Hja, zgleda da si bolj slabo prebrala ali pa slabo razumela moj post.
Glasilo se je:
IZVIRNO SPOROČILO: tweed
da lahko nudiva hčeram dovolj tudi po materialni plati. Ljubezen dobijo (skoraj) povsod, denar je pa v veliki večini povod za nesoglasja med partnerjema...
Debelo je označeno tisto, česar nisi razumela ali prebrala...
In otrok, ko se rodi, stane zelo dosti tudi brez fancy stuff. Koliko plačaš za plenice in katere kupuješ? Če se ne doji, je adaptirano mleko kar zalogaj (razen če si bolj flegma pa daš navadno kravje...). Cunjice so nekatere zelo lepe rabljene, ki jih dobiš od znancev, prijateljev, sorodnikov... a kaj ko tvojemu otroku niso najbolj prav oziroma je dizajn takšen, da ga žuli pod vratom ali pri plenici... Pa je treba kakšno še zraven kupiti... Najdražje pohištvo? Ne, vendar želim takšno, da moj otrok ne bo padel s previjalne, ker se je žal zlomila...
In še nekaj, kje pa sem napisal, da je denar vse? Škatla lego kock? Zakaj pa ne abbrick (ki so bolj primerne za otroke do 1. leta, saj lego so najprej duplo od 1,5 let naprej). Zakaj drago potovanje? Kožna alergija ti je dovolj dober razlog, da ga pelješ na morje poleti (priporočajo tudi nekateri pediatri), pa tudi ni najbolj poceni...
In če denarja nimaš? Ni problema, vzameš kredit ali pošlješ ček...
< Sporočilo je popravil tweed -- 22.11.2008 23:50:05 >