Evo jaz sem pripravljena v nizkem štartu za na šiht, lepo sem že skopana in v pižami (ne pomnim kdaj tako zgodaj
), upam, da bom spala celo noč. Se pa zjutraj peljem s sestro, tako me vsaj ne bo skrbelo zaradi gužve pa parkirnega prostora.... al se počutim tako kot da grem na uvajanje v vrtec
Dašabina še nisem bila nič v vrtcu, imam pa namen enkrat it, vsaj da vidim kje točno se gre noter, pa da malo vprašam kdaj naj zjutraj pridem...in podobno...saj veš.
IZVIRNO SPOROČILO: stanči
katarinas jaz predobro vem da niso vsi zdravniki isti,pravila sem samo za tega ker ni bilo prvič da je bil nesramen in nemalo ljudi ni zadovoljnih z njim,tak da ne sodim vseh zdravnikov po njem.Lan ima prov fajnega pediatra in letos ko smo bili na Krku je Lan zbolel in smo šli zdravniku....
No saj sem najbrž spregledala, da si imela s tem že prej težave.... saj eni se res nikoli ne spremenijo, je pa to odvisno od človeka, jaz poznam tudi nekaj takšnih nadutežev, ki imajo spredaj napisano dr.
Alfabeta slikce so zakon!! Uf, bogi Filip, se mi kar smili, samo naj se kar navadi, da imajo punce ta glavno besedo!
Sunny lepo, da je dragi prispel varno domov....je pa res kriza, da je pira primanjkovalo
Ok, zdej pa grem. Mogoče se vam jutri iz službe kaj javim, če bo kaj časa, če me ne bodo preveč okupirali. Bo pa po eni strani spet fino sedeti na tistem dobro znanem mojem stolu
Lepo se imejte in lepo pančkajte
papa