IZVIRNO SPOROČILO: maja24
Glu3 dej mi povej kako daš malemu riževo kašico po flaši al po žlički.Jest sm prejšn tedn kupla od Milupe riževo kašico pa sm zej v dilemi al nej ji jo dam po flaši al po žlici.
Aja,a jo ti samo z vodo seveda prevreto zmešaš,al z AM.?
Dam mu glih kakor pride, zvečer dve mali žlički in pol v mleko in to popije, ali pa naredim bolj redko mešanico kot piše v navodilih z vodo in mu dam po žlički, ker tudi že prav odpira usta in potem momlja zraven, ker mu je tako fino, da še on malo je na žlico. Včeraj in danes sem mu dopoldan dala malo po žlici, ker ni hotel mleka piti, mene je pa požiral z očmi ko sem zajtrkovala. Zvečer pa v flaško.
Meni se tudi zdi, da bi lahko poskusila že s kakšno drugo konkretno hrano, zelenjavo itd, ker tudi Tian dobesedno pade v naše krožnike, ja ne vem kako bomo zdržali še 1 mesec brez drugih stvari, samo ne upam pa mu dati kaj drugega, če je pediatrinja rekla ne, potem bo pa kaj narobe, zbolel , ali kaj, pa bo spraševala kaj smo mu dali, itd... Pa že nekaj časa (še pred riževo kašico) ima en flek na obrazu, sem že vse kreme poskusila pa ne gre dol, kot lišaj je, moram nazaj k zdravnici, ker je zadnjič rekla, da bi moralo že iti stran čez 1 teden. Pa ima še vedno.