klepetka,verjemi da če bi bile tvoje ribe teleskopke,kot misli martinca,potem bi to še dobro videla,ker tako izbuljenih oči nima nihče na tem svetu!!
mala pikica,to,da je tako malo napisanega so samo predpriprave na službo,ko bo res tako malo napisanega...za zjokat.
Ja in super da si se odločila za ptičjo hišico,meni je tudi všeč ideja,pa hiška je tudi lepa,kaj šele ko bodo ptički tako veselo zobali iz nje v teh mrzlih dnevih.
muzika,moram reči,da je tudi meni všeč vaš domek,ker je tako topel in domač,pa velikooo igrač za Jakoba in obiske,sploh bo čudovito,ko bo zgoraj vse končano...Imaš lepo kuhinjo,mi je všeč,ker je svetla in veliko prostora,pa seveda kaj je najboljše?Da je veliko oken in svetlobe,to mi je od vsega najbolj všeč.Upam,da boste v vašem domeku zelo srečni.
Pa hvala za nasvet,bom pogledala za tole podarimo.si,ker imamo doma veliko stvari,ki niso za v koš,pri nas pa delajo samo gužvo.
Aja,pa Klemen je bil tudi 1x bolan in to,ko smo prišli z morja,drugače je pa zdrav in že trkam...upam,da ga nisem prehitro pohvalila.
katee,jaz tudi ne vem,če sem dobila naslove,bom še 1x preverila in ti sporočila.
majra,kakor muzika-obe prideta sem malo prepozno...
pa se bolj sami s seboj pogovarjata.Bo treba prej pred računalnik pa potem dragega pocartat.
Fotodokumentacijo pa imata m.pikica in muzika.
Naša noč je bila kar vredu,moram reči,je pa včeraj Klemen samo jedel da so se že vsi čudili.In zadnje čase samo še je,zjutraj pa že ko se pripravlja hrana za nas in za njega dela am,am,am in že kar izsiljuje,potem pa je in je...kaj bo s tega otroka,upam,da ne bo debel.