16.02.2009, 22:26
891
No tega prej sploh nisem videla, dokler Nana ni popravila
Je rokica že boljše ja, hvalabogu. Ji rdečina kar lepo bledi, mažemo z Bepanthenom, si Lara rokico skoz ogleduje in jo tipa, ampak mislim, da je ne boli. Sem pa danes kar kupila ušesni termometer, kar Braunovega Thermoscan, v Muellerju je bil 37 €. No bo kar ok, čeprav mi nekaj ne da miru. Soseda je rekla, da je njena prijateljica šla kupit ušesni termometer v Big bang za 10 € in to menda Braunovega
...kar sem jaz vse pregledala nisem nikjer zasledila cenejšega od 50 eur....moram tole preverit, ker tole je pa res huda cena, tako da skoraj ne verjamem... Mi si pa očitn odoma kar podajamo bacile, najprej oči, potem Lara, zdaj pa mene ful grlo boli že nekaj dni...jih bo treba res zatreti!!

za 14 dni naprej ne ve, kako bo
rečeš no sem vesela, da bom enkrat z J.P. Te po mojem
postavi pred vrata....
in veliko bolančkov
. Aljaž je zdrav, v petek sva imela posvetovalnico, tehta 9270 g in meri 80,5 cm, mala pikica ti podatke pošljem na z.s. Se mi pa zdi, da mu rinejo ven obe enkici in dvojkici zgoraj. Pri hranjenju mi ga še vedno biksa, ampak malo se je pa le unesel.
mi je tako luštno ko lahko vse oblečem kar mi je lepo
19.11. karmyka - LEA in TEA
14.12. ljubljana - JAKOB
Zasanjana 23.3.2009
a ima katera izkušnje z ameriškim slamnikom? Jaz razmišljam, da bi ga začela Anžetu dajat, če bo kaj pomagalo...