IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
****: Kako si dons??? A veš, da bi najraj k teb pršla za ene 3 mesce... men ta zima sploh ne sede.
Ti kar pridi...in ce ima se katera druga plan, kar... sonce in dolgcas vas cakata tukaj...
Aja... no vam verjetno ne bi bilo dolgcajt, jaz sem pa ze vsega navajena...
Valentina ti nisi dolzna tistega placat. Se v trgovini ko ze robo odneses domov jo imas pravico vrnit v 8 dneh v originalni embalazi in dobis lepo denar. Tako da kar prijazno vstrajaj.. da tega ne rabis...bodo ze odnehali.
Edinaos in Naty: Dobre sta ... a vaju nic kriz ne boli ko takole kilometre nabirata?
Naty: Ce je jedel alernovo potem pa po mojem ne bos imela problemov, ker moj jo ni hotel niti pod razno. kar pa mu nisem zamerila itak tok smrdi da ni za povedat... mi smo sli potem na pergomil.
Itak vsi ste lusni na slikcah... da ne bom vsakega posebej hvalila.
Pri nas je tuga ... sem pa mal moza nahecala sem mu avsenike na CD zapekla ko me je prosil za ene arabske komade in sedaj je veselo odsel...
Ko bo dal CD not ...imamo tak CD player da kar traja da prime da vrze CD ven...bo vsaj 30 sekund uzival ob Na Golici

Upam, da bo dal kot ponavadi full naglas in imel se koga v avtu...
Zdej, zdej bo telefon zazvonu in bo vprasal ce se mi je zmesalo....he,he...itak ne mara goveje muske..he,he
Vem zlobna sem.