Dober dan vsem
Sem bolj ali manj leteča,saj veste nakupi pa naročila,poleti jaz ne mislim nič kupovat samo uživat,ker bo za vse prevroče,počasi se tudi naše škladišče polni z pohištvom,vozički,...
Da povem vsem sem dobila od Nexta stvari,naročila sem velikost: up to 1 month,je skor tak vlko ko naša 62.zadovoljna,barve sem kr unisex,ni sicer tako,kot tam na sliki (barve),drugač pa zgleda kvalitetno:bodiji,in pižamce!Mogoč še kaj naročim,naslednji mesec.Kolk bo to pranja,danc sem še od Neckermana naročila take luškane kompletke iz pliša,hlače majčko,kapco,jopicoin copatke v rumeno modri kombinaciji.
Včeri na pregledu je bilo nič kaj fajn g. je mel slab dan in je kr neki ,da imam zaotečene noge,pa mu rečem,da imam normalno tako močne noge pri gležnju,že celo življenje,pa je kr neki ja to je za vas kr normalno,MISLIM;HALO,pa ja sebe poznam,
tečen,drugače pa imam doma ful nizek pritisk in pr g. višjega, in ko je videl moje zapiske je reko,da je moj aparat zanič,halo, stal je 80E,babica pa je rekla,da je to možno,ker sem doma sproščena,mislim do fula me je *****do,ne vem kaj mu je bilo!V glavnem za seznam imam MF 15. 4. upam,da izvem tudi spol,oz da mi ptrdijo,ker jez vem kaj je.
Drugače pa
veselo brcka in se prevrača,kr konkretno,in intenzivno.
Kolk uz. imate ve jez do zdaj 3,enega beleženega,+ nuhalna!
kuhat kosilo za
.