IZVIRNO SPOROČILO: cupacups
Vsak izmed nas ima pač svoj karakter in svoje odražanje osebnosti...ne morem pa jaz soditi nekomu, ki ga ne poznam...in niti nebi mogla soditi nekomu,ki ga poznam.
Nisem pa pričela pisati tega, da bi jaz komu solila pamet, ampak enostavno ste šle nekatere predaleč...in bi se morale namesto Vašega provokatorskega odraza vgrizniti včasih v jezik, bi verjetno naredile s tem veliko boljšega, kot pa zanetile ogenj tam kjer ga ni treba.
Noben ne sodi nekomu, temveč izraža svoje mnenje, kakor ga tudi ti. In če so to mnenje razlikuje in to včasih prekleto razlikuje....potem se zgodi, da nekdo vzame to kot nekaj slabega, celo poniževalnega....TUdi prav. In tako, kot praviš...vsak ima svoj karakter, vsaj je svoja osebnost, ja.... torej vedi, da bo na isto temo padlo x-možnih odgovorov....vedno...dokler bodo ljudje razmišljali s svojo glavo in ne bodo kot ovce..
Vgrizniti v jezik, je kot gledanje mehiških nadaljevank...nekaj, kar je samo delno(skoraj nič) realno, nekaj, kar lahko človeka zavede in mu konec koncev samo škodi, ker misli, da je perfekten. In kaj si zapisala? Da nihče ni popoln. Tako je...nihče.
Provokacija ina vedno tako negativen prizvok...kar pa ne pomeni, da ima tudi vedno negativne posledice. Včasih s provokacijo pripelješ človeka tako daleč, da začne razmišljati(ja res je...eni sploh ne razmišljajo) ali pa da se vsaj zamisli nad tem, kar dela ali piše oz. kar delajo drugi oz. pišejo. In to je nekaj pozitivnega, pozitivnega za človeka, ki se zaveda, da se nikoli ne "izučimo" do kraja...torej pametnega človeka.
Ne vem no...včasih se sprašujem, koliko visoko izobraženih kadrov imamo v SLO, pa vendar se mi zdi, da so večinoma teoretiki. In le-te se res težko "porabi" v praksi. TOrej titula še ne pomeni funkcionalno razmišljanje, temveč teoretično izpopolnjenost, ki pa žal v praksi ne funkcionira tako... Zato se zamisli...vsaj jaz bi se na tvojem mestu in mestu še marsikaterega.
Pa brez zamere...moje osebno mnenje, za katerim stojim...kadarkoli.