IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ naša hiša ni zidana in ne morem nič dol zbijat razen vrhnjega dela ometa. Potem pa smo že na zemlji. Imamo kao zdravo gradnjo izpred 50-ih let, samo tista teta, ki je nam prodala hišo ni imela denarja za kkurjavo, ker hiša sploh ni bila izolirana in je pač kot je. Je pa finta, da dokler nismo vsega izolirali ni bilo plesni, ker je toplota vsepovsod uhajala in ni bilo panike, zdaj pa toplota ostaja notri, mraz ne more več v hišo, pa še okna imamo plastična in je nastal problem. Ogromno luftam ampak je tole puščanje v kopalnici naredilo eno ..... Saj se bomo rešli tega. Jaz sem vedno z arekino umila pa ni bilo več problema.
A tvoja pika violino igra? Kako ji gre? Ko se spomnim na mojo nečakinjo in njene vaje je
. Kako je to cvililo.
Mi imamo tudi staro hišo, pa če te prav razumem, plesen umivaš z varekino?
Joj darila, jaz pa imam le še 18 eur plusa na računu...pa še toliko obveznosti

. V soboto ima nečakinja mojega 10. RD. Dva tedna sem jo spraševala kaj si želi in potem mi reče, da si želi imeti ušeska za na smučarsko čelado. OK si mislim, to bo za zraven, še pove mi, da jih imajo v intersportu. Zdaj pa imam en velik problem, ker so menda ta ušeska ful draga (samo rožički so 25 eur...imajo v PO, a ušesk nimajo) in jih nikjer ne dobim

. Pa še en kup RD v decembru, pa dedek mraz obdaruje pri nas tudi vse otroke prijateljev in sorodnikov, in domače ta odrasle....ampak padejo malenkosti, ker za kaj večjega ni evrčkov. Zame sem že kupila ene copate, ampak moram počakat do novega leta, ker vse zavijem, da je za otroke to en poseben čar, da vsakemu dedek mraz nekaj prinese.