za Sparove nalepke,jih bom kar eni poslala..

pa bomo videli,naj naredi z njimi kar hoče,so že v kuverti in znamka za tujino je prilepljena gor (sem jo našla na pošti na tleh)in jutri napišem naslov ene od vas,katero bo določil moj bistri um...
klepetka,zakaj si tako kratka?
muzika,misliš,da mogoče grem delat?Ker ne grem delat tja kamor sem mislila ampak nekam drugam,pa še imam čas in ne vem za kdaj se bom zmenila. Jutri grem pogledat tja in se zmenit,pa bomo videli,kdaj se bova dogovorili s "teto".
Meni se 200€zdi zelo veliko,tako da nikakor ni zastonj,a vedo tvoje sodelavke kaj je zastonj???Zastonj je če ne plačaš NIČ.Tudi za vrtec bi plačala toliko.Verjemi,moja prijateljica dela na banki njen mož pa na pošti pa plača 200€za vrtec.
Jaz bi hodila na tale spinning,če bi ti šla...če ti je zanimivo.Meni se zdi ok.
Zdaj pa resno,lahko noč.
Ja no,jaz dobim še pol porodniške,tako da veste

,me prav veseli.