writing-img

estetska kirurgija

clock-img

14.11.2008, 17:48

clock-img

kklara

pencil-img

96

Ima katera izkušnje s tem?

V mislih imam res kakšne mičkene stvari, kot npr. odstranjevanje kakšnih nenevarnih kožnih sprememb?

Kje ste to opravile?
Kot je meni osebni zdravnik razložil tega naj ne bi opravljali v  bolnišnicah, ampak bi si morala poiskati nekje privat.
Se moram malo lotit iskanja po netu, pa sem še raje malo vas tukaj povprašala. Mogoče ima katera kakšno izkušnjouser posted image

Hvala

clock-img

14.11.2008, 17:54

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Zdravnik naj ti da napotnico za dermatologa, tam pa povej, da te znamenje moti in ovira, lahko rečeš tudi, da krvavi, potem pa te dermatolog napoti na izrez znamenja.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

14.11.2008, 17:54

clock-img

Andra

pencil-img

825

ne vem čisto točno kaj si imela v mislih...
Ampak jaz sem imela male izrastke (kot neke vrste virusne bradavice) in sem si jih odšla odstranit v Rogaško Slatino. Zelo profesionalno opravljeno delo in ni drago. Upam, sa sem ti s tem kaj pomagala.

clock-img

14.11.2008, 18:00

clock-img

kklara

pencil-img

96

Na delu obraza imam tak mičken izrastek, ki pa občasno res zna mal krvavet, če ga popraskam pa sploh.

In ravno zato, ker je na obrazu, je osebni zdr. zato rekel, da naj si najdem nekje privat, ker na obrazu v bolnici naj ne bi opravljali, pa čeprav z napotnico.

clock-img

14.11.2008, 18:02

clock-img

kklara

pencil-img

96

popravek

clock-img

14.11.2008, 18:02

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jest sm svoje pike dala odstraniti v privat kliniki Iatros. Je pa v lj, na parmovi.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

14.11.2008, 18:04

clock-img

kklara

pencil-img

96

Netopircy, a tud na obrazu? Se ti pozna zdaj kaj na tem mestu? Na kak način so ti to sploh naredili? Kolk si pa plačala?

V bistvu sem na netu našla par opcij, ampak skoraj vse v lj.

Kaj pa kje v mb?? Pozna katera kaj?

clock-img

14.11.2008, 18:29

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Seveda na obrazu odstranjujejo na napotnico, sploh, če krvavi. Meni so odstranili že tri, enega samo iz estetskih razlogov.
Delajo pa to kirurgi na ORL.
Ti samo prosi za napotnico za dermatologa, potem pa bo šlo naprej. Če ti ni odveč, vem jaz za enega na Obali, ki te bo zagotovo poslal na napotnico na rezanje.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

14.11.2008, 19:12

clock-img

kklara

pencil-img

96

Obala mi je kar daleč. Mi pride bolj v upoštev Mb.
Pol mislim, da bi blo najboljše, da kar zahtevam napotnico za dermatologa, pa da mi on napiše napej napotnico za tole?

clock-img

14.11.2008, 19:14

clock-img

kklara

pencil-img

96

bumerang, kako so ti pa to na obrazu sploh odstranjevali?

clock-img

14.11.2008, 19:21

clock-img

nadya

pencil-img

751

Meni so odstranili znamenje, ampak ne na obrazu. Dobila sem napotnico, odstranili so mi ga pa kar  na urgenci. Z napotnico so me poslali tja, zmenila sem se za datum in to je blo to.

Mene pa zanima, če si je katera z laserjem odstranjevala razpokane kapilare na obrazu? Jih imam sicer zlo malo, ampak me motijo.

clock-img

14.11.2008, 19:25

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

V lokalni anesteziji.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

14.11.2008, 20:01

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

zelo dober dermatolog, ki tudi naredi manjše operacije takih nevarnih znamenj je Dr. Kralj (mislim da je Boris) samo je žal iz LJ, je pa v Murglah centru na Viču.

clock-img

14.11.2008, 20:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz grem naslednji teden samoplačniško k plastični kirurginji na odstranitev znamenja na nosu. Tam si ne morem privoščiti take brazgotine, kot mi je ostala po odstranitvi znamenj pod dojko in na hrbtu, kar so mi delali v bolnici. Poleg tega sem na napotnico čakala pol leta, tu pa bi prišla na vrsto v šestih dneh, če ne bi imela drugih obveznosti, zaradi katerih sem prestavila zadevo. Malo me je strah, ker je res na vidnem mestu. Upam na najboljše.

clock-img

15.11.2008, 18:19

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz imam na obrazu eno srednje veliko znamenje, ki pa me moti, ker je z leti čedalje bolj izbočeno, včasih je bil samo flek. Pa še eno manjše znamenje, tako da bi si dala dva odstranit in bi šla samoplačniško, ravno zaradi estetike, da ne bi imela brezgotin. Jančika, kam pa greš, pri vas kam ali v LJ? Koliko te bo stalo? Meni v bistvu ni tako pomembno, no kake nore cifre si ne želim, ampak za to mi ne bi bilo žal denarja. Koliko časa po operaciji se ti potem še pozna poseg?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

