HALLLLOOOO!!! VE STE NORE...GREM SPAT OB 21.30 IN STE V TREH URAH NAKLOFALE 10 STRANI...kdo bo pa zdaj to bral
tud jst resno razmišlam o malem pirčku..mater a se vam zdi da že mal ličim na alkoholika.??
tiste ki dojite in spijete kakšno pivo...a kaj vpliva na male?? men se ga tak lušta kak večer, pa si ga za sedaj še nism upala privoščit??!
Na fešte sema načeloma začela hodit ko so nehali z dojenjem (torej še nekaj časa ne bo nič )
tud pri men je tak...nimam varstva, če pa že pride kdo na obisk, si več kot urco zase ne morm privoščit, saj mala je na dve uri...ampak zaenkrat še ne pogrešam kakšnega žura...bi pol rabla cel teden da bi not dobila
lex;kaj pa lesena podlaga? Na bajti pasjneš en fson pa ga v alu folijo oblečeš pa torto čez pokneš
Sem še mal polektorirala
al pa debelejši karton in ga oviješ v aluminijasto folijo!
lex, tudi jaz vztrajno ignoriram debato o kilogramih. pa kr gonjo in gonjo
se pridružujem
Sandrine, od moje prijateljice mala, ki ni bila navajena na flašo, se ni nikoli navadila, je kar ven pljunila, težka bo ta, poskusi,
tudi moja ne ve, kaj naj počne s cuclom...ga kar žveči tak da ni šans da grem kam sama, da bi jo moj nahranu z moji načrpanim mlekom pomoje bom po 6 mesecu kar ono flašo uporablala z ustnikom
a ma katera sokovnik ala kaj je bil on v TV shopu Jack L..... in kak je to kaj prirocno za otroke?
ima ga moja mami in je super...sem jo že prosila če mi ga bo posodila ko bom začela uvajat gosto hrano...za začetek ko bom začela s sokci...pa tudi zase pripravt si kak natur sokec je super
Pa v turistično agencijo moram it se pozanimat za Egipt (bo fotr mamo za r.d. peljal na potovanje in valda sam ne more reševat te zadeve )
uf tole bom pa mojmu pokazala, če se ga kaj prime
maja, populis - hvala za pesmice
metuljček - ah daj no...kdo bo pa angleško bral
a pri vas otročki tudi ful kupčkov podrejo po obroku...men jih tudi po tri ali več in to ne takoj po hranjenju...no najprej enga, ampak pol pa čez dvajset minut spet in pol spet...mi je tak čudno??
pa ful je začela polivat zadnje čase...tako sesirjeno in to ko je obrok že kar nekaj časa mimo...mi ni nč jasn kaj se dogaja. sem mogla spet slinček nazaj uvest.
uf pršla skozi...