Jutro!
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning na GT
Tole sem pa še jaz ugibala kje je....Sem bila ziher da boš delala v Brš... in sem sedaj ugotavljala, kaj bi bilo lahko GT. Sedaj vem....no vsaj do Mullerja ne boš imela daleč
martinca, kako lep je Patrik.
dašabina, zelo lepa torta. In res je....več nam pomeni, da so otroci srečni, pa da imajo veselje, a ne?
sončnica,
za nosečnost. Držim pesti, da se vse izteče tako kot mora in da dobite kar si želite
urssyy, upam da si se pomirila.....pride tako, kaj češ: Nekdo nas mora jezit, če ne bi bilo preveč lepo, a ne?
cepljenje je Ajda prestala dobro....no, ponoči pa ga je spet biksala. Se je ob 23 uri zbudila....in bila pokonci do 2 ure

. Sem jo dala za par minut možu da si vsaj živce malo ohladim in je začela

in samo MAMA, MAMA. Sem jo pa jaz nazaj vzela se je pa kot pijavka stisnila k meni, potem pa obrnila, začela ploskati, vriskati....potem smo pa zaspale.
aja, še tole....
cepljenje stane pri nas 87€, nekaj centov manj. Spet.
sani, a ti se oglasiš samo če si med pogrešanimi?

Sem mislila, da zato ker se želiš oglasiti.
No, mene je pa včeraj zvečer nekaj pričelo grabiti. Sem se pričela trest, pa vročina mi je začela rast, na 37.7 sem vzela kar Lekadol +c, ker dojim jo lahko zbijam veliko prej, sem bla čist fuč. Odležala eno uro in po tem bila kot prerojena. Sicer nisem dobra, sem pa boljša. Korenina ne pozebe.
Evo toliko za enkrat....grem delat naprej