Najbrž res.
Mi bomo s
kahlico počakali kar do poletja, čeprav jo že imamo ampak je ful dobra za noge dajat v njo in se afnat.
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Povejte mi tiste, ki imate otroke skupaj v sobici, kako se kaj obnese? Imam strahove, da bosta zbujali ena drugo in ne bosta spali, predvsem čez dan bo verjetno bolj kriza.
To je po moje čisto odvisno.Pa

za novo spalnico.
Midva tudi razmišljava, da bova morala nekaj naredit. Oba bi in ne bi hišo. Pa za hišo je treba ful denarja. Mogoče bova tole stanovanje malo predelala (zaprla balkon, prerazporedila kuhinjo in bo dnevna še vedno dovolj velika) in bi Neja ostala sama v zdajšnji spalnici. Kasneje, če bova imela še enega

bi pa nekaj časa pač bila skupaj v eni sobici. Ma se mi zdi, da včasih kar preveč kompliciram. Bo že.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a v blok dobite optiko (f kvadrat oz. fiber to the home)? potem pa si kar na dobri lokaciji doma, ker tu v Mariboru delajo to šele na določenih delih mesta. ampak je že kar veliko tega. kdaj bo šele to pri nas doma
no enkrat že,saj imamo VIP (veze in poznanstvo) kartico
a prej pa nisi mogla imet Siol tv? ste toliko stran od centrale?
Tukaj na Dolenjskem so kar znoreli z optiko. TV bi pa že lahko imela ampak sva kar odlašala. Zdaj, ko bova morala pa kabel za optiko potegnit bova pa še za TV zrihtala...popravek, JAZ bom zrihtala.
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Se je pa Neja popravila v papanju, je pridno pridobila kg, Lara jih še nima 10, ji manjka ene 200 g
Neja je velika in sploh ne zgleda, da bi imela 10kg. Sem bila kar šokirana, ko sem jo dala na tehtnico.
Od
Justa bi pa tudi jaz eno kremo. A ti koga poznaš, ki to prodaja?