writing-img

RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del

clock-img

25.11.2008, 08:02

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Men je ful dobr pa še lep je.Kaj pa če bi šla v komisijsko po rablenga,če boš kasnej triptrapa kupla?

Ela čebela

clock-img

25.11.2008, 08:13

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Kje so tisti časi tukaj

Ela čebela

clock-img

25.11.2008, 08:24

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Kje so tisti časi tukaj

jaz pa bušija sploh ne pogrešam, mi je dosti lepše zdej, ko je mali razbojnik zunaj user posted image ...........in lahko spim na trebuhu!!!! user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

25.11.2008, 08:46

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ja itak da je bolš ko je pri tebi v naročju,sam jest še zmer pogrešam brce.Pa ful se dobr vid.

Ela čebela

clock-img

25.11.2008, 08:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.11.2008, 09:06

clock-img

netki

pencil-img

3488

Netki ful lepe fotke,maš lepa otrokauser posted image ,vidm da ste se res fajn imel,a ste šli kej na Bled pogledat

ne, nismo šli, ker mojga razjezi k nimaš kje parkirat....zmeri smo mel probleme s tem

sandrine....ja ati je bolj svetel ampak imata lase po njmu ker ima žiga zelo svetle lase, ko so malo daljši.....enkrat je imel res že precej dolge in skoraj čisto blond...tilnu se pa tud že svetlijo user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:09

clock-img

netki

pencil-img

3488

aja, pa dobro jutrouser posted image user posted image

mi je prej tilen spal na postelji in sem ga slišala da se je zbudu, pa ga še mal pustim in gre pol pogledat in kaj je naredu......sam se je na trebuh prevalil, prvičuser posted image user posted image user posted image  prej mu je blo treba čist mal pomagat

clock-img

25.11.2008, 09:13

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Netki bod vesela moja se še zej ni,jo dam na igralno podlogo in veš kaj nardi mene gleda pa čist pr miru jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,namest da bi se igrala.
Pomoje jest ne bom dočakala da se mi bo prevalilauser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

25.11.2008, 09:14

clock-img

Anonimen

evo luka zaspal, hvala bogu za vetrovne kapljice, tak da edino lahko pomirim, ko je res znerviran zaradi utrujenosti. user posted image

rovarka sem prej pozabila komentirat. imaš dve hčerkici... tia in lia... ko sem vidla tvoje ime, me je pa tak skor na rit vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image in pol je še tai. kdo pa je to?

iz 5 črk, 4 imena, hihi luštno user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:15

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

rovarka..pol pa raje umakni ono sliko, da te kdo ne izkoristi

ok, kam je zginil gumb popravi/uredi sporočilouser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

25.11.2008, 09:16

clock-img

Anonimen

rovarka ne se sekirat, ful si lepa nosečka, pa itak nič takšnega ne kažeš. jaz sem enkrat tule gor objavla ta veliko slikco, kjer tudi pokrivam prsi... nič ne bo, ne boj se. user posted image

clock-img

25.11.2008, 09:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.11.2008, 09:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.11.2008, 09:41

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jutro.

Lahko samo vprašam kje vdiite hišo od rebece, jaz je v albumu ne. Sem kaj spregledala?

Pejt dve strani nazaj,maš fotke od stanovanja

Ela čebela

clock-img

25.11.2008, 09:44

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Kje so tisti časi tukaj

jaz pa bušija sploh ne pogrešam, mi je dosti lepše zdej, ko je mali razbojnik zunaj user posted image ...........in lahko spim na trebuhu!!!! user posted image

Tinky, enako, prav zanimivo nikoli nisem pogrešala bušija, vsakič sem bila zelo vesela, da sem se ga rešila, da so mali končno zunaj in potem kasneje nisem imela nobenih nostalgijuser posted image .

clock-img

25.11.2008, 09:48

clock-img

Anonimen

Tinky, enako, prav zanimivo nikoli nisem pogrešala bušija, vsakič sem bila zelo vesela, da sem se ga rešila, da so mali končno zunaj in potem kasneje nisem imela nobenih nostalgij .

PODPIŠEM!

clock-img

25.11.2008, 09:52

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

Sem se nagledala slikic lepih otročkov, včeraj pa še danes, prav luštni so vsi julijčki!!!user posted image user posted image user posted image

rebeca, fensi stanovanjeuser posted image . Taka klop in stoli za mizo je tudi meni ful všeč, no mi smo se maja preselili v novo hiško, ampak s starim pohištvom, ker je denarja zmanjkalo, pa bomo počasi menjali, no pa sej toliko hudo staro ni.

Tinky, še tvoje slikice čakamo, pa Tims tudi tvoje!

