Jutro!
Pri nas se je stanje na glavo obrnilo, Gašper je že skoraj čisto v redu, zdaj pa sva midve z našo mamico takšne, da je za znoret. Pa še skoraj na uro natačno sva istočasno postali takšni
Zraven prehlada pa sem še ponoči imela prave more, sem se čisto prepotena zbudila
intruder revmatolog je predlagal takojšnjo fizioterapijo, vendar še do danes nisem dobila izvida, ki ga pošljejo po pošti, in ne morem do svoje zdravnice. S tem da sem razmišljala, če bom sploh šla zdaj, ko sem službo dobila. Bi bilo malo čudno, da bi že po 14 dnevih šla na bolniško
Očitno še me bo kar lep čas bolelo. Kirurga pa imam naslednji teden.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Ampak iskalnika pa še vedno nikjer ne najdem
kako ne? V vrstici kjer imaš Moja ringaraja na koncu, temno rdeč okenček in v njem piše Google iskanje po meri
alfabeta, to sem videla, ampak to je iskalnik za google, jaz sem veliko uporabljala RR iskalnik, kjer sem lahko iskala po temah ali po avtorjih. Pa saj bo, bodo že uštimali te zadeve
nana jaz tega včeraj nisem opazila, da te vrže na zadnjo prebrano stran, sem velikokrat vedno na zadnji

Bom morala nehat toliko klepetat

Še dobro, da se te zvezdice nekje končajo, ker sicer... Vidim pa, da bomo s skupnimi močmi vse osvojile novi RR
sani
klepetka baby vaca še sploh nismo dobili

Pa saj bo za kasneje sigurno prav prišel. Bom pa ga verjetno kar jaz danes sprobala
muzika sploh nisem vedela, da ste bili v termah 3000

Prenova rr-a... ti si bolj malo tukaj, pa niti ne opaziš

Za naslednji teden pa velja, sami hitro datum določi, mi imamo že tri dni zasedene. Glede 6.bolezni pa se jaz tako ne sekiram, Gašper jo je že prebolel
IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Kaj nisi ti imela kar nekaj albumov? Gledam in gledam, pa ničesar. Pa pri marsikateri so izginili
Aha, vidim, da so tudi ti izginili. Verjetno je to spet ena izmed trenutnih težav zaradi prenove
ulla lepo, da si se oglasila. Zobki bodo že pri Niki, nič bat

Pa fajn, da je teža malo narasla, mi smo tudi komaj pri 9 kg. Za sineka pa držim pesti, da ga ne bo preveč matralo, sama predobro vem, kako je s tem

Albumi pa zaenkrat ne delajo, tako da nisem mogla pogledati slikic.