cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Večerni klepet

clock-img

14.11.2008, 22:53

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: tancy

Lianna kje si že ti?

Trenutno na Poljskem.

clock-img

14.11.2008, 23:04

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

tancy kako kej na faksu? kaj že ti študiraš? babištvo?

clock-img

14.11.2008, 23:06

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

smrka ti s svojo punčko govoriš po slovensko?

clock-img

15.11.2008, 11:07

clock-img

Anonimen

nene jst študiram evropske študije, uporabnica ancy študira babištvo.user posted image in kako je na poljskem? kaj pa ti študiraš?

clock-img

15.11.2008, 11:20

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

nene jst študiram evropske študije, uporabnica ancy študira babištvo.user posted image in kako je na poljskem? kaj pa ti študiraš?

ups...sem malo zamešala, sorry. na poljskem je faj, čeprav se je zelo shladilo in nasledn teden je napovedan sneg. malo pogresam ljubljano, ampak se tolazim, da cez 1m pridem malo na pocitnice. študiram pa poljščino, zato sem tudi tukajuser posted image

clock-img

15.11.2008, 19:42

clock-img

Anonimen

o full supr, jst bi tut nekam šla, ker si full želim spoznati kkšn nov folk..... tujci so mi res the best+zanimivi. Shladilo se je pa tut pr ns, poeni strani komaj čakam sneg, po drugi ga pa ne maram najbolj....

clock-img

15.11.2008, 19:45

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

o full supr, jst bi tut nekam šla, ker si full želim spoznati kkšn nov folk..... tujci so mi res the best+zanimivi. Shladilo se je pa tut pr ns, poeni strani komaj čakam sneg, po drugi ga pa ne maram najbolj....

Prijavi se na izmenjavo. Sej je fajn. No jaz imam danes malo domotožja, drugače je pa ql. Nas je pa okoli 100 z Erazmus programa tukaj. Je kar pestro. Je ogromno špancev. Pri nas je nasledn teden napovedan sneg. Se že veselim. In kaj kej drugače počneš?

clock-img

16.11.2008, 00:52

clock-img

Anonimen

se bom verjetno sm mal je bedno, ker sm v prvem letniku zajebala francoščino in lahko izpit it francoščine delam šele v 3jem letniku, s tem, da mi ženska niti obveznosti, kot so prisotnost noče priznat.user posted image tko, da če bom šla, bom šla šele v četrtem.user posted image pa še full mamo mal držav z istim programom. Za kolk časa pa si ti tam? uuu španci, a so hot?user posted image drugače pa nč posebnega ne počnem, zdjle sm lih domov pršla, sm bla mal zunej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni