Ojla srečke
!
Nisem se že nekaj dni oglsila, enkrat sem celo nekaj napisala, pa me je spet ven vrglo in sem bila tolk jezna, da se mi ni dalo še enkrat natipkat.
Drugač sem pa prav vredu, malo preveč imam apetita, energije pa full se dobro počutim. Telovadim tudi pridno. Pa še sončka imamo zunaj in že pogled nanj je blagodejen.
Ayo, čestitke!
Kok ste lušna družinica, avgusta se bo pa še oplemenitila!
Muca, ti kar porbaj kaj pojest, je le fajn, da tudi po "naravni poti" dobiš čimvač vitaminov. Če nimaš apetita ihn če ne ješ veliko sadja in zelenjave, ti priporočam, da si narediš vsako jutro zelenjavno-sadni sok, s katerim po moje dobiš zadostno kolipino vsega kar potrebuješ. Če nimaš sokovnika, ga boš tako potrebovala za dojenčka ko bo začel kake sadne sokce piti, zato ni slabo, če si ga že zdaj omisliš. Potem pa si zjutraj narediš sok iz rdeče pese, kolerabe, zelene, korenčka in druge zelenjave, ki jo imaš pri roki, zraven pa dodaš pe kak jabuček, hruškico, da izboljšaš okus. ne pa ga mešat z agrumi, te si raje pripravi posebaj. Jaz ga pijem vsak drugi ali pa tretji dan, je res fullllll zdrav! Kadar ga pa ne, pa vzamem Elevit.
Barbk, kako lepo da je z vami vse OK. Dvojčki... to je res nekaj posebnega! Bušija maš pa tut lepega, nič kaj xl ni, glede na to, da sta dva not.
Lorian, če si prenehala z antibiotiki, raje obišči svojo zdravnico, kot da jih kar sama jemlješ naprej. A si jih vzela takoj ali si imela vmes pavzo? Če si vmes prenehala, ti tokratna 3-dnevna kura ne bo nič koristila.
Paprika, dobrodošla, to bo bebijev avgusta!
Go_ta, super
za morfologijo! Edino pomembno je, da je z
vse OK!
Opatija, mi je prav hudo, da se ne moreš iz vsega srca veseliti tega, da nosiš zdravo detece, pa prav vseeno je kakšnega spola! In kako si vsi drugi sploh drznejo tako očitno navijati, jaz bi bila čisto besna. In vsekakor ne bi prenašala tega, da vsi namigujejo, bi jim kar jasno povedala, da je edino pomembno, da je zdrav! Sploh po tem, kar se mi je prejšnjič zgodilo! Če si mož tako močno želi pupico, bi pa močno razmislila, če bi se z njim pomenila in tudi njemu povedala kako in kaj. Se spomnim reakcije mojega svaka, ki si je v drugo neizmerno želel punčko in je po tem, ko je zvedel, da bo spet fant, izjavil, da se je počutil kot bi mu rekli, da je brez roke! Mislim, kot da je on sam brez možganov, drugega nism mogla rečt! Ne obremenjuj se z mnenji drugih, jaz bi jim dejasko povedala, da bo fant in da se ga ti zelo veseliš, saj boš drugače to prenašala še krepko dolgo. Odločitev pa je seveda tvoja.
Ma gremo raje k prijetnejši temi... potovanja. Veš, mi smo bili na Tajskem leta 2002, dobrih 5 tednov. Prav imaš, res je prijazna popotniku. Sem se pa jaz na severu prav fajn zastrupila, sem par dni bruhala pa driskala, še na treking sem šla taka... Tajsko smo združili še z Laosom, ki pa je res pravi biser! Res smo na vlakih spali kot angelčki. Glede prvega maja na Pucketu pa mislim, da ni najbolj primeren, ker je na zahodnem delu Malajskega polotoka takrat že monsun. V tistem obdobju je primernejši vzhodni del malajskega polotoka, vreme je tam obratno kot na Z, še celo poleti je OK. Tako da bi bil Ko Samui verjetno boljši izbor. Pa še direktne lete iz Bangkoka imaš, sicer je pa vlak tut čist OK, kot vsi ostali na Tajskem. Mi smo na tej relaciji celo preživeli najbolj romantično noč na vlaku, ko smo se ob polni luni vračali v Bangkok, je bila z mesečino obsijana črno-bela pokrajina tako pravljična, da je bilo škoda ta prizor prespati. Sva z možem celo noč prebedela, zato pa tolk boljše spala naslednjo na letalu nazaj domov.
Jaz pa vedno bolj razmišljam o Kubi. Trenutno so še letalske karte tako poceni, da se res splača izkoristiti priložnost. Treba je pa vsekakor iti preden se režim spremeni in jo preplavijo ameriški turisti. Sem puncam omenila in so totalno navdušene...
V času prvomajskih praznikov je pa sredozemlje še kar hladno, še posebaj morje, tako da kopanje res nikjer ne pride v poštev. Najbližje je verjetno res Sharm, sam mene tja nič preveč ne vleče, je preveč turistično. Jaz sem razmišljala, da bi si nabavili prikolico, pa bi mal po Evropi vandrali. Ne vem pa, če se mi bo z velikim trebuhom ljubilo prav veliko okrog skakat, pa veliko hodit in si mesta ogledovat. Kaj vem, mogoče bi bile kake toplice še najprimernejše, čeprav me miseln na počitniško gužvo kar odbija. Mogoče bomo pa kar doma pa hiško rihtali pa dinarčke za konkreten dopust našparali...
Brcike pa jaz že kar fino čutim, no, ne glih brcike ampak bolj metuljčke pa mehurčke... sem kar blažena ob njih. Tiste, ki pa jih še ne čutite, nič skrbet, vse še pride!
Uživajte ta krasen dan! Zdaj grem pod tuš, pol pa na telovadbo, juhu!
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g