15.11.2008, 19:40

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Jaz sem bila v Lj. v KC. So mi popravili eno brazgotino. Sem bila zelo zadovoljna, ker se je dr. res potrudil in je sedaj veliko lepše.

clock-img

15.11.2008, 20:32

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Priporočam Bartenjeva-Rogl.Odvn nekaj delajo na Derčev iv Šiški, Nekaj pa v Rožni dolini- kirurški sanatorij.

clock-img

15.11.2008, 20:49

clock-img

turbo

pencil-img

111

Bila v Kranju, Fabjanova klinika, odstanjevanje nenevarnih kožnih znamenj, na obrazu in vratu, za prvega cena 50 ojrov, za 2. in 3. pa 30 ojrov, naredijo takoj, v lokalni a., pregled je brezplačen, če ostaneš tam in ti naredijo poseg. Sem zadovoljna.

clock-img

15.11.2008, 21:00

clock-img

petra2a

pencil-img

289

Mene pa zanima, če si je katera z laserjem odstranjevala razpokane kapilare na obrazu? Jih imam sicer zlo malo, ampak me motijo.

IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Meni so odstranili znamenje, ampak ne na obrazu. Dobila sem napotnico, odstranili so mi ga pa kar  na urgenci. Z napotnico so me poslali tja, zmenila sem se za datum in to je blo to.

Za kapilare tudi mene zanima. Včasih mi tudi puder ne prekrije...a bi to šlo na napotnico...recimo iz zdr. razlogov, ali bi morala samoplačniško...pol pa itak ne bom šla, ker nimam denarja.

clock-img

15.11.2008, 21:16

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Turbo, a Fabijan še dela v Kranju? Sem mislila, da se je komplet preselil v Ankaran.

clock-img

15.11.2008, 22:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

ZmajTolovaj, semle grem. Menila sem se še pri Bartenjev-Rogl in še v eni ambulanti, zdajle se ne spomnim priimka (nekaj na Ž, tisti tip, ki večkrat v Oni kaj o dermatologiji piše), pa se mi je tu nekako najbolj dopadlo, kolikor pač lahko presodiš po telefonu (pri B-R je bila tak tečna sestra, da me je resno minilo, totalno odveč ji je bilo odgovarjatiuser posted image ). Kaj več bom pa lahko povedala naslednji teden. 

clock-img

15.11.2008, 23:36

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz sem bila na odtranitvi dveh sumljivih znamenj na napotnico in sicer v bolnici. Sem kar hitro prišla na vrsto in so mi dokaj lepo naredili. Je pa res, da znamenja nisem imela na obrzu. Je pa bila istočasno sodelavka na odstranitvi zamašene lojnice, ki je izgledala kar hudo in jo je imela na sredi lica v isti bolnici kot jaz pa so ji tako lepo naredili, da se nič ne vidi.  

Ja, ja,...

clock-img

16.11.2008, 19:47

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pia73, meni so v bolnici zamašeno lojnico (a.k.a. tur na ritiuser posted image ) tudi tako lepo zrihtali, da se nič ne vidi; tisti dve znamenji so mi pa tako mesarsko odstranili, da ni šans, da jih spustim nad moj nosuser posted image .

clock-img

16.11.2008, 20:24

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Moj partner si je prejšen mesec dal odstraviti veliko materno znamenje z obraza, ker si ga je dosrtikrat ranil, ko se je bril. Šel je k plastičnemu in estetskemu kirurgu Tomažu Janežič. Naredil mu je zelo hitro in lepo. Ko si je šel k svoji zdravnici odstranit šive je rekla, da tako lepih in majhnih šivov še ni videla.

Če te še kaj zanima, me pa kontaktiraj na zs.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

18.11.2008, 20:38

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Zdaj lahko povem prve vtise. Odstranila mi je tri znamenja; dve na vratu in eno na nosu. Vse tri bi lahko odstranila samo z laserjem, brez šivanja, ampak iz tistih dveh na vratu rastejo dlake in le-tem laser ne bi prišel do živega, zato mi ju je izrezala in zašila. Tisto na nosu pa je samo skurila. Takoj po posegu je zgledalo fajn, od takrat pa imam gor obliže in ne vem, kako zgleda.

Obliž na nosu lahko nocoj odstranim, rano moram dobro osušiti in namazati z Bepanthenom Plus. Na vratu moram pustiti, da vrhnja obliža odpadeta sama, spodnja obliža pa moram po možnosti pustiti gor do kontrole čez en teden, ko mi bo tudi odstranila nitko. Bistveno je, da je zašila spodnje plasti kože, tako da se rana ne raztegne. Tisti šivi zgleda razpadejo sami, odstrani se samo tista vrhnja nitka.

Zdaj me malo boli na dotik, pa ko mi je vbrizgala anestetik, je tudi zabolelo. Ampak je za zdržat.

Aja, plačala sem 180€.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 18.11.2008 20:39:29 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem