writing-img

RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del

clock-img

19.11.2008, 16:00

clock-img

Netta

pencil-img

1535

metuljček - kje si dobla take cartkane škornjce za malo...jaz jih tak iščem????????

clock-img

19.11.2008, 16:03

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Almera, od akviziterjev al kak se temu reče. Doma narediš predstavitev Justa al pa greš h komu na predstavitev in lahko kupiš. Včasih se pa da zmenit tudi brez predstavitve, če koga poznaš, ko to dela. Na neboglasnico se obrni, njena znanka prodaja.

clock-img

19.11.2008, 16:13

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

mirjam - jst sm neki podobnega vidla v BC

clock-img

19.11.2008, 16:18

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

a tukaj poteka kakšno tekmovanje v dolžini postov, pa jaz ne vem nič o tem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Premalokrat slediš... tele nočne ptice so si ga omislile. Glede Tiana in tvojega imena sem pa jaz mislila, da je to namerno.

HD: vau, kakšen razgled

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Punce, kolk sem jest srečna ... Aleksander se je zdajle dojil!!! 6 minut na eni strani, na drugi pa celo 22 minut Upam, da se bo tako nadaljevalo.

Vprašanje imam. Ima katera nalepke Sparove akcije in da jih ne bo vnovčevala? Pri nas bi jih rabili

Najprej čestitke za dojenje. Glede nalepk: žal jih nimam, ampak v Ikei imajo iste stvari za manj denarja.

Ja, almera, tako kot je rekla blacky30, name se obrni!!! Slabo ti meni bereš moje poste, ti ti ti. Kaj pravi P glede kakeca?

clock-img

19.11.2008, 17:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.11.2008, 17:04

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

joj, kake lepe slikice vaših bebicuser posted image jih je tolk, da sploh ne vem kere vse ste daleuser posted image

pa da še jaz prispevam malouser posted image

moj prvi nasmešek ujet na fotoaparatu
user posted image

polna lička kr vabijo
user posted image

malo smo probali čičat
user posted image

jaz in moja sestrca Taja
user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

19.11.2008, 17:05

clock-img

sončika84

pencil-img

606

evo,zdej je spet mal zadremal. je pojel ob 3h celo flaško in še zdej je pojel 50ml. svašta. pa prste si je že parkat potisnu tolk d mu je kr obrnl. in kakal je včeraj pa danes. ma ne vem. lunica, hvala za objemčke. matijeta bi lokh dala k noni od mojega,ma nečem,k mi ga bo razcartala. sej sem ga dala prej za 5 min.lih tolk da sem šla v štacuno. drgač pa na sprehod,pa v voičk. tm spi,no ja sej tut se zbudi pa pol kriči. ah,bo že. zaenkrt se še držim. itak bo pa kmal petk,pa grem spet na faks in se bom mal odpočila. in ta vikend bo pa res moj vstal ponoči pa ga nafutral. ne šmirglam več. 

clock-img

19.11.2008, 17:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 17:15

clock-img

Anonimen

sončika, si pomislila na alergijo na mleko ali pa na hud refluks? ima kakšne znake teg dveh stvari?

clock-img

19.11.2008, 17:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 17:31

clock-img

sončika84

pencil-img

606

alergija na mleko?? pa da bi se šele zdaj to pokazalo? ne vem. refluks? kaj so že znaki? ne vem,ma ne verjamem,da je kaj. ker do pondelka ko sva bla na cepljenju je bilo vse ok,je lepo jel,tut GH in spal in bil dobre volje. še v pondelk je bilo tako,evo od včeraj pa kr neki. ne vem.

clock-img

19.11.2008, 17:34

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Joj sem štufa.
Prej sem dala 2 roki barve v kuhinjo, namreč ne bomo imeli ploščic in sem pobelila obe steni z lateks barvo.
Zdej mi je pa dragi predlagal, da ko dava malega spat, bi skočila v banjo se masirat. Spet ima neke čudne misli user posted image user posted image
Sem rekla, da samo pod pogojem, da spijeva šampanjc user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma mislim, da bom prej padla v komo, ker komaj gledam user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

19.11.2008, 17:36

clock-img

sončika84

pencil-img

606

mojcek, v pondelek je imel cepljenje, ono redno, drugo. ja,saj jest in pit mu morem kr v spanju dajt. no,zaenkrat semm u to sam včeraj zvečer,ker je res malo pojel,pa bi mogu več,pasem ga nafinto in sem počakala da je zaspal. sam ko se je zbudil je začel pa jokat. no ja je pa vsaj nekaj še pojel.

clock-img

19.11.2008, 18:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 18:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 19:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 19:11

clock-img

Netta

pencil-img

1535

čer...

pri nas sta bla pa pravkar dva predstavnika sindikata (iz moževe službe)...sta prišla pogledat dojenčkauser posted image se mi je ful lepo zdelo..pa še konkretno darilo sta prineslauser posted image user posted image

škorenjci - sem jih gledala v babycentru pa so bli 40euser posted image user posted image user posted image halooo...pa kdo to kupi!!!

clock-img

19.11.2008, 19:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 19:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 19:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 19:17

clock-img

Netta

pencil-img

1535

kaj je konkretno darilo?

men so prnesli rožo: cvet od bananovca...prvič vidla in ful lepo!
ani pa oblačila: kavbojke, majico, kompletek, eno igračko in balzinico za spat (saj ne vem kak se drgač reče...tista da vrat drži) - vse od chicotauser posted image user posted image user posted image

pa so mi že v porodnišnico poslal čestitko in darilo: igralno podlogo. face so tile iz sindikata aneuser posted image user posted image

men je pa tu much 40 E za škorenjcke, ki ji bodo itak le 3 mesece prav..če mi jih pa kdo kupi...no problemuser posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 19:19

clock-img

Netta

pencil-img

1535

mojcek - tud men so ful všeč tele fototapete...se še zdaj po glavi tolčem da sva dala pred 3 leti ploščice v kuhno...user posted image

clock-img

19.11.2008, 19:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 19:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.11.2008, 19:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem