writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del

clock-img

07.01.2009, 09:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

user posted image user posted image user posted image  mene so pa strije tako hudo po trebuhu napadle, da bom znorelauser posted image user posted image user posted image  kaj to zgine po porodu??? vsaj malo??? sicer me moj vsak dan tolaži sam js bi se res kr jokala tak trebuh mam...da prav čutim s prsti te črteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 09:44

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla.a tu sem se  vam Persida tud javlja?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.01.2009, 09:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Meni pa se zdi, da je blo včeraj bolj mrzlo.
Mi mamo ful snega, mimogredeuser posted image

ha ha- kako zabavno - mi pa nič

clock-img

07.01.2009, 09:46

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kaj to zgine po porodu??

neuser posted image , no, malo se da omilit s kremami in telovadbo, pa čimvečkrat jih posončiš... eh, pa ne sekiraj se, čez 20 let, ko ti bo pikec odšel od doma boš še vedno imela čisto pri roki spominuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.01.2009, 09:46

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ne...zakaj? je vse vredu z njo?user posted image

clock-img

07.01.2009, 09:47

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

tatly kaj pa mata za en antibiotik?
Mi smo dobli v šmarju zinnat, ogaben. Pa mu sploh ni pomagal, pa še nagravžni je.
Pa smo šli h kolariču in dobli drugega.

clock-img

07.01.2009, 09:47

clock-img

ada2

pencil-img

7402

oj, ne persida se ni nič javila, od marčevk smo tu trezika, suncicica in jaz.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.01.2009, 09:48

clock-img

spps

pencil-img

14046

sem mislila,da je drugače k vam tud pisala-no v glavnem je rodila dva fantka,vsi so ok user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

07.01.2009, 09:49

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

je rodila dva fantka,vsi so ok user posted image

iii, kak lepo!!!!user posted image

clock-img

07.01.2009, 09:50

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image persida!

a to pomeni, da se je zdaj že za nas začelouser posted image user posted image user posted image
ojoj, saj je res samo še dobrih 50 dniuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.01.2009, 09:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image  mene so pa strije tako hudo po trebuhu napadle, da bom znorelauser posted image user posted image user posted image  kaj to zgine po porodu??? vsaj malo??? sicer me moj vsak dan tolaži sam js bi se res kr jokala tak trebuh mam...da prav čutim s prsti te črteuser posted image user posted image user posted image

na žalost ne! jaz sem tudi takšna, da joj. ampak sem se odločila, da si jih dam odstranit. ker mi je pa to res najbolj bljak kar je lahko. pa mam strije po nogah pa me sploh tak ne motijo- to je pa obup. jaz sem bila na začetku prav žalostna in večkrat user posted image , da se mi je to naredlo pa še mazala sem se redno.

clock-img

07.01.2009, 09:52

clock-img

trezika

pencil-img

3981

sem mislila,da je drugače k vam tud pisala-no v glavnem je rodila dva fantka,vsi so ok user posted image

kako leeeeeeeeeeeeepoooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image  čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 09:53

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kaj to zgine po porodu??

neuser posted image , no, malo se da omilit s kremami in telovadbo, pa čimvečkrat jih posončiš... eh, pa ne sekiraj se, čez 20 let, ko ti bo pikec odšel od doma boš še vedno imela čisto pri roki spominuser posted image

iiii, kk lepa tolažbauser posted image user posted image

clock-img

07.01.2009, 09:54

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

ne jaz sem cisto blizu ptujske gore
sem pa imela sodelavko iz hajdine

clock-img

07.01.2009, 09:56

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

monchy, pripopaj kako slikico od tvojega navihančka, da ga vidimo...

evo par slikic mojega malega manekena user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

čestitke persidi za user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

kar pa se strij tiče, žal ne izginejo. jaz jih sicer nisem dobla nič zaradi nosečnosti, mam pa jih po riti od tega neprestanega hujšanja pa rejenja.pa me grozno grozno motijo. še posebej ko mi moj reče ( s fore) u kaka ritka, znorim!!!!user posted image user posted image  po moje še telovadba glih ne pomaga, sčasoma malo zbledijo, pa niso več tak izrazite, kaj druga pa lahko narediš samo, če maš eure, to pa si jaz nemrem privoščiti. tak da bo treba kar tak ostati zadovoljenuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

clock-img

tatly

pencil-img

3949

cestitke mladi druziniciuser posted image
monchy-se vedno je bubana,zdaj ko ji cistim noseka ma ze vse krvavouser posted image
maja dobli sma hiconcil in operil p

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

07.01.2009, 09:58

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

monchy, ki si ga to slikala, toti prvi dve sliki, kak sta dobri?? no saj so vse, full lubani je, ampak toti dve sta pa prav posrečeni??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

07.01.2009, 09:58

clock-img

katjakokol

pencil-img

1675

vse najboljse tvojemu malemu za 1 sveceko

clock-img

07.01.2009, 09:59

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

uuu čestitke za nova družinska člana user posted image

tatly boga mala pupa user posted image saj bo. kašlja še?

glede strij.. sem jaz mela tako dobro olje za strije da mam par strij še, ki se niti ne vidijo. samo moram poiskat olje pa vam sporočim. sicer jih niti nisem dobla dosti

clock-img

07.01.2009, 09:59

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

katja hvala user posted image

clock-img

07.01.2009, 10:00

clock-img

Anonimen

tatly mi2 tudi vedno dobima AB hiconcil pa kapljice operil. pa pomaga, samo je res treba nos čistit.

clock-img

07.01.2009, 10:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

kar pa se strij tiče, žal ne izginejo. jaz jih sicer nisem dobla nič zaradi nosečnosti, mam pa jih po riti od tega neprestanega hujšanja pa rejenja.pa me grozno grozno motijo. še posebej ko mi moj reče ( s fore) u kaka ritka, znorim!!!!user posted image user posted image  po moje še telovadba glih ne pomaga, sčasoma malo zbledijo, pa niso več tak izrazite, kaj druga pa lahko narediš samo, če maš eure, to pa si jaz nemrem privoščiti. tak da bo treba kar tak ostati zadovoljenuser posted image

jaz jih nimam ampak ni user posted image , da si v 3letih ne prišparam1000 eur.

clock-img

07.01.2009, 10:02

clock-img

Anonimen

moncy slikice pa so res dobre.user posted image kaj to mate malega kužka- mladiček ali je tak mali? jaz bi tudiuser posted image

clock-img

07.01.2009, 10:03

clock-img

tatly

pencil-img

3949

monika-kaslja se ja
deja-zdaj ji bom samo fiziolosko vlivala da nebo vec krvavo
monchy kaj je bla krema draga?sicer mam jaz cist male strije pa samo malo jih mam hb..po trebuhu niti ene

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem