IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Nana tudi Pina je imela po mandarinah močno vneto ritko.
Potem pa so najverjetneje res mandarine krive.Zdaj jih več ne dajem in nima več ritke vnete.Pa sploh ni dosti pojedel.
katee,upam,da Klemnu ne bodo mandarine več škodile,ko jih bo dobil,samo ne vem kdaj bo to,ker me je zdaj prav strah.Sem pa šla kupit tole Praško pasto za drugič,če se ponovi.
Ja sem brala o agrumih da do 1.leta naj ne bi dobivali,samo jaz mislim,da zdaj že lahko,saj je Klemen že star skoraj 1.leto.
Ja včasih smo vse lahko,zdaj pa več ne,pa v tej državi je tako, v drugi pa drugače,...nič več ne razumem in mi je vseeno.
mala pikica,jaz sem prijateljico extra vprašala,ker ima eno leto starejšega sina in mi je takoj potrdila da so to mandarine.Po moje je s pomarančami isto... pa z limonami...
triš,hvala za tvoje besede glede ljubezni do otrok.Verjamem da je tako in upam,da če bom imela še kakega otročka,da se bo zgodilo enako kot pri tebi.Veš,tole me je res morilo.Moj Klemen je zame prvi in najdražji...pa sem se bala,da drugi ne bo tako drag...
Mandarine sem jaz tudi olupila totalka,ampak zgleda da tale kislina razdraži Klemnovo ritko.No,če pomislim,je bil vedno občutljiv glede hrane,najprej ga je ful črvičilo,neverjetno,potem pri gosti hrani ga je ene 2x metalo do lufta,zdaj pa tele mandarine...Recimo martincinega Patrika pa nikoli ni črvičilo in ni imel problemov s tem,je pa postal kasneje občutljiv na hrano(banane...) in je vse zbruhal...
sani,hvala bogu,da ni bilo hujšega ..Lepo se pozdravi!!
Lusa,tvoja Daša je res prava babika,je težka kot...Klemen je tudi nekje tukaj. Sva se skupaj vagala.Jaz imam tole kremo od mariborskih lekarn,jo vedno uporabljam,ker jo dobim za gešenk.
Mala pikica,Lusa,sploh nisem ostro nastopila glede tega da me boste prepričale glede

.Joj,saj se vidi da pišemo in se zraven ne sliši v kakem tonu bi jaz to povedala.Eh,to je bilo drugače mišljeno,da me ne more nihče prepričat,pa ne v negativnem smislu...Sem si kar mislila,da bo drugače izpadlo.
Veš mala pikica,da ni tako,kajne?Nisem bila slabe volje lusa,niti malo. In tudi zdaj nisem,da ne bo katera mislila,da sem freh

.Evo smeškota,mogoče bi ga morala zadnjič tudi prilepit.
klepetka,kje si,povej nam kaj vzpodbudnega,pozitivnega!!