writing-img

RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del

clock-img

01.12.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

majuska takole gre.

Najprej user posted image rodi user posted image user posted image . Ko user posted image odraste, dobi user posted image . Spozna user posted image in se vanj user posted image . Iz te ljubezni pride user posted image in kmalu je user posted image user posted image . Začne se z user posted image , user posted image , user posted image in user posted image . Kljub temu je user posted image v user posted image . Z user posted image radovedna razmišljata o user posted image , ali je user posted image ali user posted image , vendar to do konca ostane user posted image . user posted image leze proti vedno višji user posted image , hodi kot user posted image , redi se kot user posted image , user posted image pa jo user posted image . Kmalu user posted image dobi popadke, user posted image v porodnišnico, kjer v user posted image in user posted image končno user posted image user posted image . Postanejo user posted image user posted image user posted image .

Evo to je to.

clock-img

01.12.2008, 21:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.12.2008, 21:29

clock-img

lex

pencil-img

6532

uživajte in nočkouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

01.12.2008, 21:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:34

clock-img

Anonimen

neki mi povejte prosim. sam zdej pa resno sprašujem. zadnje par tednov sem kr naprej lačna, ampak res prav tisto lakoto čutim, kot bi mela prazen želodec, čeprav sem jedla pet minut nazaj... in seveda se posledično redim, da ni za govorit. kako je to možno, da mam skoz prazen želodec, oziroma tak občutek?

clock-img

01.12.2008, 21:35

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

majuska takole gre.

Najprej user posted image rodi user posted image user posted image . Ko user posted image odraste, dobi user posted image . Spozna user posted image in se vanj user posted image . Iz te ljubezni pride user posted image in kmalu je user posted image user posted image . Začne se z user posted image , user posted image , user posted image in user posted image . Kljub temu je user posted image v user posted image . Z user posted image radovedna razmišljata o user posted image , ali je user posted image ali user posted image , vendar to do konca ostane user posted image . user posted image leze proti vedno višji user posted image , hodi kot user posted image , redi se kot user posted image , user posted image pa jo user posted image . Kmalu user posted image dobi popadke, user posted image v porodnišnico, kjer v user posted image in user posted image končno user posted image user posted image . Postanejo user posted image user posted image user posted image .

Evo to je to.

a ni bila poanta v lepih mislih za GR? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

01.12.2008, 21:41

clock-img

lex

pencil-img

6532

neki mi povejte prosim. sam zdej pa resno sprašujem. zadnje par tednov sem kr naprej lačna, ampak res prav tisto lakoto čutim, kot bi mela prazen želodec, čeprav sem jedla pet minut nazaj... in seveda se posledično redim, da ni za govorit. kako je to možno, da mam skoz prazen želodec, oziroma tak občutek?

a si mogoče user posted image user posted image  - malo te jezim

glede lepih misli sem tud jaz imela v mislih bolj kaj odobnega temu

Življenje je prekratko, da bi se zbujali z obžalovanjem. Zato imej rad ljudi,

ki se do tebe vedejo s spoštovanjem. Pozabi na tiste, ki tega ne počnejo.

Verjemi, da se vse zgodi z razlogom. Če dobiš drugo možnost jo zgrabi

z obemi rokami. Če bo spremenila tvoje življenje, pa naj! Nihče ni rekel, da

bo življenje lahko, rekli so le, da bo vredno tega!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

01.12.2008, 21:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

lex in majuska kak sta me nasmejali hahaha. tisto zgoraj s slikicami se je nanašalo na to, da je majuska napisala, da ni vedla da user posted image pomeni menstruacijo, tle GR nima čist nič poleg user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2008, 21:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:51

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

lunica mene si pa hudo nasmejala s tvojo zgodbico.  Lačna - tut jaz. Jutri spet začnem z dieto. Dost pavze je blo!

clock-img

01.12.2008, 21:51

clock-img

Anonimen

dzanika jaz pa ne upam it po sendvič, ker če me moj vidi, me bo iz bajte nagnal. sej dela sam še za mojo lakoto user posted image

clock-img

01.12.2008, 21:52

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

almera mi bomo uvajali GH ker je P rekla da naj začnemo. Tko da jutri pričnemo.

clock-img

01.12.2008, 21:52

clock-img

Anonimen

Meni so rekli po 5 mesecu. 

clock-img

01.12.2008, 21:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

ej populis, jaz tudi ne razumeme besede, samo sem si jo kr prevedla v "probleme". se mi zdi, da paše poleg... al pa zmeda, kaj jst vem

clock-img

01.12.2008, 21:55

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

flower imaš zs

clock-img

01.12.2008, 21:55

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hvala tud z moje strani & cestitke soimenjakinjam. Ampak caki, caki, caki ... smo celo 4 - zimska, Nasara, metuljcek & flower ---- flower, kaj si ti tud N.....????

name ste pa pozable......jst sem tud na N. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2008, 21:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:57

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Jaz še ne uvajam GH, sem napisala o preteklih izkušnjah. Midve bova začele po novem letu, ko bo dopolnila 6m, ker mi je zdravnica naročila, da nič prej.

D3 kapljice ji dajem dve in jih lepo popije

clock-img

01.12.2008, 21:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2008, 21:59

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

majuska takole gre.

Evo to je to.

uiiiiii, kak dobro, si me prav nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

01.12.2008, 21:59

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Tudi jaz pošiljam čestitke vsem petim za god.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem