ljubljana,kakšen M je izgubil moj Klemen na avatarju,a sem res blond???
lunca,moja soimenjakinja,pozdravite se čimprej!!
koala,slika ni iz FB ,je pa ČB in res podobna.Ni pa ista.obro poglej.Hvala ,da boš jutri mislila name.
klepetka,danes sem pojedla nekaj malega,tako da bom preživela,pa tudi pasalo mi je.Jutri še, potem pa upam,da bo.Hvala ti draga J.za vse lepe besede,misli...vem,da veš kako je to,saj si sama dala to skozi,pa nočem te spominjati,ampak vem da razumeš.In marsikatera tukaj,za kar sem jim res iz srca hvaležna.
IZVIRNO SPOROČILO: karmyka
Upam da so vam slike lepe,obenem pa še vse naj naj vsem vašim slavljenčkom.
Seveda so lepe slike,kaj pa misliš??Čudovite pupe imaš in bodi srečna z njima.
Ančika,
za 3.zobek.
anita,ni slika iz FB,je pa podobna,sem že zgoraj napisala.
HVALA vsem ki ste z mano in boste mislile name jutri in kadarkoli!!RES RES RES HVALA.
Danes sem šla k frizerju,a si lahko mislite?Mama mi je zbolelea,sem ji danes nosila Lekadole plus C iz lekarne pa mi ni mogla naredit primerne frizure za jutri in sem prosila sošolko,pa znanko ...in na koncu pristala pri že res pozabljeni sošolki na frizuri,res ji hvala...Sem pobarvana in posušena.Sem si res kar všeč,nekaj novega.
Klemen je po starem,priden ...danes ga je imel blj ali manj moj

na skrbi tako daupam,da je vredu,jaz sem bila pa pri očijevi ženi...tako da je vse ok,kolikoe je pač lahko.Sem še vedno žalostna...
Hvala,vem da je tako kot praviš,poskusila bom,da bom tako razmišljala. Hvala,da si me opomnila.
muzika,Hvala,hvala,hvala....................
mala pikica,
za službo.
Zdaj grem ,jutri je težek dan zame,hvala ker mislite name.