writing-img

RE: Sončki januarčic 08 - 5. del

clock-img

20.11.2008, 19:18

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Meni na tem FB ni niiiiiič jasno, sem menda preblont.

Najprej ISKRENO SOŽALJE!!!!
Kaj ti pa ni jasno na FB? Povej, jaz sem čist not padla. Sploh v iskalnikuser posted image

clock-img

20.11.2008, 19:20

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

karmyka, slikice kot vedno lepe in zopet konkretno poročilouser posted image user posted image user posted image user posted image

vaney, tudi user posted image tvoje so lepe

clock-img

20.11.2008, 19:23

clock-img

limma

pencil-img

1098

vaney, super fotke user posted image user posted image Sami lepi fantje.
Jaz Neži ne upam dat prstnih barv, ker vse poje... pa najbrž niso preveč užitne user posted image Anže je pa lepo pobarval banjo user posted image user posted image

Triš, kako veliiiiiko solno lučko imate... Barve v vaši hiški so super, čeprav jaz nisem za tako intenzivne, mi je blazno všeč user posted image

Sem mislila nekaj lepih fotk s potovanj prilepit, ker imam ravno čas, pa boljše, da danes Leo in Teo ter D+BK fantičke občudujemo...

clock-img

20.11.2008, 19:26

clock-img

karmyka

pencil-img

250

Ja prav ste videleuser posted image puzle imamo res čez celo dnevno sobo razen tam ko je sedežna amapk še imava rezervo tri pakete če vržem še sedežno kdaj venuser posted image
Je pa tole nekje 13 paketov puzluser posted image .

clock-img

20.11.2008, 19:32

clock-img

limma

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: limma

karmyka, krasni punčki imaš user posted image Pa kako čupico imata user posted image user posted image

Zdajle gledam, da ste ju postrigli čisto na kratkouser posted image user posted image Sigurno je imel ati prste vmes user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:32

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

Očitno bom sama tu na RR, ker mene pa na FB res ne bo...user posted image

Na ja take mamo!

karmyka lepe slikice ! user posted image

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:34

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

vidim, da ste se imeli krasno pri TRIŠ user posted image  

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:35

clock-img

limma

pencil-img

1098

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Boš pa z mano tukaj klepetala... Bova skupaj vadili jogo user posted image Jaz sem iz forme, te bom prosila za kak napotek.. ne vem, kaj je ribauser posted image user posted image
Sicer pa, zakaj te ne bo? A imaš kak razlog ala "poklicne deformacija"?

clock-img

20.11.2008, 19:37

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Boš pa z mano tukaj klepetala... Bova skupaj vadili jogo user posted image Jaz sem iz forme, te bom prosila za kak napotek.. ne vem, kaj je ribauser posted image user posted image
Sicer pa, zakaj te ne bo? A imaš kak razlog ala "poklicne deformacija"?

mam bolj konkreten razlog, intruderji pa to...pa je ta FB res čist mimo, če hočeš met mir, te vsak najde! user posted image

riba ..čakaj poiščem in ti pokažem user posted image

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:42

clock-img

lutiropan

pencil-img

871

Saj sem jaz tudi tukaj.....user posted image user posted image No sedaj šibam sina h karateju iskat potem pa spet pridem....

clock-img

20.11.2008, 19:42

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

http://www.abc-of-yoga.com/yogapractice/thefish.asp

evo tu sem našla en link, je fajn opisano

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:47

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Na ja take mamo!

Jaz sem tako efektivna da sem tukaj in tamuser posted image

clock-img

20.11.2008, 19:47

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

limma maš še mail user posted image

Kaj Neža tudi že spi? Vid je zaspal že ob 19, tako da bo ju3 budnica...

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:49

clock-img

limma

pencil-img

1098

Hvala, te vaje pa ne poznam. Pa super stran user posted image

Imam preveč energije, grem malo pilates delat.

Lahko noč, ne me kregat, ker je vsako drugo sporočilce moje. Sem vam pa vsaj s fotkami prizanesla user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 20.11.2008 19:50:01 >

clock-img

20.11.2008, 19:49

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Na ja take mamo!

Jaz sem tako efektivna da sem tukaj in tamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Saj sem jaz tudi tukaj.....user posted image user posted image No sedaj šibam sina h karateju iskat potem pa spet pridem....

ja super  user posted image user posted image

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:52

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

no, zgleda, da ste res šle vse tamuser posted image user posted image  oziroma večina, jaz bom kar tle...
Lepe slikice, Karmyka in Vaney...user posted image user posted image  lepo da ste uživale...

