writing-img

RE: Kje vam je odtekla plodovna voda?

clock-img

19.11.2008, 07:46

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Ja, mi imamo novo sedežno, ki ni usnjena...pa spalnica je tudi čisto frišna z enim hudim jogijem. Če bo moj vd mož prebral vaše izkušnje, bom pomojem do poroda izgnana z vseh vpijajočih površinuser posted image  

Joj, midva tudi čist nov jogi. Šment.user posted image  Upam, da ne bo ponoči.

Končno smo trije:)

clock-img

19.11.2008, 07:57

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Ja, mi imamo novo sedežno, ki ni usnjena...pa spalnica je tudi čisto frišna z enim hudim jogijem. Če bo moj vd mož prebral vaše izkušnje, bom pomojem do poroda izgnana z vseh vpijajočih površinuser posted image  

A bi vseeno raje med šopingom? user posted image  Hecam se.

Cvetim...

clock-img

19.11.2008, 09:08

clock-img

lenika

pencil-img

6143

V porodnišnici in sicer še na oddelku.

clock-img

19.11.2008, 10:53

clock-img

tiamia

pencil-img

66

Doma, kot da bi me nekdo s kakšnim vedrom zalil...user posted image  

clock-img

19.11.2008, 11:27

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

A bi vseeno raje med šopingom? user posted image  Hecam se.

Joj, pa nov avto tud!!! Tako da med vožnjo tud ne sme!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa skoraj raje šoping izberem.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Al naj plenice zdaj nosim????user posted image user posted image user posted image

Končno smo trije:)

clock-img

19.11.2008, 19:08

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Ponoči me je nekaj požgečkalo in zato sem se zbudila. čez nekaj sekund se je vlilo iz mene- ker sem hitro vstala, voda še ni čisto premočila pižame.user posted image

clock-img

20.11.2008, 10:02

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Pri prvem sem se sredi dopoldneva odločila, da grem še malo spat. Komaj sem se dobro namestila v postelji (saj veste, trebuh user posted image ), mi je v trebuhu naredilo pk in to je bilo to - voda je začela odtekati. Kakšno minuto kasneje je prišel že prvi popadek. Rodila sem pa šele čez 10 ur.

Pri drugem sem zvečer po dnevniku sedela na kavču, mož je ravno pripravil večerjo, samo za malenkost sem se presedla (za kakšen centimeter), pa se je samo ulilo ... niti grižljaja nisem uspela spraviti v usta user posted image user posted image user posted image . Popadki so se pojavili šele kakšno uro kasneje, na poti v porodnišnico. Voda mi je odtekala vso pot do porodnišnice, v sprejemni ambulanti, v porodnem bloku ... Toliko jo je bilo, da je še babica otročku z roko odmikala glavo v porodnem kanalu, da je mimo tekla ... kar ni bilo konec tega odtekanja user posted image . Rodila sem pa šele 9 ur po tem, ko mi je voda začela odtekati, bi pa še kasneje, če mi ne bi dali nekaj umetnih popadkov.

clock-img

20.11.2008, 10:19

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

V restavraciji.......na srečo ni noben  opaziluser posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 10:33

clock-img

karmen83

pencil-img

335

V porodni sobi mi je G predrl ovoje. Čez uro in pol sem že objemala svojo user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

20.11.2008, 12:04

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...ko sem se usedla v avto ker sem mislila da bom šla na ctg pa ni rataluser posted image ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem