IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
še nekaj mene zanima....
Kdaj se vam je po porodu ustalila na stare tire menstruacija? Mislim kdaj ste jo spet dobile redno po prvi, prec naslednjo al kako....? Sem pozabila od prvič
Sedaj pa sem imela prvo, pa me zanima če bi bilo možno da ne bi bila druga takoj na 30 dni.
Meni se je porihtala M takoj,sem jo imela vsak mesec redno od prvič po porodu pa do danes.V glavnem moja M je bila takoj po 30 dneh (približno)spet tukaj.
Pri nas je vreme grozno,še bolj pa so katastrofalne ceste.Do 19h zvečer sploh nisem vedela,kako se bom peljala iz službe,je pa bil od šefice mož takooo zlat in je očistil moje šipe na avtu,še prej mi je umaknil brisalce,da nisem rabila sama nič narediti...Res sem mu bila hvaležna,ko se je pojavil s strgalom za šipe,v mojem avtu ga namreč nimam,bo ga treba takoj dati noter.In peljala sem se 30 na uro...Za pop....
mala pikica,nimam pojma za prehlad,jaz imam sirup Sinecod,ki sem ga dajala po naročilu zdravnice 3x na da po 8 kapljic na žličko,je pa moral Klemen potem takoj piti na vrh,tako mi je v lekarni naročila...Pa upam,da ne bo nič hujšega.
No,kakor Alfabeta,tudi jaz dam na radiator mokro brisačo in jo zamenjam po potrebi,pa v kopalnici naredim zelooo vroč tuš,da se vsa kopalnica zamegli v pari in Klemen potem tam sedi z mano vred in vdihuje vlažen zrak.Za izkašljevanje pa mu nisem dajala ničesar,razen parkrat slezov sirup,za katerega pa zdravnica pravi,da nič kaj ne pomaga...
anita,ja naš dedi in Klemen sta svoja zgodba,sta prava zaljubljenca...
urssyy,joj,upam,da ni preveč hudo,pa seveda spet držim pesti za vaju z Vivien in pošiljam pozitivne misli k vama.
mml,jaz imam od drugega dneva službe novo frizuro,me je šefica takoj postrigla ...pa se nekako nisem bila navajena,zdaj pa je že bolje...in se kar dobro počutim v teh laseh.Uh,je pa prednost pri nas to,da imamo frizerja zastonj in moja šefica je prava asica v svojem poklicu.
ančika,upam,da se bo kaj našlo tudi zate,kaka službica,mogoče pa ti na zavodu kaj zrihtajo...
Kar se tiče leve in desne roke,mislim,da se moj Klemen tudi bolj nagiba k levičarjem,ker ga že ves čas opazujem odkar sploh kaj počne z rokama,da skoraj vedno uporablja levo roko.
suzana,pozdravljena spet nazaj.
muzika,si nisi še uspela namestiti novega avatarja??
Meni se sanja,da moraš na dnu strani vse skupaj še potrditi,potem pa bo slika prenesena.Prenesi jo še enkrat in spodaj potrdi.
No,jutri sem prosta,v petek delam od 12h do 19h v soboto pa spet od 7h do 12h.Bo že šlo.
Nalin,lepa slika tvojega Jonasa,je res pravi korenjak...
mala pikica,jaaaaaaaaaa,včeraj pa sem uspela zlikat,joj likala sem do 12h ponoči.Mislim,res se spravim ob nemogočih urah likat,ampak čez dan pač ne gre.Niti ne maram likanja čez dan,zvečer pa zeloo rada.Ponoči pa je Klemen vso noč kolovratil in sem se zbujala vsako uro 1x ali 2x,potem pa vstala s kurami,no in potem kuhat,pa v službo...
A tako je to z ribami,da živorodke torej kotijo...nisem vedela.Pa vem zdaj

.
Toliko za zdaj,lepo se imejte in lepo spite.