Naš Miha pa je ves pikast po trebuhu in hrbtku, sumim skutice... drugač pa rinejo zobki ven, ker je ves nesrečen in kar naprej dela: e, e,e ....

Novo leto, mi bomo lepo doma, to mi je najbolj všečuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

clock-img

20.11.2008, 19:53

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Naš Miha pa je ves pikast po trebuhu in hrbtku, sumim skutice... drugač pa rinejo zobki ven, ker je ves nesrečen in kar naprej dela: e, e,e ....

Bogi Miha...upam, da pikice čimprej zginejo in da zobki pokukajo ven...Vida tudi mučijo, da je joj...sem tak jezna na te zobke že...pa imamo komaj enega user posted image

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:53

clock-img

limma

pencil-img

1098

Intruder, imaš ZS.

clock-img

20.11.2008, 19:55

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

http://www.abc-of-yoga.com/yogapractice/thefish.asp

evo tu sem našla en link, je fajn opisano

Jaz sem tudi kake 6 let nazaj na jogo hodila, pa sem prenehala po pol sezone, ker mi je bilo predolgočasno.user posted image  Ne vem kaj sem pričakovala....No, saj danes bi mi pa pasalo malo sprostitve.

Imam tečnitis. Tamala celo noč ni spala tko kot bi bilo treba, je bila cel cajt na Joškotu, ker jo tale zob zeza. Čez dan je bila tečna, pravzaprav cmerasta, tavelik je danes težil u nulo (zjutraj je prišel iz kopalnice z pol tube gela na laseh, tak da je mož z brisačo stran brisal-ne vem katerega smeškota naj dam, al tega user posted image  al tega user posted image ), popoldan je skoz nekaj da bi, potem sem pa še ugotovila, da stroj le ni tako kot bi moral bit, ker so cunje še vedno pretežke, kar pomeni da ne izpira dovolj. Sedaj sem še 2x dala prazen stroj prat, pa odtočno cev v banjo speljala, če je še kaj mehčalca tam notriuser posted image

evo, na kratko

clock-img

20.11.2008, 19:55

clock-img

muzika

pencil-img

394

Štajerke: Saj vem, da sem pozna, kaj pozna, ful pozna, pa vseeno: bi se šla katera jutri  kopat v Fontano. Jutri bo namreč user posted image  vreme. S kolegico greva  okrog 11. ure, pa je tako lepo videt, če je user posted image  več, ker potem kar mrgoli in gomazi okroguser posted image .

clock-img

20.11.2008, 19:58

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

Intruder, potem pa bova zobke skupaj štele, mi tud imamo šele enegauser posted image user posted image
Alfabeta, pride tak danuser posted image user posted image , ampak vseeno, a ne bi ti poklicala serviserja...user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

clock-img

20.11.2008, 19:58

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

aja, novo leto, mi bomo najbrž doma, ali pa pri mojih. Se bova odločila zadnji trenutek, glede na ostale user posted image

dašabina, pikice so pa res lahko od skutic ali pa od preveč oblačil, če mu je prevroče.Upam da hitro minejo user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:59

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

Alfabeta glede joge, je na začetku res mimo in dolgcajt...pol pa je fajn...moreš bit full telesno pripravljen...sicer pa je res, da je to od človeka do človeka odvisno, če mu paše. Mi imamo tudi pilates zraven je malo bolj tak hiter user posted image

Za tečnoritis pa user posted image , nič bat bo minil. Jaz sem ga imela predvčerajšnjim, danes pa sem kot rožica user posted image

Radi se mejte!

clock-img

20.11.2008, 19:59

clock-img

muzika

pencil-img

394

Klaja, ja kje si ti našla Facebook v slovenščini. Prosim za  link ali kakšne napotke. Hvala.

clock-img

20.11.2008, 20:00

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Alfabeta, pride tak danuser posted image user posted image , ampak vseeno, a ne bi ti poklicala serviserja...user posted image user posted image

saj sem ga, pa ne vem al se mu ne da prit, ker mi je vse razložil še preden sem vprašala če ne bi on prišel, ali pa ne mara zaslužiti user posted image . Saj jutri bom še 1x dala na spiranje, potem pa popiz.... da ma da pride

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem