writing-img

kako ste vedele, da ste noseče?

clock-img

17.11.2008, 09:58

clock-img

ksenjicka

pencil-img

285

kakšni znaki so?

- jaz sem 5 dni po ovulaciji - ne vem ali sem jo res imela, dnevi so bili pravi, me je tudi malo špikalo.
- od takrat pa opažam povečan beli tok zadnja dva dneva je zelo gost in bel, pa še peče me zelo in imam kar nekako vneto ta malo.
- kaj bi to lahko bilo? Pred spanjem sem si dala svečko in se namazala s canestenom.

clock-img

17.11.2008, 10:03

clock-img

rija

pencil-img

15589

ob pravem času sem si naredila testuser posted image

tako preprosto je to!

...vox populi...

clock-img

17.11.2008, 10:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

aja....če ne veš....pravi čas je po izostanku menstruacije.....

...vox populi...

clock-img

17.11.2008, 10:09

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Naredila sem test. Pred tem nisem imela kakih posebnih znakov, le prsi so me bolele in trebuh sem imela napihnjen.

Če imaš gost bel izcedek in te peče ter imaš vnetje je to znak za glivice in ne nosečnost.

clock-img

17.11.2008, 10:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

V prvi nos. se mi je še pred izostankom M vrtelo, bilo slabo... v drugi ni bilo posebnih znakov, le zamuda M, tretjič pa tudi ne.

clock-img

17.11.2008, 10:14

clock-img

Hator

pencil-img

756

Jaz sem že od odvulacije anprej čutila občasno špikanje, pred izostankom M so me bolele joške, tako da sem bila skoraj sigurna, da sem noseča, pa še BT sem imela povišano. In res je test pokazal user posted image  user posted image

clock-img

17.11.2008, 10:14

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ko mi je obakrat menstruacija zamujala več kot teden dni, sem naredila test, ki je bil pozitiven.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.11.2008, 10:21

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

pri meni je dolgo trajalo do testa, ker sem itak imela zelo neredne menstruacije in če bi čakala na zamujeno menstruacijo, bi bila že v 6. mesecu. user posted image  

Znaki:
- napihnjenost
- bolečine med tekom
- ogromna prsa
- krči, podobno kot pred menstruacijo - ravno zaradi tega sem mislila, da ziher nisem noseča. user posted image
- pri drugi nosečnosti, špikanje v levem delu trebuha, verjetno tam okoli jajčnikov.

clock-img

17.11.2008, 10:59

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

naredila test po izostanku M.

Če pogledam zdaj nazaj, sem imela dosti bolj boleča prsa...vendar tudi pred M. so bila bolj občutljiva, tako da nisem polagala posebne pozornosti na prsa. Vse ostalo je bilo brez sprememb.

clock-img

17.11.2008, 11:09

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Vedela sem, ker je test pokazal +.
Ker imam neredne menstruacije ni bilo "izostanka" in sem test delala nekako 6 tednov po zadnji menstruaciji.
Posebnih znaki so bili pri meni napete prsi, povečane prsne bradavice, kovinski okus v ustih in ni mi več pasala kava. Ti znaki so se pojavili še preden sem delal test.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

17.11.2008, 11:19

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

vedela sem, ko sem naredila test, po testu so se pa začeli znaki nosečnosti

clock-img

17.11.2008, 11:32

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Pred opravljenim testom in  user posted image  se mi je nekajkrat zavrtelo pa ne bi niti pozornosti polagala na to, če me ne bi začele boleti prsi in še vedno sem dvomila, ker prsi so me bolele tudi pred M. Vendar pa mi nekaj ni dalo miru in se tri dni pred M naredila test, ki je pokazal +

clock-img

17.11.2008, 12:03

clock-img

Anonimen

Meni se je parkrat konkretno zagabila kava. Pa nisem reagirala na to. Potem pa me je bolel trebuh tako kot med M in to že pred dnevom, ko bi morala dobiti. Potem sem naredila test, ki je pokazal user posted image .

clock-img

17.11.2008, 12:22

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst bi še danes ne vedla, da sem noseča, če bi ne naredila testa in ne imela menstruacije. user posted image

clock-img

17.11.2008, 12:30

clock-img

copka

pencil-img

1117

Mi je zamujala en teden in je moj navijal naj naredim test. Ker imam vcasih zmesane cikluse, sem jaz trdila, da bom sigurno se dobila M. No, pa nisem, saj je tudi test pokazal +.

