cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.11.2008, 17:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.11.2008, 17:50

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Moj je pa v petek v komisijski kupil zimsko vrečo za kvinija in je dau 40e,v BC so pa po 67e,pa še taprava barva jeuser posted image user posted image user posted image

Men se blede Ela je že tri dni tolk razdražljiva,skos hoče bit po rokahuser posted image user posted image user posted image ,sam da jo dam na podlogo al pa v ležalnik je 2 minute tiho pol pa v jok.

Ela čebela

clock-img

24.11.2008, 17:52

clock-img

Anonimen

maja24 z lukcem je enako. pa še fejst prehlajen je. kaj smo jih razvadli ane user posted image

clock-img

24.11.2008, 18:00

clock-img

lex

pencil-img

6532

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Moj je pa v petek v komisijski kupil zimsko vrečo za kvinija in je dau 40e,v BC so pa po 67e,pa še taprava barva jeuser posted image user posted image user posted image

Men se blede Ela je že tri dni tolk razdražljiva,skos hoče bit po rokahuser posted image user posted image user posted image ,sam da jo dam na podlogo al pa v ležalnik je 2 minute tiho pol pa v jok.

maja moja je že 4 mesece takauser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

24.11.2008, 18:08

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Zimske vreče - sem gledala na soncek.si in stanejo ene 55 ene pa 65€ - mislim, da je Majuska spraševala

hvala Almera, bom pobrskala user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

24.11.2008, 18:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.11.2008, 18:27

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Evo Ela mi je zaspala v naročju zej sm jo dala pa na kavč ležat bomo vidl kolk cajta bo trajal.
Lunca se vidi da je prvi otrok,sej pr drugmu bo že bolšuser posted image user posted image user posted image

Lex ti si pa itak carica se sprašujem kako sfolgaš,no ja sej za ostale se tut sprašujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

24.11.2008, 18:30

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

Pri nas je s tem snegom obsedeno stanje, komaj sva z Nino prišle do zdravnika, niti glavna Tržaška cesta skozi Logatec ni splužena kot treba. Ne vem kje so sedaj tiste kao zelo pripravljene zimske službe.user posted image

Nazaj grede sva pa obstali na klancu ulice, ki se zavije k našim hišam in ko sem hotela zadevo rešiti, se je avto obrnil poševno čez celo ulico.user posted image Šele ko sem videla, da res ne morem nič pa sem klicala Mitja, da je prišel reševat. Sej sem bila butara, da sem šla po največjem klancu, ki še ni bil splužen, namesto, da bi šla naokoli. Mislim, da imamo pa sedaj že več kot 20 cm, kar pada in pada.

Lunica, ni nobene slovnične napake, se upam trdit, kljub temu, da nisem lektor.

jaz sem pa kupila tole vrečo, samo, da je modra:

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=37&podskupina=75&artikel=289

clock-img

24.11.2008, 18:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.11.2008, 18:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.11.2008, 18:48

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

tims, srhljiva zgodba, sem se pa spet spomnila žalostne zgodbe izpred 14 dni nazaj. Sploh še nisem govorila o tem, ker mi je bilo prehudo. Tukaj je kolegica 3 tedne tedna nazaj rodila dvojčke v šestem mesecu in ni noben preživel. mislim, da ji je voda odtekla, ali kaj je bilo,ma sploh ne sprašujem. user posted image Sem jo ravno včeraj srečala, pa je rekel Mitja, da se punca dobro drži in sem mu rekla, da lahko, da samo na videz tako zgleda.

clock-img

24.11.2008, 18:48

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Evo smo že v jokuuser posted image

Ela čebela

clock-img

24.11.2008, 18:50

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Liju, ja, nekaj takega ima Nejc po nogicah, samo nima tak na kupu, ampak po enega do dva krogeca na enem koncu, pa na drugem spet enega pa tak.
Sem pa klicala dermatologinjo danes in je rekla, da bi lahko dobil alergijo na ta tekoči puder za bradavice in naj ga opustim. Reakcija verjetno zato, ker ima atopični dermatitis, kar pomeni tudi da ima zelo suho kožo, ta puder pa te bradavice suši. In je bilo prehudo. Bom potem slikala, pa vam pokažem. No, moramo opustit puder in je predlagala, da kupimo Omega losjon v lekarni in s tem mažemo to reakcijo in bradavice. Bom potem, ko ga mož prinese domov, prebrala, če bi tudi za vašega Nina bil aktualen. Ti javim.
Pa ful lepe okraske imaš to narejene. Bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tims, tud men je kar na jok začelo it ob zgodbi tvoje prijateljice. Grozno, res.....user posted image  Hvala bogu, da se je vse lepo izteklo.user posted image

Metuljcek, slikaj Anjine dlani, da vidim.

Glu3, tudi ful grozna zgodba. Upam, da se bo kmalu pobrala in da ji bo sreča v drugo bolj naklonjena.