Tinky, ta stolček je ravno pravi, ampak zakaj pa bi potem trip trap, jaz sem tudi razišljala o trip trapu, ker je za dlje časa, pa ne vem še, trenutno imamo sposojenega prima pappa.

clock-img

25.11.2008, 10:01

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

evo luka zaspal, hvala bogu za vetrovne kapljice, tak da edino lahko pomirim, ko je res znerviran zaradi utrujenosti. user posted image

rovarka sem prej pozabila komentirat. imaš dve hčerkici... tia in lia... ko sem vidla tvoje ime, me je pa tak skor na rit vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image in pol je še tai. kdo pa je to?

iz 5 črk, 4 imena, hihi luštno user posted image

jaz imam eno hčerko Tio, eno pastorko Tajo, nečaka Taia in nečakinjo Liouser posted image Razumljivo?user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

25.11.2008, 10:02

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

No, zdle sem se spomnala neki glede podobnosti...smo bli mi3 in moja necakinja na sprehodu,pa smo neki racke gledal...in ustavi ena starejsa teta mojga in necakinjo,se neki menjo...pol pa pride se do mene,pa rece-a tuki mate pa se enga?ga pogleda in rece- joj, je pa izrezan ata! A vete sam puncka je pa izrezana mamicauser posted image  jah, se `tuje` dete mi je bolj podobnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pri nas je bilo tudi hecno... moj oče je pravzaprav očim moji sestri (no, pol sestri, samo pri nas tega pol nikoli nismo in ne bomo uporabljali) in jih enkat ena tetkica gleda, ko so se igrali v parku, pa stopi k očetu in reče: Kako je pa tale punčka vam podobna. Oči pa samo mirno reče: Pa je res, a ne. Mami pa v smeh. Podobna sta si še danes, predvsem po karakterju... user posted image

clock-img

25.11.2008, 10:07

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

3xglu, trip trap bom dobila od svakinje in kupujem stolček za kratek čas

moje slikce pa prihajajo user posted image , včeraj mi jih ni uspelo naložit, upam da bom danes
zdej imam malega v naročju in bolj težko kaj naredim

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

25.11.2008, 10:11

clock-img

lejla969

pencil-img

363

Dobro jutro čvekice

mi smo kar malo žalostni, ker ne moremo ven. Pri nas je mrzlo in vetrovno. V nedeljo smo na prazniku čokolade prav uživali. Je pa draga ta čokolada. Za 10dkg smo dali 4EUR. Je pa res velika izbira. Nekaj sem fotkala, ne znam pa dati slikic sem gor, ker tega še nisem počela.
Glede nosečnosti; tudi jaz je ne pogrešam, ker sem imela same probleme. Ne vem kako bo, ko nama rata drugič. Na tem že delava, ker si želiva še otrok in jaz moram malo pohitet, ker sem že v "letih".
Tinky- mi smo dobili stolček od Cam-Campione in je super zadeva. Je malo dražji ma ko pogledaš, je ful praktičenin in prilagodljiv dojenčku. Mi ga uporabljamo že cca 10 dni (ima več variant postavitve) in Miran prav uživa v njem. PRIDI GA POGLEDAT.

clock-img

25.11.2008, 10:12

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Jutro!

Sem zelo dobre volje - nas tamaucek ima vnete dlani zaradi tega, ker jih tko rada skupaj drzi & se je vnelo. Je glivicno in smo dobili Daktarin.

Mami happyuser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

25.11.2008, 10:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Aha, pa posusit moram dlani zelo dobro veckrat na dan - je rekla dr. da lahko tudi s fenom! Hm ...

Almera, mi smo bli mak po osmi uri tam. Ma, shit, vceraj zvecer nisem sla nic na RR, tko da sem dele danes videla. Ocitno sva se glih zgresili. Kako ste opravili? Pa Blacky?

Krasne slikice vseh julijckov in julijcicuser posted image  user posted image  user posted image  Pa stanovanje je hudo dobro!

populis, skoda, da nismo z druzino z Iga v sorodu, ja. To bi blo zabavno se videt ... Kako SW? Bos kaj slikic nalepla? Si Laro ze kaj okrog obrnila? No, tko, da gleda stran od tebe, ne upside down, se razumeuser posted image  user posted image  user posted image

levinja, men je bil What Happens in Vegas tud simpaticen. Mi je Ashton Kutcher prav lustkan mladenicuser posted image

Blacky, bogi Nejc. Tole s kozo je eno veliko sr****! Jest mam na obrazu seboroicni dermatitis in sem danes kot liska - vse flekasto --- mraz ni glih moj frenduser posted image

rovarka, dobra navodila si prilepla za citiranje. Levinja ze obvlada, cakamo, da se pridruzi se kompaniji forumasic, ki obvladajo citiranje, pridruzi se liju.

In, rovarka, user posted image  user posted image  user posted image  za izbor imen! To pa je nekaj!

lejla, a pol nisi dobila popusta na cokolado za vecje kolicine? Skoda, bi jo julijske cveke dobr pokupile (in pojedle) ... Pa naslednjic, a ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Lejla, a vidva sta že v akciji za drugega dojenčka? Bravo mami, bravo tati user posted image
Navijam za vas user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že v letih in razmišljam, da bi nabavila še enega kužka user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem