IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
****: zdaj sem malo gledala svoje mape s slikami, a veš da imam OMARJA na dveh slikcah 2 dni starga
, a lahko pokažem?
Seveda pa se men jih na e-mail poslji.

Ker jih jaz nimam.
Za tisto sem pa vedela, da mora bit kaj drugega zadaj saj spelin@ ni nic tazga rekla..in ce bi njej zamerila tiste besede potem z mano ne bi nikoli vec spregovorila...glede na to kaj vse jaz recem...
In podpisem tisto da sedaj si pac mamica. Saj ene res po porodu pridejo cist nazaj na svojo postavo celo plosk trebuh imajo ampak to je bolj v genih in pa sreca...
Vecini pa se porod nekje res mora poznat...
Se tudi strinjam da 10 kg ni noben problem skrit z pravimi oblacili in pa tudi, da si zelo privlacna zenska tud ce imas mal trebuscka..
Sem pa tudi mnenja, da je lepo ce se zenska dotera...pa ni vazna priloznost. Jaz se navijem lase za doma za moza, ven grem itak z ruto in doma si dam make up... pa tud cunje kar sploh lahko naredi tazga bajsija kot sem sedaj privlacnega...ampak se trudim in to tudi za doma...
Tako da ti se kar zrihtaj pa tud ce sam za na sprehod ce se tako bolje pocutis.
Spelin@ pa je hotela samo povedat, da tud ce se ne doteras da je vazno da se druzite in da to ni nujno, da se doteras...Tebi pa ce pase da se uredis...go go baby.. in jaz dodajam, tud za doma ce te to osrecuje.
No poslji mi na e mail fotke
lailaeldomy@yahoo.com