Midva sva pa bila prej v knjižnici. To je bilo zanj nekaj novega, no pa zame tudi, še nisem bila v potujoči knjižnici na busu. Ful super izgleda! Sem Nejca včlanila, potem pa sva si sposodila 2 dvd - risanke in celo morje knjigic, da sem komaj nesla vrečko domov, težko kot svinec. user posted image Mali nima podna tak kot mami ne, kar se tiče knjig. Se spomnim eno poletje, ko so našo knjižnico prenavljali in so dovolili odnesti neomejeno število knjig, ker jim je menda pasalo, da je čim manj knjig tam. Ne rabim povedat, da sem vsak dan nosila domov, ne? Pa še rok izposoje je bil nekje 4 mesece. Ja, doma sem imela čez 50 knjig in to vsaj polovico tega kuharskih. Ja, sem obsedena z recepti in slikicami hrane in to. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 19:07

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

flower - nujno! prosim povej mi kako je zgledalo pri Lanu, ko si opazila na koži in je potem bilo ugotovljeno, da je alergija na KM. sumim, da je Brin alergičen na KM in jajca.

je problem, ker še vedno dojim. kaj sploh naj jem?! user posted image

clock-img

24.11.2008, 19:09

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Našega pa je danes v križu vsekalo. Da ti ne pravim kak je "bogi" user posted image Sej razumem da ga boli pa vse, ampak po drugi strani mi je smešno, ko pa vem, da je mene pri porodu ziher 100x bolj bolelo ko njega, ampak on zdaj zgleda bolj bogi in se smili sam sebiuser posted image Joj, ti moški! Tisti, ki je izjavil (ena je enkrat napisala pa ne vem kera), da če bi porod res bolel, da bi moški hodli rojevat, je pa bil eno navadno teslo! Japaja, si predstavljaš svojega na porodni miziuser posted image Jaz sem ziher, da bi moj kar umrluser posted image user posted image user posted image

Jaz sem to pisala, ker je bil moj na "stand-up komediji" od Tadeja Toša. Ta gospodič je to izjavil.user posted image

clock-img

24.11.2008, 19:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.11.2008, 19:23

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

populis, sori, sem res prehitro sibala mimo. Ja, vem, da so na Igu ljudje, ki se pisejo tako kot jaz, a jih ne poznam in nismo v sorodu. Tudi nobeno od imen hcera ni moje ... tko da ... zal

Blacky, lunica, sem se kar ju3 narocila pri P za pregled zjutraj - ce le ne bo pregrozno vreme za vozit. Bom potem slikala, da je ne bom zdajle kaj zbudila - drema pred kopanjem.

gluna3, kaksna pretresljiva zgodba z dvojcki ... sem dobila cmok v grlu. To je nepredstavljivo tezka situacija. Ze meni, ki sem imela v prvo splav v 20. tednu, se je skoraj strgalo, kaj sele, ce bi se zgodilo se kasneje, in ce bi priackovala 2. Kar solzne oci imam, ej. Le pogumno, punca!

liju, slikice prtickov, ki jih ze imas, in tistih, ki se nastajajo ... saj ves, da rade pogledamo lepe reci. In se clovek dobi kaksno fajn idejo.

dzanika, bravo za zacetek biznisa!

lunica, saj ni panike. Tisti "pa" je cist tko stilski, tistega predloga (s-z varianta) je pa tko na koncu, da ne bo noben vec skoncentriran, da bi to opazil.

Pa-pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

24.11.2008, 19:24

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

netki, kje ste pa bli na dopustu?
jaz bi tudi šlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kranjska gora

clock-img

24.11.2008, 19:26

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

netki...zakaj sumiš gliste?ker je bruhnil? gliste se lepo vidijo v drekc in bi jih zasledila...dvomim da jih ma

neeeeeee, sej sem napisala da sem videla po blatu in da bi ga poslala v laboratorij......

clock-img

24.11.2008, 19:28

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ljubljančanke, ful ste luštne na slikicah!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, zdaj sem komaj prišla do njih.user posted image user posted image user posted image

Aha, berem ful nazaj in najdem svoj post, ga malo preletim in ugotovim, da me ne šmirglajo: lex, zimska in rebeca.user posted image

clock-img

24.11.2008, 19:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.11.2008, 19:37

clock-img

netki

pencil-img

3488

zimska odprava
user posted image

dva para veliiiiiiiikih očk
user posted image

poskušava jabolko
user posted image

bljak user posted image
user posted image

moj moj
user posted image

clock-img

24.11.2008, 19:40

clock-img

liju

pencil-img

837

metuljcek: bom poslikalauser posted image
netki: joj, sta kot eno. Kak sta si podobnauser posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

clock-img

24.11.2008, 19:41

clock-img

netki

pencil-img

3488

se opravičujem ampak mogla sem vam pokazat te fotke user posted image user posted image

ja vsi pravijo da sta si podobna, oba imata temne velike oči, bujne lase, štrleča ušesa user posted image ....pa še kej se najde.....le kako mi je uspelo na svet spraviti dva identična otročka....???

clock-img

24.11.2008, 19:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem