Kje pa ti živiš? Ene so še bolj hitre. Jaz nisem mogla verjet kakšne so danes punce v 8. in 9. razredu.
AAAAAAAaaa???
Moja nečakinja je ravno v tej fazi.......

, ojoj, sem malo naprej zdaj brala, zgleda da se ne bo še zbudla...moja ribica...
Sem Vidku merila temperaturo sedaj v ritki in je pokazalo 39.7 C, koliko je to? Svečko sem mu dala, P pa dela danes popoldan.
A joj, mene bi panika...bi šla oziroma klicala P...Kako je zdaj z njim? Mislim na vaju...
Temperatura mu je sedaj padla na 38.3 - 0,6 = 37,7 C, sedaj še bom počakala, ti dve urci, potem pa ga šibama k P, ker ne bom mela prej mira. Sem pa poklicala v Vošnjakovo, pa seveda nobenega dobila, ker delajo komaj od 14 ure.
Joj, sem komaj zdaj vidla------verjetno si že zrihtala...Centralo je treba klicat, vedno je en P tam, cel dan........
Jaz tud nisem vedla, pa sem klicarla....v ponedeljek, ker je naša P v bolniški in mi je rekla, da naj pridem kadarkoli, kap tak ko sem ti zgoraj napisala...