Sele potem sem imela krce, kot tiste menstrualne, pa bolece bradavice, slabosti... prej pa nic.

clock-img

17.11.2008, 12:36

clock-img

čipka

pencil-img

1652

vedela sem, ko sem naredila test, po testu so se pa začeli znaki nosečnosti

enako

clock-img

17.11.2008, 13:04

clock-img

Anonimen

Nisem imela apetita!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2008, 13:20

clock-img

acitak

pencil-img

745

skos sem bla na wc, user posted image  je zamujala, kislina me je pekla v zelodcu, prsi malo bolele, spikalo me je k pri menstruaciji, 4 dni po zaostanku pa je bil znak user posted image ...sedaj sem v 33 t

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

clock-img

17.11.2008, 13:30

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ob pravem času sem si naredila testuser posted image

tako preprosto je to!

user posted image in čist enostavno...user posted image sam polulaš se...user posted image user posted image user posted image
Pa nobenih drugih znakov ni bilo. Kasneje...trebušček...user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

17.11.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

Močan PMS ki je kar trajal in trajal....Od ovulacije naprej. Potem pa valda čudežna palčka, ki je narisala plusek.user posted image

clock-img

17.11.2008, 14:24

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Enako kot bi imela dobiti M, samo da je ni bilo. Dan preden sem se odločila, da bom delala test, sem sanjala svoj + in res je bil, prej sem nanj čakala 13 mesecev.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

17.11.2008, 14:33

clock-img

Anonimen

v prvi user posted image nič druga kot izostanek M, sedaj v drugo pa sem opazila da je moj delolte postal malo lepšiuser posted image in seveda test v obeh user posted image .

clock-img

17.11.2008, 15:27

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

meni je zamujala (ampak to ni nič takega, kee nikoli nisem imela redne cca na 28 dni...), pol sem pa en dan bruhala in kava se mi je zagravžala (prej sem jo vsako jutro pila), tako da sem šla hitro v lekarno po en test... ki je bil seveda pozitiven

clock-img

17.11.2008, 19:33

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

nisem vedela, da moja podzavest to že ve..
ravno v tistem mesecu sem si kupila kremo proti strijam, saj so mi še iz najstniških let ostale strije na zadnjici in sem pomislila, da bi lahko krema pomagala in morda zgladila nastale strije. user posted image
kremo sem izbrala s tistih polic, ki so dodobra založene z vsemi mogočimi stvarmi za dojenčke in mamice... user posted image
(o vsem tem sem šele kasneje delala analizo v svoji glavi...)
kot zanimivost moram povedati, da se kreme tisti mesec sploh nisem dotaknila!!
M. mi je izostala za en dan. to pa pri meni nekaj pomeni, saj imam M. skoraj na minuto točno!
zjutraj, ko sem šla lulat, sem čutila špikanje (pa tudi ena dva dni prej me je špikalo.. bili so vsi znaki na prihajajočo M.) in z lulanjem bi morala pricankljati tudi M. pa ni. evo...
no, potem sem čez tri dni še naredila test in bil je pozitiven. žal pa nisem bila bolj pozorna na telesno dogajanje ali morebitne spremembe, saj mi na kraj pameti ni padlo, da bom zanosila.
pač se s tem sploh nisem obremenjevala.

clock-img

17.11.2008, 19:56

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Melo me je, da bi vsaki 2 uri požrla celo kosilo user posted image . Ko se mi je posvetilo, da bom verjetno mamica, mi je user posted image že 14 dni zmujala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem